• Boncmester
    Igen, hallottam már ezt, meg tudom, az ME3 is azért lett szar, mert az EA tele van gonosz zsidó bankárokkal, meg az SWTOR is, de könyörgöm, ez hihetetlen nagy faszság.

Az ME3 azért lett szar, mert az emberek nagy része igénytelen, és megfelelnek neki a konzolos fos játékok is. Így aztán bőven elég volt az alacsony igényű de szélesebb réteget kiszolgálni.

Az SWTOR-t meg nem azért adták ki ilyen állapotban, mert az EA-nál azt gondolják, hogy jobban megéri nekik egy félkész játékot kiadni, aztán ahelyett, hogy a következő 2-3 évben 2-3 millió előfizető tolná, inkább csak 2-3 hónapig játssza ennyi ember, utána meg beálljon a fél-egy milliós táborra. Azért adták ki, mert a BW nem vágta, hogy kell MMO-t csinálni.

És ami alap és egyszerű feature is hiányzik belőle, az is tuti emiatt van, nem az erőforrás hiány miatt, akárhogy is mondják sokan közületek. Egyszerűen relatíve olyan kis dolgokról beszélünk sokszor az egészhez képest, hogy annak nem lehet erőforrás hiány az oka.
    A játékot pedig nem ezek miatt hagyják abba az emberek, akik abbahagyják, hanem azok miatt a dolgok miatt, amik ennél sokkal nagyobb szabásúak, de a kis dolgok hiánya mutatja azt, hogy a nagyokra nyilván nem gondoltak, mert nem értettek hozzá. Érdekes, a story módot jól megcsinálták, mert ahhoz értettek, pedig ott egy új questet vagy bármit belefejleszteni sokkal nehezebb, mint a legtöbb kis dolgot összesen. Persze tudom, nem ugyanaz a csapat csinálja a fejlesztőkön belül, de azért ezt senki nem vitathatja el...