• Bandras DaSilva #41951
    Szeretném leszögezni, hogy még mindig játszom a játékkal és ha sikerül embereket szerezni nagy örömömet is lelem benne, de itt van pár dolog amit én hiányolok, és ami talán jobbá tehette volna a játékot.

- nem ennyire merev kaszt rendszer. Jobb lett volna, ha a szakmákat máshogy alakítják ki és idő közben dönthettem volna, hogy akkor most imp vagy repunlic leszek...esetleg vmi neutral (pl hutt). Tudom, hogy a sztori központúság miatt ezt nem lehetett így megcsinálni.

- Ha már a sztorinál játszunk. Lehetett volna kicsit variálni. Ez a fix bolygósorrend nem az igazi. Mondjuk én inkább híve vagyok a sandboxosabb dolgoknak, de lehetett volna jobban variálni.

- A játéktér nagy része egyszer használatos. lásd az előző pontot. megcsinálsz egy adott bolygót és nem nagyon jársz oda többet. Nincs miért.

- World pvp: kellenek célok, jutalmak, fékek. per pillanat amennyire látom ez nem nagyon él. A két frakció eléggé el van különítve, ha jól tudom sokáig más bolygókon is tolják...más a bolygósorrend.

-pvp: 3 wz kevés. kellett volna több és külön jelentkezhető, a legkevesebbet használz wzket ki kéne venni időről-időre és egy másikkal helyettesíteni, átdolgozni, pihentetni.

- Craft. ez a recis dolog nem az igazi. Mindenki ugyanazt tudja, csak néha critel és lesz augment slot (armorokon mondjuk). Jobb lenne, ha több faktoron múlna, hogy ki-milyen terméket gyárt le végül.

- minden egyes dolgot craftolni is lehetne. Az igazán jó craftolt cuccnak jobbnak kellene lennie a dropoknál.

- pve: raidek: kevés és bugos. ezzel együtt szeretek raidelni.

- loot. fpkbe, hmekben kéne variálni a loottal. ez a csak zöld esik, meg ezek a kurva tionese kristályok, amiből van vagy 500 semmire nem jó. Az elején igen, hogy esetleg felöltözhess, de utána át kellene tudni váltani.

- gear. nem kellene ennyire hangsúlyosnak lennie. Arról nem is beszélve, hogy szabadon kellene tudni színezgetnünk a cuccainkat.

- népesség: valahogy nagyon elszámolták. A standrad szervereken is alig lézengenek néhányan. Az ha este fleeteken olyan 30 ember van és a többi bolygón is csak 4-5, az nem igazán mmo.

- közösség: semmi olyan tool 6cucc nincs amivel a közösségi létet lehetne építeni. Cantináknak nem sok értelme van. kellen saját housing, stb.

Van még több dolog amit említhetnék, de egyelőre most legyenek csak ezek.