• Bandras DaSilva #42323
    A baj az, hogy egy kicsit meg kéne variálni a flashpoint lootot. HM fpkben ugye a végén esik valami columi cucc plusz eshet valami exotic crafting material. Ez szép és jó, de közben általában csak vmi zöld esik meg tionese kristály. Ahhoz képest, hogy mennyi kell egy tionese sethez, kevés kirostály meg token jön Hmekből.

Ráadásul nem lehet átváltani columira vagy másra, így, ha raidelni is jársz hamarabb meg lesz a columi seted mint a tionese és akkor ugye minek a tionese kristály meg a token?

Arról nem is beszélve, hogy mondjuk egy eternity vault kész van egy olyan óra alatt, néha kevesebb és azért ott több columi cucc esik. Egy HM meg eltarthat 90percig is. Attól függően, hogy milyen csapattal mész.

Az igaz, hogy ahmhez csak 4 ember kell meg, hogy lockout van a raideken, de mondjuk ha mész heti 4 raidet, normal meg hard vagy nm fokozaton, nem nagyon van értelme lejárnod hmekbe. Általában nehéz is embereket találni. Még guilden belül is inkább raidekre mennek az emberek, ha meg az nincs, akkor inkább pvp.

Én imádom a hmeket csinálni, de sztem boostolni kéne a lootot. Normálban kellene a tionese kristályt meg tokent dobálnia, hmben meg már columit. És kicsit többet. Akkor versenyképes lenne a raidekkel és többen vállalkoznának rá. Jó lenne az is, ha át lehetne váltani a commendationöket. Arról nem is beszélve, hogy sok lila drop ami eshet bossokból pont egy kalap szart ér. Ugyanúgy a recik. Rengeteg cucc kell hozzá, ritka meg raid cucc, aztán popnt nem éri meg megcsinálni mert a columi mondjuk sokkal jobb.

Pvp seteknél meg elég nagy gáz, hogy kiveszik a championt. Pont leszarják azt a sok időt amit a full champion setbe öltem. kapom most is a sok tokent a dailykért meg a weeklykért, de mit érek vele? Sajna még kell 2 valor rank a 60ig, hogy bm cuccokat tudjak szerezni. Mire az meglesz, talán itt az 1.2 és akkor már ez a valor rank sem kell hozzá.

Kicsit nem túl átgondolt a dolog. Mert lehetett volna a cham,pion statjait is boostolni és akkor lett volna értelme a sok pvpzésnek. Mert szeretem én meg minden, de azért az a rengeteg wz amit végigszoptam a cuccért nem volt mindig öröm.