• DummyBoy
    Scoundrel :)

Nem vagyok PVP huszár, de mivel a nerfek után a scoundrel nem éppen az űberbrutálkiller PVP kari, ezért ha lehet nem úgy mennék be vele, hogy pont a legjobb talentjei nincsennek meg (KO) :)

Mivel az előző karaktereknél mindnél belefutottam, hogy PVP + FP + űrhajó dailyk miatt bőven overlvl voltam a bolygókon, így úgy döntöttem, 36 előtt nem nagyon PVP-zek ...

A scoundrelnél az a jó, hogy LVL 30 után lehet vele olyan hybrid-et csinálni, amiben benne van a T3-as Healer és DPS talent is, ráadásul mind a kettő jól használható (Hot heal, ami stackelhető és instant + Sucker punch xD) ... Lassabb vele a "gyilkolás", viszont cserébe kevesebbet kell állni ...

Tegnap Risha-val szépen beütögettünk így egy 35-ös champion-t ... Hol magamat healeltem, hol Risha-t, és közben persze ütöttük vágtuk ...

A 36-os persze bosszút állt rajtunk, de nem érdekes. 70% HP-ra levertük, kb, kezdtem biztos lenni a győzelemben, egészen addig, míg oda nem fordult, és meg nem suhintott úgy hogy a fele hp-m eltűnt, aztán visszafordulva Risha babát is 2-3 ütésből megalázta ... xD