-
"...perfection is Warcraft... pvp balance is sooo polished..." - Srsly? Miért is teszem én ezt magammal, már itt fáj, mintha menzáról szerzett rozsdás késsel műtenék le a körmeimet.
"...the levelling experience was really enjoyable, i loved it..." - Helló idióta, akkor nem pvp-zni kéne, hanem csinálni azt, amit élvezel. Ja nem, inkább cancel account.
"...getting more gear doesn't gonna change how i heal" - No shit Sherlock!
"...pretty much every class has a knockback...every single class also has a stun..." - arról sír, hogy nincs balance, és hoz rá példát, hogy van?
"...there is no fun abilities..." - 6 másodpercenként emperor... "Vééégteleeeen hatallooooooooom!" - kövezzetek meg, én élvezem
Ja, aztán elkezdi sorolni a fun abilitiket. Szintezz már egy másik karaktert te majom, a hörcsögömnek több esze van????!!!egy
Most ott tartok, hogy nem villog neki eléggé a játék. Heló seggfej, ez nem a wow, hanem star wars, és annak még túl sokat villog!
"...I can't wait for a fix..." - kkhtxbaibai
Ilum pvp
Innentől folyamatos pvp rinya. Közben:
-"élveztem a huttballt" (korábban: "a huttball egy rakás szar")
-"esetleg újra előfizetek a wow-ra, hogy menézzem milyen" - orly? Ha az a tökéletes játék, akkor miért nem fizetsz elő?
-wowowowoowowowowoowow... boooring
-"there is no tree form" - gtfo!
-Ha valakinek kevés hp-je van, akkor healelni kell, és ennyi a healelés. Welcome in healerworld asshole!
-wowowowowowowowow
-Megint elmondja, hogy milyen jó volt a szintezés, és most szar pvp-zni. Ez komolyan ennyire hülye? Előbb sorolta, hogy másik kasztoknak milyen cool képességei vannak, miért nem szintez fel egyet ha annyira jó volt a szintezés és kúl a másik kaszt? My brain is full of fuck!
-Wow-ban gyorsabban megvan a pvp gear: meanwhile in sg.hu wow topic: "miért van ingyen minden hülyének az epic? rage.jpg"
Konklúzió: hiába mond egy csomó dolgot ami hiba és hogyan lehetne javítani... az egész hozzáállása irritáló. Aki direkt húsdarálóval rejszol, az ne nyafogjon, hogy ledarálta a farka felét, és nem is élvezte. Ráadásul a felsorolt hibákból ami komolyabb, azt mindet javítja az 1.2, innentől pedig nettó síróskurvaság az egész videó.
Ítélet: epic fail.