Sosem mondtam, hogy profik. Sosem mondtam, hogy amatőrök. Sosem mondtam semmit az EA-al kapcsolatban. Alienator zsidózta őket, de azt meg hadd ne vegyük komolyan érvnek.
Nem millió munkaóra, csak úgy nem működik, ahogy te leírtad, és nem két perc, és nem Sanyi a programozó dönti el, hogy kijavítja-e.
Lehet, hogy a legegyszerűbbet emelted ki, de egyben a leglényegtelenebbet is. Ha így gondolja egy bw-s termékmenedzser is és berangsorolta legalulra a javítandók közé, akkor majd egy év múlva sorra kerül. Nem azért, mert nem foglalkoznak a játékkal, hanem mert annyi egyéb dolog van.
Tovább ismételgetni, hogy alap lenne, meg egyszerű lenne felesleges. A játék teljesen játszható nélküle, és aki egy picit is gondolkozik, az már kivédte a problémát (pl. "[guild]Greatsogron: whispereljen rám aki invet akar!").
Tudom, hogy van más ilyen probléma is. Sok ilyen apró, meg néhány nagyobb is. Attól még látszik, hogy dolgoznak rajta, nem pedig "nesze bazmeg, fizettél, beszedtük már a pénzed, leléphetsz máshol nyafogni", és ezért érzem úgy, hogy felesleges itt sírni...