Nézőpont kérdése ... ez a te nézőpontod, ami mint tudjuk nagyon szélsőséges ...
Ha egy másik nagyon szélsőséges nézőpontot veszünk, mondjuk az enyémet akkor csak pár olyan bug van a játékban ami zavaró, de egyik sem gémbréker (Pedig lehetne ...).
Ezek is olyan dolgok mint a "nemvagyokahátamögött" és a random stealthből kidobálás ... Vagy pl: a nem működő passzív skill ...
De enélkül is elvagyok és szórakozom. Mai napig. Aki olyan típus mint én, az lehet ugyanígy van ezzel ... lehet hogy jönni fog más ami nekik jobban tetszik, és azzal szórakoznak. De addig azt a részét használják ki a játéknak, ami tetszik nekik.
Amíg a játék nekem megfelelő kikapcsolódást és szórakozást jelent és úgy érzem megéri a pénzét, addig nem fogok minden idiótaságon pörögni.
Ehhez kell bizonyos szintű érettség és intelligencia, és ez NEM a korral jön. Bizony lehet kikopnak majd páran ha kijönnek az új MMO-k, és ez majd valszeg jót is tesz a játéknak. Attól nem tartok hogy F2P lesz, hiába zeng ettől minden, mert megszoktam a való életben, hogy azok a leghangosabbak akik a legkevesebben vannak. (Tipikus nagy igazság: Aki kiabál, annak sosincs igaza.)
Lehet ész nélkül pörögni a hibákon, csak semmi értelme nincs. Ha ennyire zavaróak, akkor keresni kell egy másik játékot és kész.
Itt pedig lehet várni a javítást ... ha érdekel a játék, és elfogadod a hibáit akkor játszol tovább, ha nem akkor cancel, és majd lehet olvasni a patch notest és folytatni ha megoldódnak a gondok ...