• z3d
    Én mondtam, hogy a BW profi, és ezt tartom is. Minden munkájuk minőségi, RPG piacon nehéz megszorítani őket. Lehet nyekeregni a konzolosságról, meg a játékok butaságáról - másik kedvenc témám -, persze a sok HC RPG arc (van egy pár itt) elfelejti, hogy egy RPG nem attól RPG, hogy iszonyat bonyolult játékrendszer van alatta, hanem attól, hogy van egy jó történeted, ahol döntéseket hozhatsz, ami befolyásolja a világot, és a mese végét. Itt ez megvan. Lehet jönni a Baldurs Gate-el, egy Dragon Age és igen, a lefikázott Mass Effect is simán a nyomába lép a klasszikusoknak a fenitek miatt. Ez a konzolbutulás fika is egy csodálatos divat.

Visszatérve az SwToR-ra, a BW profi desigban is. Úgy tüntetitek itt fel őket, mintha amatőrök gyülekezete lenne csak. Ez részben igaz is (írtam tegnap, sztem miben hibáztak), de ahogy írtuk itt régebben: kihagytak pár funkciót azért, hogy ki tudjon jönni a játék. Ennyire egyszerű. Más dolgokat alapvetően elqrtak, ez miatt vakarhatják a fejüket, és ezeken a dolgokon lehet lovagolni is, de mozgatható UI, guild invite? Ne már.... Savazzátok Illumot, az open pvpt, ami nincs, a szétinstancolt világot. Az jogos. Szvsz persze.

Az EA meg nem gonosz szörny, kell nekik a pénz, tiszta ügy. Én marhára örülök, hogy nem most kapom meg a játékot, hanem már tolhatom december óta. Semmivel nem lett volna nagyobb a játékélmény, ha mozgatható az UI.

Grafika: ezzel a grafikával nem így kéne, hogy fusson a dolog, de nézzünk már meg pár ingame beszélgetést, arcmimikával, miegymással, és akkor mondjuk már, hogy rossz a grafika. Vagy nézzük meg a harci animációkat. Persze maga a motor egy adag f.. bénaság, ennél optimalizálatlanabb motor nem létezik. De hogy rosszul néz ki...hát nevetnem kell, bocs.

Elismétlem: ez a játék nem a HC arcok játéka. Vagy belátják, vagy nem, nekem mindegy. Én lelkesedem továbbra is, és nem azért, mert fanboi vagyok, és mazochizmusból szenvedek minden nap ingame, hanem azért, mert szórakozom, és szerencsére még van így pár ember. Az ME3mat még meg sem vettem (pedig nem kicsit érdekel a dolog), mert leköt az SwToR.

Tudom, most megkapom, hogy fanboi vagyok, ez sem érdekel. Ma levonták az aktuális hónapot, és ez mosolyt csalt az arcomra. Több nekem nem kell.