60175
-
#40402 fú te **** hogy lehetsz ilyen ***** hogy ilyet kérdezel szegény ártatlan sl tagtól te ******, én pvp király vagyok. na. érted.
(amúgy kolo: mész te is vissza imperial oldalra?)
ma úgy fél2-2ig kéne fenntartani a trollok érdeklődését (ahogy látom még alszanak), úgyhogy valami semi-velős téma kéne
mi volt már régen? szar illum? op tracer? csíter republic/imperial oldal? -
Tyrpak #40401 Ha minden kötél szakad, xDieHardx ? :) -
talos86 #40400 Bruce Willis -
DieHard #40399 Ha minden kötél szakad leszek DieFcknHard -
talos86 #40398 Bekaphatod. -
t0xikus #40397 *szokásos:) -
Boncmester #40396 Hát ez igen érdekes, mert senki másnál nem volt ilyen. Flamy is emiatt lett Ultraflamy pl. Szerintem megint behaluztál vmit :-) -
#40395 Áhh, nem lesz ilyen, haldoklik a játék. :D -
talos86 #40394 Jaja. Ha meg hoznak a játékba értelmes contentet és PvP cuccot, akkor kevés lesz a szeró a visszatérő játékosok miatt. -
talos86 #40393 Karak-Norn-on volt egy Zoei nevű 17-es Witch Elf. Ha jól emlékszem pont emiatt akartam anno Azgalra menni. Amikor megvolt a transzfer, semmit nem kellett csinálnom és a nevem is meg volt. -
Boncmester #40392 Szerintem még fölösleges az összevonás, standard a legtöbb szerver. -
Laroa #40391 Attól, hogy elméleti síkon van szó szerverösszevonásról, beszélni még lehet róla, nem? Főleg, hogy haldoklik a játék -
DieHard #40390 Emberek. Attól hogy itt el lett hintve h ez egy megoldás, hivatalosan még csak szellőjét sem hallottuk. Nemhogy a megoldási részét.
A nevemért harcolok! :D -
Laroa #40389 Remélem nem low pop szervert vonnak össze low poppal. Jonnyka mondta jól - akit a közvélekedéssel ellentétben senki sem rúgta ki, hanem magától lépett ki-, hogy a legnagyobb létszámú szervert kéne összevonni a legkisebbel, aztán a 2.-at az utolsó előttivel, stb. -
Laroa #40388 Megszöktem :) -
Tyrpak #40387 És mint tegnap, megint a válasz fogja generálni a flame-et. :)
Kezdem én:
Téged mikor engedtek ki? :D -
#40386 A mai téma legyen az, h kit és miért zavar Kolo aláírása. XD -
Laroa #40385 Azt :) -
DieHard #40384 Troll reggelt! -
#40383 küldtem -
EyEbLiND24 #40382 Hali! Ha valakinek még van fölös trial meghívója küldene egyet az [email protected] -ra? Előre is köszi! :) -
Tomy Lee #40381 Na nincs hozzá türelmem 4.szervernél feladtam:D -
Tomy Lee #40380 Így legyen akkor.Már csak az a kérdés,hogy Ahto City marad és ehez tesznek másik low pop. szervereket?Mondjuk "heavy" nem szokott lenni Ahto,lehet mi megyünk máshova:/
Szerk:igaz semmi ilyen hír nincs úgyhogy egyelőre nem téma ez csak zavar kissé a dolog:) -
#40379 *debuff -
#40378 Ha még fent van a célponton az előző, de a recast buff már lejárt és rányomsz még egyet, akkor eltűnik. -
Boncmester #40377 Nem így volt a WAR-ban. Különben maradtam volna Sogron, és nem Greatsogron egy 14-es kari miatt, ahogy Kreinnek sem kellett volna 2 hónapig fenyegetni a Mythicet, hogy visszakapja a nevét egy 20-as inaktív karakter miatt.
Amelyik karakter eleve azon a szerveren volt, annak maradt meg a neve. -
Boncmester #40376 Aki eredetileg is azon a szerveren volt, annak nem kell változtatnia, tiszta sor, mint minden más játékban. Legalábbis ez tűnik logikusnak. -
#40375 Az ilyenből csak a baj van. Ez a sorszámozós aki előbb belép az vált nevet szerintem jobb. L2ben nem is volt hiszti, csak simán kiröhögték aki lefoglalta a régiek neveit. -
#40374 Igen, gyakran jelentkező bug. -
talos86 #40373 Az nem rossz. Ami még lehetséges még, hogy az inaktivitást és a karakter kreálást fogják számba venni. -
#40372 ez a módszer olyan.. hisztisnek tűnik
"csabika megtarthatta a nevét, én nem, buzi bioware" kategória
a devil által leírt tetszetős -
talos86 #40371 Warhammerben az tartotta meg a nevét, aki magasabb szintű volt(nem Renown Rank). Ezen felül azoknak kellett váltaniuk, akiknek olyan karakter volt a nevében, amit nem tartalmaz az angol ABC(jó kis magyar ékezetes betűk). A Free Endless Trialosok és az inaktívok alapból bukták a nevüket. -
Alienator #40370 tapasztalt valaki olyat aki sage-el tolja hogy a force shield eltűnik? működik de nem látszik. -
#40369 L2ben a legutolsó merge-nél ez volt a módszer. Ettől jobb szerintem nem nagyon van. -
#40368 áh, ezt a szerverösszevonást még senki (hivatalosan) nem közölte, én dobtam fel a minap, meg talán még más is pár napja
-szerintem- most a triallal gyűjtenek még júzereket, várnak pár hónapot, és akkor esetleg nekiállnak elgondolkozni a transzferen
aztán franc se tudja, lehet már gőzerővel fejlesztik :)
a karakternév dolog tényleg érdekes - más játékokban ez hogy volt megoldva?
öö.. wowban volt ilyesmi, jól sejtem? ott mi volt erre kitalálva? a #40364-ben leírt módszer? -
#40366 Ezt szeretem benned Picket :) Költői fordulat volt részemről. Még az kéne hogy összeugorjak és fáklyát játszak :)
-
Tomy Lee #40365 Ennek én is nekiállok most akkor,szépen lefoglalom minden pvp szerveren:) -
#40364 Ha lesz ilyen, akkor az egyezők kapnak egy sorszám nevet, amit az első belépéskor meg kell változtatni. Ennyi. -
#40363 Na igen, ez a valószínűbb. Akkor önként mozgok (ha nem lesz fizetős). -
#40362 Annak, aki érkezik. A szerverösszevonásnál az egyik szerver megszűnik, a másik pedig tovább él. Én az elején lefoglaltam kb. 20 szerveren 3 nevet. Majdcsak azokkal lesz összevonás. :)