60174
-
Nephin #40521 Volt nálunk egy szavazás, kemény 9.67% az, aki végigvitt minden kontentet (saját bevallása szerint, tippre ők sem), a magyar játékosok harmada még nincs is lvl 50! Az 1.2-vel pedig öntik rájuk az új kontentet, holott még az alapraideket sem látták.
Nem HC-barát játék egyelőre, az egyszeri játékos viszont nem olvas fórumokat meg kommentelget, hanem játszik, ha van ideje, ennyi. Nyilván a hangadók a HC rétegből kerülnek ki, de az előfizetők többségét nem ők adják sem itt, sem külföldön, ez tetszik, nem tetszik, így van.
Az új raideket, főleg a nightmare-t durvára ígérik, a PvP-n dolgoznak, aztán majd meglátjuk, mi sül ki belőle, de ettől függetlenül az emberek többsége teljesen jól elvan az első karakterével, az altokat nem is említem. -
Tyrpak #40520 Per pill úgy áll az swtor, hogy az egyetlen dolog, ami megtart, hogy nincsen egyetlen olyan mmo sem, amire elő akarnék fizetni.
AoC megvolt, Aion is kösz nem, WoW-ot ha már ennyi évig hanyagoltam, most már nem állok neki, WAR halott, a most kijövő játékok vagy arrébb vannak, vagy máris csúszik a megjelenésük...
Csak ahogy tegnap mondtam TS-en: ennek nem arról kéne szólnia, hogy két rossz közül a kisebbiket választom. -
Boncmester #40519 A satbilizálódás azt jelenti, hogy van kb 1,7 millió ember, akik hónapról hónapra fizetik a játékot, és még sok ideig fizetni is fogják. Az, hogy elveszít mondjuk fél millió előfizetőt a játék az eddigiekből, de behoztak új piacokat, akikből ezt a fél milliót pótolták, nem számít stabilizálódásnak, mert 2 hónap múlva azokat is elvesztik.Itt az ügyfélmegtartásra kell törekedni elsősorban, másodsorban csak az akvizícióra, banki nyelvre lefordítva. -
t0xikus #40518 jajaja. teljesen felháborító. én már lassan elsírom magam! -
Laroa #40517 The website is still down for maintenance. The servers are back up and ready to go though!
gy.k.: twitter.com/swtor -
EyEbLiND24 #40516 Köszi szépen!:) -
z3d #40515 Be van lengetve a BH nerf.
Sorcikat is megvizsgálhatnák már. -
Tomy Lee #40514 Mi a francot csinálnak már?Se patch semmi akkor mit vacakolnak ennyi ideig.Rohadtul nem kéne benne legyenek ezek az időszakok az előfizetésbe imo! -
#40513 Teljes mértékben egyet kell értenem vele... -
#40512 :) -
Tyrpak #40511 Lásd még: 90% armor penetration vs 50% armor ignore nerfelése 30%-ra.
Lásd még: A játék legerősebb ütése az agent nerf után egy pbaoe.
Lásd még: 1.5 seces cast time-ú 30 méteres dd erősebb, mint bármelyik melee támadás (kivétel a stealth openerek)
Lásd még: bárkire rakható sorc bubi hány hp-t bír ki vs operative buborékja.
Lásd még: 2 seces cast-ú healek különböző mennyiséget healelnek.
Folytassam? :)
Nem sírásnak szánom, de röhejes, hogy ezt nem nézték még alaposabban, annyian szóltak pedig nekik. -
#40510 Van ez így.
Nem kell komolyra venni a játékot, és akkor kitartHAT még jó ideig.
Pl. ha nem lenne kedvem, akkor néha úgy megyek be, hogy megnézem az átvezető filmecskéket a karakterválasztón. Mindig egyet, vagy valami SW dolgot.
Valamelyik nap a Comedy Centralon volt egy jelenet, ahol Darth Vader éppen a dokinál van erőteljes légzési problémái miatt. Abban volt egy olyon benyögés, hogy:
-Stresszes a munkája?
-Igen.
-Gondolom a főnöke Önön vezeti le a feszültséget.
-A szó szoros értelmében ...
:D -
#40509 Akkor sem megoldás. :D Hallottad volna az én leaderemet L2ben olympiázni tőrössel summoner ellen, na ott volt ordítás, de ő próbált rájönni, h h ölje meg. :D -
Laroa #40508 A rail shot már csak ilyen 90% armor ignore-al -
Tyrpak #40507 Azért a csaj képe mellé tenni a BH nőcit, elég nagy bűntetés. -
Tyrpak #40506 Pvp ruha az nála 13.4% , szóval erre nem lehet fogni, hogy ne lenne rajta.
A hátralökés része no comment, egy ideges ember TS-en azt ordít, amit akar. :)
-
Nephin #40505 Nyilván mennek el emberek, újak meg jönnek, ha változatlan a létszám nagyjából, az azt jelenti, hoy stabilizálódott, hahó. :P
Az ázsiaiak és ausztrálok nagy része még amcsi szerveren van, amíg nincs transzfer. Nem is indítottak sok szervert oda egyelőre, ha jól emlékszem.
-
t0xikus #40504 thumb up! :) -
-
Tomy Lee #40502 Server Up? -
Boncmester #40501 "Jó fej emberek," -> SL BÉRENC!!!!!!!!!!!!! :D -
#40500 Ez csak kifogás. :D Mi az h egymagad mész foglalni? Miért nem vagy a csapattal? :D -
z3d #40499 Jó fej emberek, cirkusz, és...SÖR? :)
Kihagyhatatlan kombináció :) -
Boncmester #40498 Tudom, de ha egymagam megyek elfoglalni a pontot, és megtámadnak, akkor kénytelen vagyok megvédeni magam :) -
#40497 -
t0xikus #40496 ez csapatjáték, jó? -
Boncmester #40495 Köv guildsörözésünkre eljöhetsz április elejére. Te sört kapsz, meg megnézheted, hogy ruháznak meg minket egyes agresszív egyének. Persze 1v7-ben, csak hogy még rosszabb legyen nekünk :) -
Boncmester #40494 Igen, az nekem is szemet szúrt, hogy mégis mivel lökte el? :) -
Boncmester #40493 Simán jó a marauder, nem tudom miért sír mindenki, hogy szar. Én a lvl 10-es Marámmal lvl 40-45-ös commandokat, assassionokat, stb-ket soloztam. Meg kell tanulni játszani. -
z3d #40492 Na, most már senki nem mossa le rólam, hogy SL bérenc/alreg vagyok :) -
Boncmester #40491 Ez így van, egyetértek. -
z3d #40490 Troll mode on :) -
#40489 Ezzel csak annyi a gond, hogy a PT nem tud lökni. :D Pvp ruha nélkül nem csoda, h ekkora sebzéseket kapott, pvp ruhában közel sincs ekkora eltérés, és ölhető a PT. Persze ez is most jött ki, miután nerfeltek az emberek átnyergeltek valami másra. -
t0xikus #40488 :D -
#40487 Legalább hárman a közeledben vannak. -
Tyrpak #40486 Neki valahol ott szállt el, amikor a melee dps spec-ű operative-jára nagyobbat ütött a BH powertech jet punch-csal, mint ő laceration-nel, ami után hátralökte, és bevitt egy 5k-s railshotot.
Az, hogy a melee dps sehol sincs a ranged-ekhez képest, az egy dolog.
De az eddigi két nerf az operative-ot és a maraudert érintette, ami viszont röhej.
(a surge nerf szerintem mindenkit egyformán visszafogott)
Lehet mondani, hogy a BW hallgat a sírásra... de igazából fogja a sírást, és az AC létszáma alapján súlyozza. Ha a sorc sír, azt hamarabb megcsinálja, mintha az agent/smuggler sírna.
-
#40485 Ilyen miatt hülyeség abbahagyni, egyszer fent egyszer lent. -
z3d #40484 Bocs, hogy sokat szövegelek, de valahogy nincs kedvem dolgozni :) -
z3d #40483 Kettővel ezelőtti hétvége pont ilyen volt :) Vért izzadtam a napi WZ win-re. Szegény G700as egerem is meglapogattam kicsit, pedig ő nem tehet semmiről :)
Mondjuk ez miatt max bosszankodok (és azt sem kéne), de cancel subolni nem ez miatt fogok. -
Tyrpak #40482 Szerintem is stabilizálódás helyett azt kéne mondani, hogy 1.7 milla körül mozog.
Nagyon sokan már elmentek, de folyamatosan jönnek az újak, szóval egészében változatlan a létszám.
...
Tegnap egyik guild társam 4 db 50-es karival a háta mögött besokallt, amikor este 5 órán keresztül vagy huttballba hívta kezdő 50-esek vs BM-re, vagy pedig ugyanaz a 4 fős jedi healer csapat ellen. Szóval 5 óra után egyetlen nyert wz nélkül kilépett, és valószínűleg cancel sub.