Boncmester#41452
Egyrészt sosem néztem végig azt a kört, szóval nem is vettem észre, hogy az óramutató járásával ellentétesen számol (nem megegyezően, felénk ismerik az órát ;) ), ahogy azt sem vettem észre, hogy számol, aszittem csak random villog.
Aztán múlt héten valaki mondta, hogy az uccsó negyedben amikor villog, akkor az 5mp, ezért (mea culpa) hittem neki, szóval ha 4 negyed van, az 20 mp. Te meg helyette lemérted, hogy 30mp, lehet, hogy tényleg annyi. Engem sosem érdekelt különösebben, hogy mennyi, csak az érdekelt, hogy ha ránézek a képernyőre, akkor tudjam, hogy még sokat kell-e várni, hogy visszaengedjen, vagy sem, addig pedig tudjak netezni/craftolni/akármit. Ha nem lenne viszonyítási alap, a 30mp totál leszarom kategória, mert amikor meghalok, akkor 95%-ban nem tudtam, hogy melyik részén járok a 30mp-nek, az elején vagy a végén, amíg nem hallottam, hogy ott az óra a visszaszámláló.
De valszeg ezt te sem tudtad, mert anno ts-en is, amikor beszéltünk, számtalanszor elmondtam én is, mások is, hogy milyen idegesítő, hogy nem számol vissza semmi, meg itt a fórumon is elmondtuk jópárszor, mégsem mondtad egyszer sem, hogy dehát az a villogó szar a visszaszámláló.
Mellesleg ezt a BW lazán kivédhette volna, ha megfogadják az egyik másik ticketemet, miszerint legyen egy baszott nagy visszaszámláló halál után az éledésig, vagy pedig az ajtó nyitásánál, ami mindenkinek totál egyértelmű.
Szóval legközelebb, ha nem tudsz konstruktívat hozzátenni, akkor... Innen pedig random helyettesíts be valamit a mondat végére, ami ide illik, és amit logikával ki tudsz következtetni :)