• Boncmester
    Látom jól elvagytok.
    Egyértelmű volt, hogy Pocok poénkodott. Jonny hülye volt, hogy ráugrott, gondolom csak unatkozott, Crassus meg a másik hülye, hogy Jonnyra ugrott, mert gondolom ő is unatkozott. De szerintem ha valamelyikőtök azt írná be ide, hogy milyen szép időnk van ma, azt is egyből leanyázná a másik, majd jönne valami balfasz, aki kitalálja, hogy az egész a Sárkány Lovagrend hibája.
    Csak hogy tisztázzuk:
    - Jonny nincs a guildben kb 1,5-2 hónapja, szerintem már nem is nagyon játszik, legalábbis én nem láttam online egy ideje, ergo semmi köze az SL-hez már
    - Toxikusnak semmi köze nem volt ahhoz, hogy Jonny ment a guildből (nem kirúgtuk), ő speciel azt szerette volna, ha nálunk marad. Másoknak volt vele problémája, akik nem szoktak ide írni.
    - Ha bármilyen Sárkány Lovagrend tag ide ír, az nem a guild kollektív véleményét képviseli, hanem a magánvéleményét, köztük én is. Ezért eléggé nagy faszságnak tartom kb 70-90 ember megítélését az alapján a kb 3-4 alapján, akik ide írni szoktak, főleg úgy, hogy Laroa kb másfél hónapja be se lépett empire oldalra, Toxi pedig másfél hónap után most hétvégén jött játszani kicsit velünk. A guild nagyobbik része csak eljátszogat, azt sem tudják, mi az az sg fórum, meg crassus, stb. Ellenben ingame viszont rendszeresen kapnak beszólásokat, ami szerintem eléggé taplóság.