60175
  • j0nNyKa
    fú te **** hogy lehetsz ilyen ***** hogy ilyet kérdezel szegény ártatlan sl tagtól te ******, én pvp király vagyok. na. érted.
    (amúgy kolo: mész te is vissza imperial oldalra?)

ma úgy fél2-2ig kéne fenntartani a trollok érdeklődését (ahogy látom még alszanak), úgyhogy valami semi-velős téma kéne
    mi volt már régen? szar illum? op tracer? csíter republic/imperial oldal?
  • Tyrpak
    Ha minden kötél szakad, xDieHardx ? :)
  • talos86
    Bruce Willis
  • DieHard
    Ha minden kötél szakad leszek DieFcknHard
  • talos86
    Bekaphatod.
  • t0xikus
    *szokásos:)
  • Boncmester
    Hát ez igen érdekes, mert senki másnál nem volt ilyen. Flamy is emiatt lett Ultraflamy pl. Szerintem megint behaluztál vmit :-)
  • darth devil
    Áhh, nem lesz ilyen, haldoklik a játék. :D
  • talos86
    Jaja. Ha meg hoznak a játékba értelmes contentet és PvP cuccot, akkor kevés lesz a szeró a visszatérő játékosok miatt.
  • talos86
    Karak-Norn-on volt egy Zoei nevű 17-es Witch Elf. Ha jól emlékszem pont emiatt akartam anno Azgalra menni. Amikor megvolt a transzfer, semmit nem kellett csinálnom és a nevem is meg volt.
  • Boncmester
    Szerintem még fölösleges az összevonás, standard a legtöbb szerver.
  • Laroa
    Attól, hogy elméleti síkon van szó szerverösszevonásról, beszélni még lehet róla, nem? Főleg, hogy haldoklik a játék
  • DieHard
    Emberek. Attól hogy itt el lett hintve h ez egy megoldás, hivatalosan még csak szellőjét sem hallottuk. Nemhogy a megoldási részét.
    A nevemért harcolok! :D
  • Laroa
    Remélem nem low pop szervert vonnak össze low poppal. Jonnyka mondta jól - akit a közvélekedéssel ellentétben senki sem rúgta ki, hanem magától lépett ki-, hogy a legnagyobb létszámú szervert kéne összevonni a legkisebbel, aztán a 2.-at az utolsó előttivel, stb.
  • Laroa
    Megszöktem :)
  • Tyrpak
    És mint tegnap, megint a válasz fogja generálni a flame-et. :)

Kezdem én:
    Téged mikor engedtek ki? :D
  • darth devil
    A mai téma legyen az, h kit és miért zavar Kolo aláírása. XD
  • Laroa
    Azt :)
  • DieHard
    Troll reggelt!
  • Braikingboss
    küldtem
  • EyEbLiND24
    Hali! Ha valakinek még van fölös trial meghívója küldene egyet az [email protected] -ra? Előre is köszi! :)
  • Tomy Lee
    Na nincs hozzá türelmem 4.szervernél feladtam:D
  • Tomy Lee
    Így legyen akkor.Már csak az a kérdés,hogy Ahto City marad és ehez tesznek másik low pop. szervereket?Mondjuk "heavy" nem szokott lenni Ahto,lehet mi megyünk máshova:/

Szerk:igaz semmi ilyen hír nincs úgyhogy egyelőre nem téma ez csak zavar kissé a dolog:)
  • Rubint
    *debuff
  • Rubint
    Ha még fent van a célponton az előző, de a recast buff már lejárt és rányomsz még egyet, akkor eltűnik.
  • Boncmester
    Nem így volt a WAR-ban. Különben maradtam volna Sogron, és nem Greatsogron egy 14-es kari miatt, ahogy Kreinnek sem kellett volna 2 hónapig fenyegetni a Mythicet, hogy visszakapja a nevét egy 20-as inaktív karakter miatt.
    Amelyik karakter eleve azon a szerveren volt, annak maradt meg a neve.
  • Boncmester
    Aki eredetileg is azon a szerveren volt, annak nem kell változtatnia, tiszta sor, mint minden más játékban. Legalábbis ez tűnik logikusnak.
  • darth devil
    Az ilyenből csak a baj van. Ez a sorszámozós aki előbb belép az vált nevet szerintem jobb. L2ben nem is volt hiszti, csak simán kiröhögték aki lefoglalta a régiek neveit.
  • N1ggA
    Igen, gyakran jelentkező bug.
  • talos86
    Az nem rossz. Ami még lehetséges még, hogy az inaktivitást és a karakter kreálást fogják számba venni.
  • j0nNyKa
    ez a módszer olyan.. hisztisnek tűnik
    "csabika megtarthatta a nevét, én nem, buzi bioware" kategória
    a devil által leírt tetszetős
  • talos86
    Warhammerben az tartotta meg a nevét, aki magasabb szintű volt(nem Renown Rank). Ezen felül azoknak kellett váltaniuk, akiknek olyan karakter volt a nevében, amit nem tartalmaz az angol ABC(jó kis magyar ékezetes betűk). A Free Endless Trialosok és az inaktívok alapból bukták a nevüket.
  • Alienator
    tapasztalt valaki olyat aki sage-el tolja hogy a force shield eltűnik? működik de nem látszik.
  • darth devil
    L2ben a legutolsó merge-nél ez volt a módszer. Ettől jobb szerintem nem nagyon van.
  • j0nNyKa
    áh, ezt a szerverösszevonást még senki (hivatalosan) nem közölte, én dobtam fel a minap, meg talán még más is pár napja
    -szerintem- most a triallal gyűjtenek még júzereket, várnak pár hónapot, és akkor esetleg nekiállnak elgondolkozni a transzferen

aztán franc se tudja, lehet már gőzerővel fejlesztik :)
    a karakternév dolog tényleg érdekes - más játékokban ez hogy volt megoldva?
    öö.. wowban volt ilyesmi, jól sejtem? ott mi volt erre kitalálva? a #40364-ben leírt módszer?
  • MarkBlade
    Ezt szeretem benned Picket :) Költői fordulat volt részemről. Még az kéne hogy összeugorjak és fáklyát játszak :)
  • Tomy Lee
    Ennek én is nekiállok most akkor,szépen lefoglalom minden pvp szerveren:)
  • darth devil
    Ha lesz ilyen, akkor az egyezők kapnak egy sorszám nevet, amit az első belépéskor meg kell változtatni. Ennyi.
  • Rubint
    Na igen, ez a valószínűbb. Akkor önként mozgok (ha nem lesz fizetős).
  • Rubint
    Annak, aki érkezik. A szerverösszevonásnál az egyik szerver megszűnik, a másik pedig tovább él. Én az elején lefoglaltam kb. 20 szerveren 3 nevet. Majdcsak azokkal lesz összevonás. :)