• a.carkey
    SWGben lehetett nyitott házad, mindenki bejöhet, ill zárt vagy csak az ismerősök, haverok. Ha vendorod volt a házban, akkor mindenki bejöhetett. Még a különböző vadállatok is, és ha nem voltál crafter, akkor szépen neked is estek.

SWGben volt, hogy egy lüke miatt lerohadt 25 vendorunk fullig feltöltve, mert a srác úgy döntött, hogy dobbant, leáll a játékkal, csak nem szólt. Aztán nemhogy nem szólt, de törölte is az összes kariját.

Na onnan volt szép újrakezdeni. Buktam vagy 120 millát ami le volt craftolva. Mindez 2005ben ... :D

Aztán elbuktam 2011-ben egy bug miatt a saját házamban lévő vendort is, benne még 2003as über és akkor többtíz millát érő cuccokkal. Nem tudtam belépni. De volt olyan is, hogy egy haver letett egy házat, egy bug miatt (nem nyúlt hozzá, nem pakolt ki belőle) belepakolt 6000 cuccot. Ennél többet nem tudott. Amikor kilépett, akkor megőrzésre áttetük az én karim nevére, és elég szép 2003-as-2004-es quality anyagokkal megpakolt raktárunk lett. Poénból benyomtam az árut az utolsó két hétben a bazaarba. Úgy elvitték, mint a cukrot. Még levelet is kaptam, hogy ezt most hogy és honnan. :D Mókás volt.