Én továbbra is azt mondom, hogy a sandboxé a jövő olyan toolokkal amikkkel a játékosok gyakorlatilag mindent szabályozhatnak, questeket csinálhatnak, stb stb stb. Ha már swg, a story teller cucc pl nagyon jó volt benne. Elég fasza quest chaineket lehetett gyártani, és ötletes questeket is. Csak rajtad múlt. Sokat szarakodtam vele, de vették is a questjeimet meg 10re ratelték. Azt lehetett volna tovább fejleszteni és kiegészíteni, mert a végén azért csak az volt minden quest, hogy szedj össze ennyi ezt meg azt vagy ölj meg ennyi ilyet vagy olyat.
A theme park mmok unalmassá válnak egy idő után és nagyon függnek attól, hogy milyen gyorsan pakolgatnak bele tartalmakat. Általában itt szokott a dolog meghalni, hogy egy esetleges játékos bázis esés után nincs keret sok fejlesztőt alkalmazni és lassulnak a content patchek. Aztán az x instát meg megunja az ember egy idő után.
Swtorban pl már rosszul vagyok a 3 wztől. Majd persze most jön egy új, de az sem fog sokat hozzátenni. open world pvp lenne a jó, de hát Ilumot épp kinyírják (egyelőre csak ideiglenesen, de azt nem lehet tudni, hogy mikor jön az új változat és hogy az milyen lesz).