Nekem is scoundrelem van, ott is van pár topik, de a legjobban az tetszett, hogy van 1.2 PTS topik, ott megy a diszkássön hogy vajon mi legyen 1.2 után a scrapperekkel, meg pár mileszvelünkanerfután topik.
Ezekben viszont mindig van pár hsz amiben üdvözlik, hogy végre lenerfelik a legopabb classt a játékban. o.O Olyan baromságokat írnak az emberek hogy öröm nézni ...
Én mint noob player és noob pvp-er tényleg nem értem a nerfet, de ez van, ezt kell szeretni ... respec healerre és megvan a sikerélmény ... Ha meg kihívást akarok akkor vissza scrapperre ...
Van healer sorcim is ... Én is használtam a bugos healt, mert persze nagyon jó, de tisztában voltam vele, hogy nem fog így maradni ...
Erre beindult a hiszti, hogy teljesen használhatatlanná válik !!! a sorci healer ha "nerfelik" (Ja nem ... bugfix ...) Meg az unlimited force is gyanús volt ...
Roppant érdekesek az emberek ...
Egy dolog viszont nálam is kib@ssza a bisztosítékot ... Az ellen úgysem tudunk mit tenni, hogy lenerfelejenek valamit ... csak legalább a qrva nemvagyokahátamögött bugot javítsák ki ... Azért respeceltem dühömben, mert WZ-n 8-szor próbáltam meg az enemy healert hátbalőni, és nem sikerült ... ő meg szépen állt egy helyben, és healelte a csapatát ... én meg lépegettem mögötte stealthben és próbáltam olyan pozíciót taláni ahonnan eltolhatom a ShootFirst-öt, de egyszer sem sikerült ...
Szinte biztos vagyok benne, hogy azért kapnak +CD-t a hátbalövős skillek, hogy kevésbé tűnjön fel az embereknek ez a bug ...
Ráadásul érdekes, de a shadow-nál nem tűnik fel ennyire. (Bár az nem annyira hátbaszúrás - függő, de akkor is ...)