60175
  • Alienator
    nem is lenne értelme több ilyen képet betolni ide ahogy kértétek mert arra meg jönne hogy...

igen de épp akkor a macska ráült az esc gombra és megszakadt a cast vagy valami ilyen hasonló védelem.
  • Witcher
    [IMG][/IMG]
  • t0xikus
    és így is elvert 3x 1v1ben és nem az volt az első dolga,h screenshotokat csinált róla... talán mert ez egy tök általános esemény?:D
  • talos86
    Ja, hogy nálatok nem szokás friss 50-eseket Wz partiba hívni. Így már értem.
  • Alienator
    jah ezen én is jót röhögtem.
  • Kasadya
    meg amint látod megy az exkuzálás is ezerrel biztos ami biztos már jött is egy "akkorléptem50-renemisvoltgearen" vicces
  • t0xikus
    én még el sem kezdtem hencegni. bár hozzátenném, hogy az elmúlt 20percben, miközben itt írogattam, megnyertem 27 wz-t. egyedül! na jó. egyet buktam, de csak azért mert bejött vmi 7fős premade mellém:/
  • Alienator
    na ugye hogy megy itt a hencegés. De megint csak 1-2 embertől gáz ez. A többiek nyomhatják hogy milyen epixek ők valójában.
  • talos86
    Jaja. Arról ne feledkezz meg, hogy azon a képen Eben is meg én is friss 50-esek voltunk Custom/Lila Gearbe.
  • Tyrpak
    Kéne egy Dammaz Kron ebbe a játékba, hogy lássam kiket öltem meg, milyen AC-ből...

És akkor talán lenne olyan is, mint anno egy Maw védésnél, hogy bementem 7k player killel, és 3 óra múlva 10k fölött voltam (amikor lejárt a timer). Utolsó pillanatig rohamoztak.
    Emlékezetes volt.
  • Boncmester
    Bárcsak Crassus lehetnék! :)
    Továbbra is szólok, hogy a képen nem látható se Toxikus, se én, de még Jonnyka, szóval majd ha ellenünk játszol, és "lealázol" minket (nem egyszerre, külön-külön, bár gondolom neked egyszerre is menne), na majd akkor verd a nyálad, hogy mi milyen bénák vagyunk, te meg milyen ügyes.
  • talos86
    Nem tudom ki, hogy van vele, de nálam az egyik nem zárja ki a másikat.
  • Kuen
    Oh.. Félreértés ne essék, közöm nincs még Ahto cityhez se, nemhogy SL hez, de szívesen kacagok jókat, és mivel hozzád hasonló szerencsétlen idióta nincs mégegy az SG-n, hát ha színrelépsz, jövök műsort nézni, kedves Crassus.
  • Kasadya
    hmm tehát abból látszik,hogy semmi közöm a PVP-hez,hogy egy csapat orientált játékban a csapat érdekeit emelem a sajátjaim fölé? hmmm akkor jó hülye vagyok
  • Alienator
    "Én azért megyek be, hogy jól érezzem magam és játsszak egy jót. Ebből látszik, hogy semmi közöd a PvP-hez"

Szerintem ha bemész pvp-zni akkor az legyen a fontos hogy nyerjen a csapatod. ha te úgy érzed jól magad hogy csak a killre mész akkor te jó pvp-s vagy mert játszottál egy jót (és szartál a csapatjátékra)?

te is jó pvp-s lehetsz.
  • Tyrpak
    Ha az a mondanivalója, amit x alkalommal ismételegettél, hogy void-on is hogyan húztad el őket az objective-től, akkor a mondanivalód elmondtad.

Ha ennyire jól játszottál, akkor miért ezt az 1 screenshotot tudod felmutatni?
    Előfordulhat, hogy már törölted, de kérlek szépen, rakj fel olyat, ahol nem látszik a minimap-en, hogy ott van mögötted két játékos, és a csapat frame-en látszik, hogy a középső rész felé vezető lépcsőnél épp most ölik meg a 4.-et.

Az, hogy minden turret a tietek közben, az a játék elbaszottságát jelenti csak, hogy nem lehet visszafoglalni a turretet, mert mindig jön 1 ember, aki elnyom egy aoe-t, és ugrott a timer.

Ja igen csapatmunka, ha egyesével jöttök, és húzzátok az időt.

b) Ha tényleg lenyomtál 10.000 ilyen meccset wow-ban, akkor miért nem hallottam a nevedet, csak negatív előjellel?
  • t0xikus
    ezt réges-régen a casus mortisszal is megcsináltuk:) mekkora epic csata volt:)
  • t0xikus
    én már rosszul érzem magam, hogy mindenki csak azért jön ide, hogy téged bántson. és tisztában vagyok vele, hogy ezt az ellenséges viselkedést az irigység szülte:(
  • Unreal1942
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Meguntam, eladó! Ajánlatokat priviben!
  • talos86
    Én azért megyek be, hogy jól érezzem magam és játsszak egy jót. Ebből látszik, hogy semmi közöd a PvP-hez. Majd, ha olyan epic csatákban lesz részed, mint nekem, vagy a többi Warhammeresnek volt, akkor beszélhetünk PvP tapasztalatról. Lásd az Eltharionos Wilhelm's Fist Reiklandon, mikor 1 warband Orderes védte 2 órán át a keepet 3-4 warband Destructionos ellen.
  • Kasadya
    viszont ahogy látom -és ez Boncmester azon szavait miszerint csak néhány SL jár ide- az SL riadót fújhatott a guild TS-en meg fórumon meg Facebookon meg tudom is én hol,mert újabb és újabb SL arcok bukkanak fel a homályból,hogy egy jó szaftosat odamondhassanak nekem! csodálatos
  • Alienator
    Tévedsz, semmi előnyöm nem származik abból ha crassust védem. de annyian támadjátok, ráadásul fura módon tényleg nem értitek mit akar(t) közölni hogy be kellett szállnom. emellett még reggel egy ártatlan poénkodó védelmére kelt mégis őt hozták ki szarnak...na ezt nem sok ember gyomra veszi be. ennyi a történet.
    a screenshot...
    úgy látszik hiába magyarázza vagy írja le bárki a tanulságát vagy hogy mit kell látni rajta, nem akarjátok észrevenni. na letelt a munkaidő, megyek eve online-ozni :)
  • z3d
    Vszínű nem vagyok akkora prO, mint te (bár fogadást nem kötnék rá, de tegyük fel), de azért van némi fogalmam a játékról.

Felhozhatnám, hogy nem egyszer nyertem már voidstaron meccset a csapatomnak, mert mindig jó pillanatban toltam el a force speedet, és mindhárom ajtóra ráraktam úgy a bombát, hogy az ellenfél a hátamat sem látta. És?

Tudod, nem csak az én érdemem volt, hanem a CSAPAT-é. Neked kéne ezt a legjobban tudni, ha már 1csillió pvp meccset toltál.
  • Kasadya
    nos én azért megyek be ,hogy győzzön a csapatom te meg ezekszerint azért mész be,hogy te győzz......van különbség a két felfogás közt....
  • talos86
    Nem te vagy az első.
  • Robe77
    Mi az, hogy lehet? Szerintem pont ez a lényege.
  • Kuen
    De szép screenshot.. Hogyhogy nincsenek bindelések? Egérrel nyomkodod az ikonokat?
  • MarkBlade
    Egy kis érdekesség pvp szerver és a mai napig nem találkoztam egy republical sem most lvl 44-vagyok..
    Így mi érteme?
  • t0xikus
    jókor voltál jó helyen. ez is lehet a mondanivalója:D
  • Kasadya
    sosem esik le a mondanivalója a képnek igaz?
  • z3d
    Kár.
    Akkor tényleg azt kell mondjam: ez így kevés. No offense.

Csinálok egyik este egy Nemesis (bocs, hogy mindig őket emlegetem, de most nem ugrik be más magyar HC klán, kérlek, helyettesítsétek be xyz hc magyar klánra, kösz) elleni WZ képet, ahol épp meghal az egyik tagjuk (és én ott vagyok), meg olyat, amin megnyerjük a WZt ellenük. Utána betolom ide, és döngetem a mellem, hogy én bezzeg HC playerekről farmolom a valort, mert akkora cool vagyok.
  • t0xikus
    egy screenshot észérv? nice:D
  • Boncmester
    Életében nem játszott még se velem, se ellenem, szimplán előítélet miatt.
  • talos86
    A kutyát nem érdekli a végjáték, ha jó az adott meccs és élvezem a fight-ot.
    1v1: ne mondd nekem, hogy te nem mennél senkinek neki 1v1-be, mert szemközt röhöglek.
  • Kasadya
    ennyi! ,de amint látod még itt is fontosabb a másik baszogatása mint az ész érvekkel való előrukkolás....
  • Kasadya
    majd talán fél év múlva ha úgy ahogy helyre rakják a játékot lehet elgondolkozom rajta,de jelen pillanatban nem esélyes.....
  • Alienator
    Pedig meg lehet nyerni úgy is 1-1 meccset ha valaki ésszel játszik, elég csak elkite-olni az embereket az ojjektumtól. Akik arra mennek hogy húúú egy darab crassus, verjük le, követi a fél szerver aztán valaki betekeri az ojjektumot amíg a tömeg vértől csöpögő szájjal crassust üldözi. Ki is ilyenkor a nevető winner? :)
  • t0xikus
    én 1311 wzből eddig 4000-t nyertem!
  • Kasadya
    majd azt is megértitek egyszer,hogy nem az a fontos,hogy mennyi sebzést vagy healt vagy 1v1 szitut nyertél /egy tankkal illetve healerrel szemben mellesleg/ hanem az hogy az a pici számláló ott a bal sarokban ne 0-án legyen a játék végén.....

rated BG csapatból úgy basszuk ki az 1v1 janikat mint macskát szarni....talán épp ezért vesztettek,mert mindenki a killel meg magával volt elfoglalva és nem a csapattal ami a lényeg!
  • darth devil
    Ez hencegés. Én se, írom le, hogy eddig mennyit pvpztem azokban az mmokban amivel játszottam.