• a.carkey
    Van ellenpélda is:

La Noire
    Red Dead Redemption

Az egyikért sírt, a másikért még mindig sír a PCs társadalom, hogy adják ki PCre is. :D

Ne menjünk bele konzol/PC vitába! Mindkettőn vannak jó és komoly játékok.

Az SWTOR egész korrekt lett ahhoz képest, amit vártam. Bár már az elején tudtam, hogy ezért az SWGt kár kinyírni, de a hülye LA megtette. Ennek ellenére viszont most jól elvagyok vele.

Kevés olyan MMO volt amiben volt valami. Egy bizti, itt a történetmesélés és fejlődés elég korrekt, mégha vannak is baromságai.

50 után meg pillanatnyi elgondolástól függ, hogy valaki a PvE v. a PvP contentben merül el. A kettőt egyszerre elég nehéz űzni, különösen ha valaki szintezik a legacy miatt más karikkal is.

Viszont 50 után tényleg lehetne mit tenni. De nem lehet.

Igazából már az gáz, hogy 50 után az űrállomásokra koncentrálódik a játék, de oda is csak azért, mert ott veheted fel a küldit, és ott az AH is. (Iszonyat kevesen vannak a fővárosokban!)

A legnagyobb gáz, hogy itt nem az, van, mint a többi MMOban, hogy 50ig grindelsz, majd pihensz és játszol. Nem. Itt 50ig játszol, ez a rövidebb idő, majd grindeled a hülye dailyket. És ha megvan? A többség kilép.

Ami az 1.2vel jön, az már nagyon hiányzott. De ettől még csak felhasználóbarátabb lesz a játék, nem pedig marha jó.

Egy legacy miatt az ember simán lelép. Lekötni csak ideig-óráig fogja a népet.

Nem tudom mi kéne ennek a játéknak? Talán nem kellett volna abba az irányba elmenni, ahová elmentek? Lehet.

Egy biztos: túl sokat akartak, és utána elqurvultak. Ennek a vége lett az, amit tapasztalunk.

Amikor mindenki bólogat, akkor a legnehezebb értelmes döntést hozni és reálisan felmérni a lehetőségeket.

Le kellene szokni, hogy WOW gyilkost csinálnak. Csináljanak egy jó játékot, aztán úgyis tudni fogjuk, hogy WOW gyilkos-e, vagy sem ...