60169
  • j0nNyKa
    na jó, érted, lényeg, hogy nem hiszem, hogy a ráugrós ability-knek, meg a gyors futásnak át kéne juttatnia a karaktereket ott, ahol van egy híd nyitós mechanizmus :D
  • z3d
    Nem egyféle class csak, ha a védők rosszul helyezkednek, rájuk tud ugrani egy jugger/marauder, talán még PT is (ebben nem vagyok biztos).

Vhol fura nekem is, hogy exploit-e, mert megcsinálhatták volna dobbantóval és nagyobb távolsággal, hogy csak a védők tudjanak átmenni.
  • a.carkey
    Aki nézte az 1.2t, lesz végre értelmes imp med és hv köpeny benne ...

... vagy még mindig csak rep oldalon ismerik a csuklyát? :D
  • a.carkey
    Nem kell megsebezni. :)
  • Boncmester
    Sorci/Sage nem tudnak átugrani? Ők is tudnak gyorsítani...
  • j0nNyKa
    nem hiszem hogy intended, hogy 1 féle kaszt át tud ugrálni egy olyan helyen, ahol egyértelműen nem kéne :D
  • darth devil
    Damage ends the effect prematurely
  • a.carkey
    Fasza.

BTW, aki tolja testen, kaptak a lila moddolható ruhák kivehető/áttehető armor modokat, vagy ennél se bontották ki az igazság minden szeletét? :D
  • a.carkey
    Lehet.

Ennyit ír róla:
    "Paralyzes all nearby enemies in fear, preventing all action for up to 6 seconds. Damage ends the effect prematurely. Has no effect on droids."
  • Boncmester
    Nem, ott nincsen fal.
  • Laroa
    Nem
  • a.carkey
    Elvileg nem piros a fal ott is? :)
  • darth devil
    Fícsör. :D
  • Laroa
    pff. világ vicce
  • Boncmester
    Úgy értem, hogy annak a CC típusnak a neve nem stun, mert a stunból elvileg nem tudsz kijönni. A WAR-ban stagger volt a neve, nem tudom, máshol máshogy hívják-e. És nem is kötözködésnek szántam, csak for info...
  • z3d
    Amúgy komolyan érdekelne, a dev-ek mit mondanak erre. Work as intended, vagy exploit?
  • darth devil
    Érdekes h a védők segítésére van kitalálva, erre a támadóknak jó.
  • j0nNyKa
    jaj nem azért írtam, természetesen megnéztem :)
    vicces, az tény..
  • a.carkey
    Intimidating Roarnak hívják, csak egyszerűsítettem.
  • Rooland9
    Üdv!
    Tegnap kezdtem a játékot és társakat keresek(mert egyedül unalmas:D).Nightmare-n,empire,karim neve: Adenia
    Jó gémelést mindenkinek!
  • z3d
    Na akkor megpróbálom így (melóhelyen nem megy a smiley beszúrás sem, lehet ez sem fog műxeni, sry.

• Boncmester
    Azt gondoltam. Szerintem inkább bölcsésznek készülsz :)
  • j0nNyKa
    nem videó beszúrása gombbal adtad, így meg sem nézem! :(

u.i.: lol, ez.. ez lol.
  • picket
    Kár, hogy nem készülök pszichiáternek :(
  • z3d
    As you wish, Master.

http://www.youtube.com/watch?v=F5G27IWSJ60
  • Boncmester
    Szerintem írj erről egy diszertációt, és majd azután nézz vissza, hogy végeztél vele :)
  • DoctorStryker
    Még nem vagyok max gearen :)
    Setem:
    Champ Enforser set (power, acc) Champ Field medic shoti(crit).
    BM Field Medic implantok, füles,
    BM Enforser pisztoly
    relic:
    1, 3 red shard databól csináltam
    2, + 59 endurance relic (150-l megemeli a critet)
    statok:
  • picket
    Sok vita kellett hozzá, de megállapítottuk, hogy ha néhány madár nem tud repülni, akkor valójában mind pocok. Ez nagyon fontos, és szerintem alapjaiban renget meg néhány tudományágat, és nem csak a biológiára gondolok, hanem mindenre, ami alap logikára próbál támaszkodni
  • j0nNyKa
    AKKORA távot átugrik? nemár
    mutasd a videót
  • z3d
    Én tankspecen vagyok, lehet az a baj. a legtöbb dmg amit kitoltam, az 200k volt, azt is akkor, amikor nem érdekelt az objective, csak leöltem mindenkit, aki szembejött. Egy healer meg látta, hogy megőrültem, és erősen gyógyított. Első voltam a teljes WZben - persze a meccset buktuk :P
  • z3d
    De, assasin/shadow ugrik át. Volt egy topic swtor.com-on erről, hogy ez csalás e, vagy nem. Videó is volt linkelve, hogy lehet megcsinálni force speedel. Ott középen nincs fal, plusz kisebb a hely is, elvileg védő oldalon vagy egy speed buff is, hogy tudj menni védeni.
  • darth devil
    Juggernak sincs. :D
  • Boncmester
    Amiből kihoz a sebzés, azt nem stunnak hívják.
  • SuLtAN17
    Az utóbbi időben ismét wz-ztem egy szép adagot és egyszerűen így tudnám összefoglalni a játék pvp részét:
    Ami ku*va op:
    healer, charge, powertech, resolve system, bm token esés/táska
    Az utolsó kettő idézőjelben, és hatalmas nagy iróniával persze. Sikerült, úgy lenerfelni a token esést, hogy war hero kollégák messze nincsenek bm gearben, hatalmas grat bioware.
    A resolve system meg op előbb stopperrel mértem és 23 másodpercig nem tudtam mozulni hutballon :]] Remélem ezeket az "apróságokat" is átnézik az 1.2-ben.
  • a.carkey
    Nézd, nekem csak marám van L50 Valor 60 felett, úgyhogy csak arról tudok nyilatkozni.

Most, hogy nem lesz 100% sérthetetlenség ha bekapcsolom a camot, már nerfelték a classt, mégha pár dolog lentebb is került a treen. Eddig Huttballon baromi jól jött, ha valaki után rohanni kellett és égett a tűz, akkor simán át tudtam menni rajta sérülés nélkül, de pveben is jó volt, tudnék pár szitut mondani amikor emiatt éltem túl. Viszont bosszantónak érzem, hogy a kardosok közül csak a maranak nincs ALAPból olyan skillje, hogy dobbantás, és máris repülnek a makik a mélybe. Ez azért zavar. Ha ragehez kötnék is jó lenne, de legalább lenne egy ilyen skillje!

A stunja - a sok agyatlan miatt aki nem néz, csak püföl - pvpben pl. szart se ér, mert már bassza is rájuk a jónép a saját oldalról a területrehatót, úgyhogy 1 secet sincsenek a földön. De ezt lassan megszokom. Viszont roppant zavaró, hogy két olyan skillje is van a marának, amit pl. nem enged pvpben használni(Pommel Strike és Savage Kick). Mert miért?
  • Boncmester
    Nem tudom, Sorcim van, de nem néztem, mekkorát ugrik gyorsítva. A tűzön pl asszem nem tud átugrani úgy, hogy ne égesse meg, pedig szerintem kisebb távolság, mint a szakadék voidstaron.
  • j0nNyKa
    nem lesz belőle űrhajó attól, hogy picit gyorsabban fut :)

nagyon nagy az a távolság ahhoz, hogy sima ugrással átlibbenjen
  • DoctorStryker
    assassin amikor begyorsít és ugrik úgy nem tud átugrani?
  • darth devil
    Ezt már én is tapasztaltam párszor. Mindig shadow volt az ajtónál.
  • Boncmester
    Azt nem tudtam, hogy assassin csinálta, de azzal elvileg tényleg nem kéne, hogy meg lehessen csinálni.