60175
-
Tyrpak #40361 Itt a gond az, hogy az ATI más játékokon se tud segíteni, mert az ő driverük is ....
Két .... együtt egy nagy kupac ....
Legalább az egyik ....on javíthatnának. -
Alienator #40360 szerintem ezen nem tud az amd javítani, az egész engine rossz. egy driver ezen nem fog tudni segíteni szerintem. -
Tyrpak #40359 Egyelőre még egy jó hónap, mire egyáltalán kidolgozzák a transzfer technikai lehetőségét.
Marketing duma szinten volt a Q&A-ban, hogy figyelik a szerver balance-ot, és amint lehet, kommunikálják a transzfer lehetőségeket.
Szóval első lépésben önkéntes alapon lesz majd mozgás, amiből szerintem automatikusan következnek majd a szerver összevonások, az elnéptelenedő kisebb szervereken.
Jó hír viszont, hogy a terv szerint mindent vihetsz magaddal, bankodat, legacy rankot.
Nem a karakternévvel, de a legacy névvel kapcsolatban annyit mondtak, hogy egyelőre még ők sem tudják ezt megváltoztatni, ezért ez a fő gátja a dolognak. Karakternév változtatást ezek szerint tudnak csinálni ilyenkor. -
Tyrpak #40358 Elnézést, ATI driver rovatommal elkéstem:
Kint van a 12.2 WHQL az AMD hivatalos oldalán.
Teljesítménye (és a belső számozása) megegyezik a 8.95 february 14-el, vagyis gyengébb, mint a 12.2 preview-é, és alig jobb, mint a 12.1-é.
(ha továbbra is ezt csinálja az AMD, hogy a whql driver lassabb, mint a preview-k, akkor bajok lesznek)
Ami még idegesítőbb, hogy máris van hozzá CAP1, ami a Mass Effect 3 és a Kingdoms of Amalur crossfire teljesítményét javítja... SWTOR-ról semmi.
Hivatalos driverből még mindig a 11.10 a leggyorsabb (ha uninstallálod, ez az amit a windows update felrak) -
Tomy Lee #40357 Ha szerverösszevonás lesz készülőben akkor tippre mit gondoltok mi lesz az azonos nevekkel?Kinek kell majd változtatni?Az még oké lenne,hogy a magasabb szintü tartaná meg nevet és kisebbnek lenne free change de két 50-es mit fog csinálni.. -
Alienator #40356 meg se szólaltam órák óta -
1Darton1 #40355 Odaseneki, front van. -
#40354 Ezen én is meglepődtem, de látom már szent a béke xD
Nekem a legizgalmasabb meccs szintén Alderaan, vesztésre álltunk, majd szépen lassan elindult az ide-oda foglalás, és a végén 5:0-ra nyertünk :)
A második egy 0-0-ás Huttball, ahol folyamatosan a gólvonal közelében vesztettek labdát a csapatok ... úgy nyertük meg hogy a vége előtt 5 másodperccel sikerült megszereznünk a lasztit xD -
Nephin #40353 @ #40228: Alienator, utoljára szólok. -
#40352 "kölcsönös megkövezés" - Véres kimenetel, de legyen! Feszülten várom a végeredményt. -
#40351 Már az 1.1.5 óta így van. DoT már nem szakít. -
Bandras DaSilva #40350 Ha azt nézzük, hogy Alderaanon 600ról indul mind a két hajó, a 10-0 eléggé izgalmas mert 1 vagy 2 tikk a difi attól függően, hogy ki mennyi tornyot tart. -
#40349 Bocsánat.. úgy látszik ma mindenki feszült. Tényleg sry és kölcsönös megkövezés :) -
1Darton1 #40348 Ez esetben közlöm, hogy Alderaanon a 10-0 meglehetősen izgalmas.
Pedig én próbáltam viccesre venni, de még ez se jött be. A következő hasonló alkalommal érdemes elgondolkozni megsértődés helyett. A későbbiekben más területen is hasznát fogod venni.
(Ha mégiscsak viccnek szántad, akkor ezer bocsánat a humorérzékem hiánya miatt.) -
#40347 Igen teljes idegrohamból.. aki akarja érti is a mondandóm..Tisztelet. -
DieHard #40346 1 milla sincs, mi ezen a különös :O -
1Darton1 #40345 Ezt ugye poénból írtad, és nem agyérgörcs közben? -
#40344 Na nem sokáig tol már a powertechel 600k-t! :D -
talos86 #40343 Volt egy-két cifra Huttballban nekem is részem. :D -
#40342 Ne már abban mi az izgalmas? 10-0?? Most nem kötözködésnek.. az izgalom mikor hajszálon függ és győzelem vagy halál.. :)
múltkor hutballon volt ilyenem 3-3 és enemynél a labda 10-sec hátra és kinyirtam elszaladtam és win.. na ott összeugrott a gatyám azért :D -
Boncmester #40341 Mondjuk nekem csak 460K dmg-m volt, Ryek tolt 600K-t. Mindketten Powertech-ek vagyunk, szóval nincs AOE-nk a Death from Above-on kívül, ami rendesen sebez. -
Boncmester #40340 Az egy rohadt izgalmas Alderaan volt, a 10-0, az egyik legjobban azt élveztem eddig! :) -
#40339 -
z3d #40338 Bocs, de ez túl magas labda....sry, nem bírom ki.
/sarcasm ON
Sztem.
Sogron OP BH-val van, és biztos csak AoE dotolt, no skill.
Phobosz OP sorcival van, no skill.
10-0 meg mázli.
Vélemény: az SL csupa noob.
/sarcasm OFF
-
Tyrpak #40337 Utólagos engedélyt kérek a képen levőktől.
Nem bizonyítanak semmit, meg az ellenkezőjét sem.
De kiváncsi vagyok Crassus véleményére.
Google keresés sarkany lovagrend screenshot szavakra:
Sogron 600k dps, Zavarodott 600k heal
Phobosz 484k heal
Kedvencem, a 10-0 Alderaan win - ezt nem tudom hogy lehet így kicentizni, de azért komoly. -
#40336 Persze logikus ha benne van használja az ember.. csak idegesítő mikor állsz és várod hogy elmúljon.. aztán jön megint valaki :)
De ez is pozitív irányba visszi a handicapet a tor felé.. -
Boncmester #40335 Mondjuk ha 1v3-at azonos gearben megnyer 1x, szerintem már akkor is király.
Igazából nem izgat, de sajnálom, hogy nincs befizetve, mert így a fórumon dumálni mindenfélét lehet, játékban meg egyszerűbben véget lehetne vetni a virtuális faszméricskének. -
talos86 #40334 Namost olyan öngólt rúgtál, mint a huzat. Te vágtál fel a Screenshottal. -
Tyrpak #40333 Lásd Q&A, 1.2-ben ezt is leveszik, csak direct damage szakítja.
Pedig én is mindig halál előtt feldotoltam mindenkit. -
z3d #40332 Crassus, értsd már meg, hogy 1 screenshot semmit nem bizonyít. 10 sem. 100 sem. Játszottál mondjuk 1000 meccset, 100 screenshot még mindig csak 10%. Ezt próbálom a Nemesises screenshotos példámmal mondani, hogy ezek annyira nem bizonyító erejűek, hogy az valami félelmetes (mivel kiragadok 10 példát, ahol első voltam, meg király voltam, de ettől még nem leszek jó játékos). Én is csak azért hiszem el, hogy nem lehetsz rossz, mert mondta a cimbim, aki nem szokott hülyeséget beszélni. A belinkelt képek és az önfényezés nem jelent semmit.
Fizess elő, Tatooine open pvp terület, 1vs3 a 3 SLes ember ellen. És ha azt megnyered 100ból 80szor, akkor mondhatod, hogy te király vagy, ők meg bénák.
Egyébként ha visszaolvasol, csak ma, te voltál az első, aki leírta, mennyi WoWos meccset is játszott. Részedről (meg Alienatornak) ez tény volt, az SLesektől hencegés a Warhammeres PvP emlegetés? Ne már. -
#40331 Az idegesítöbb mikor rádraknak egy dot-ot és amíg tikkel nem tudsz tekerni..Na az faxság.. -
t0xikus #40330 :D -
Boncmester #40329 Hát páran azért olvassák, csak nem szoktak ide írni. De ez még mindig a guild tizede se... -
#40328 Parancsolj!
[IMG][/IMG] -
Kasadya #40327 figyu tudod ilyenkor szokták azt mondani "ha hallgattál volna ,bölcs maradtál volna" -
Alienator #40326 csak legyél gerinctelen a társaiddal és kikerülsz a klánból. ki van próbálva, működik.
kérdezd csak meg jonnykát :) -
talos86 #40325 Jaja. Légyszi rúgjatok ki a klánból, nem felelek meg a követelményeknek. -
#40324 Nem megy! :D -
t0xikus #40322 csukott szájjal!!! :D -
t0xikus #40321 óbasszameg elfelejtettem. Zoei basszus és nem vagy képes a csapatért játszani? mindig csak a solo????? szégyelld magad!