• z3d
    Voltak érdekes hozzászólásai időnként (amik sztem sem voltak rendben), ez tény. Ma meg ugrott az SwTOR halálára, ami vhol valóban túlreagálás volt, valahol meg érthető, mert már "kicsit" unalmas lehet ezt olvasgatni nap mint nap.
    Spec én már csak röhögök ezen is (meg a sok mmonomádprOistenségeken is), mivel van karakteres grafikájú tört szerver, én azon nyomom, tök állat.

Az Jonnyka SL-es történetet sztem hagyjuk, mivel nem tudunk semmit, max annyit, amennyi az SL oldalon ki lett rakva, nem gondolom, hogy az a teljes történet.

Nem is rád mondtam, hogy IRL veréssel fenyegetőztél.

A mai nap kicsit gázul kezdődött, aztán meg megint elkezdődött az SL fika, amit nem értek. Azzal meg ne gyere, hogy hogy viselkednek egyes tagok ingame v itt, mert akkor menjen a vég nélküli Nemesis meg akármilyen másik klán fika is. Arra meg nem válaszolsz, mire jogosítja fel Crassust az, hogy mekkora király pvpben. Értem hogy a cimbid, ezzel sincs semmi baj. Erre mondtam, hogy kicsit töprengj el, nem volt bennem rosszindulat.

Lépjünk már túl ezen. (bár més választásunk nem lesz, mivel Nephin ki fogja irtani a mai összes hozzászólést kb :P )