Kryon#41625
pvp szervernek annyi előnye van csak pve-hez képest, hogy mindíg van egy kis izgalom, figyelsz hogy megtámadnak e, illetve ha meglátsz valakit összemérhetitek az erőtöket, és mivel lényegében értelmes cél nincs mögötte, itt és a hárombetűsben is ki szokott merülni agyatlan gankelésben 1-2 üdítő kivételtől eltekintve, ez pedig szerencsére csak a közösség minimális részének élvezet, így nem lesz tőle igazi ow pvp.
Ezért is kéne itt és az összes hasonló játékban értelmes célt adni ow pvpnek, ami kivinné az embereket a pusztában harcolni, és mindkét fél élvezné.
Erre pedig a legjobb, ráadásul szerintem könnyen beépíthető módszer az lenne amit leírtam. Legyen egy csapat vigyetek el valamit egyik helyről másikra a bolygón, az ellenfél szerezze meg és vigye el egy 3. helyre, a cucc persze oda-vissza megszerezhető így ha el is vették, utánamentek és visszaveszitek. A közös bolygókra csinálhatnának ilyen eventeket, amik pl naponta váltanák egymást, hogy ne szóródjon szét túlzottan a nép. Szerintem akár több órás élvezetes harcok lennének belőle, és még az is részt akarna benne venni, akit eddig egyáltalán nem érdekelt a pvp.