1.1.5: warzoneokban sokkal jobban lehet fejlődni, ami jó is, mert hamar meglesz a bm, meg rossz is, mert mindenki túl hamar lesz bm, aztán már nem lesz mit fejlődni.
Új kristályok: level 56 kristályok vannak, ami szerintem nagyon magas, columi szintű (de asszem rakatában is ez van), és még olcsó is, viszont végre van lila kristály rep oldalon is. Ami értelmet ebben látom, az az, hogy olyan szintű kristályod legyen, amilyet akarsz, viszont én nem pénzért árulnám, hanem az előző kristályért cserébe, hogy azért kelljen érte kűzdeni.
Ha egy mmotol azt varjuk, hogy sokaig lekössön, időigényesre kéne csinálni a fejlődés, nem pedig gyorsítani rajta. Majdnem full rakata vagyok, pedig abszolut casual vagyok, heti 1, néha 2 raid, heti kb. 20 warzone, és igy van valor rank 57. De aki hc, az már rég kész van, és köv tierig van 1 hónap, addigra én talán kész leszek, de megértem, hogy aki hc, abbahagyja, mert szerinte nincs elég content, ami most van, max napi 1-2 órára elég, és még ezen is könnyítenek, azaz relatíve még kevesebb content lesz.