-
Sozse nyomold a tejjesen retardátat tezsó!
Összefoglalom:
-crassusi magasságokba emeled a nyafogást egy darab kiválasztott feature miatt - lehetne ez target of target is akár, de véletlenül nem az :P
-Állítasz valamit, ami szerintem hülyeség, és azért mondtad mert nincs meg hozzá a szakmai tapasztalatod. Nem kell egyetértenünk benne, mert így a névtelenségbe burkolózva pontosan annyira értünk hozzá mindketten: semennyire. Nyilván ha felsorolná mindenki a végzettségeit meg a munkahelyi tapasztalatait, meg referenciákkal szolgálna, akkor más lenne a helyzet, de természetesen ilyet nem fogunk tenni, így csak vitázhatnánk egy jót.
-Ami miatt még sem vitázunk egy jót, az a személyeskedés. Én azt mondom, hogy amit állítasz az hülyeség, te azt mondod, hogy én vagyok hülye. Remélem, hogy nem kell kifejtenem a különbséget, bár tudom, hogy népünk mentalitásából fakad, hogy egy kalap alá vesszük a kettőt, mondván aki hülyeséget mond, az hülye. Közben nagyvonalúan megfelejtkezünk arról, hogy a legokosabb emberek is mondtak és állítottak hülyeségeket, amikről később kiderült, hogy nem úgy van, javítottak, átgondolták, mondtak helyette jobbat. Így működne ez, és ettől lesznek ők okos emberek: belátják, hogy nem úgy van valami, ahogy elsőre a fejükbe vették, korrigálnak, vitában bátran közelítik a véleményüket másokéhoz, mert tudják, hogy a vita lényege nem a győzelem, hanem a vitás kérdés tisztázása.
-Csomó mindenben egyetértünk, de nem mindenben. Egy feature nincs benne a játékban, akkor az nincs kész. (félkövér a pont, remélem látszik, hogy ki akartam emelni
) Attól még az a dolog hiányzik onnan. Alap lenne. Gyorsan meg lehetne csinálni. De van fontosabb. Megoldható máshogy (nem csak a guild listából tudsz invelni, így a hiánya csak kényelmetlen, nem blokkoló hiba). Nem jó a diákos példa. Nem jó ha nem jó a példa, és a példán akadok ki, te meg azt hiszed az eredeti állítást cáfolnám, és lehülyézel.