60180
  • darth devil
    Persze, ha a gép előtt ülsz végig. Pont azt mondta, h casual.
    Szerintem pont rendben van a pve, pont annyi amennyi még egészséges, pvpn dolgoznak még kicsit és jó lesz. Arra vagyok kíváncsi, hogy ilumon az ágyú animáció lekapcsolása, meg a very low shader effect mit fog számítani. Swtor tökéletes casual mmorpg, csak a megfelelő guild kell hozzá.
  • Pacho
    A full centurion kifarmolása kb 3 nap, a full champion 2 hét, aztán mehet instázni.
  • Boncmester
    Warzone-okon simán lehet geart szerezni, nem kell ahhoz nolifernek lenni...

Viszont (ebben a játékban) a PvE szar.
  • Sir Quno Jedi
    Ezé nem való neked MMO, ahogy nekem sem. Feltolod a karidat egyedül, aztán mikor a PvP kontent jönne, mivel casual vagy a sok elmebeteg nolife MMO-shoz képest, simán beleunsz a sikertelenségbe. Így van ez.

A magunkfajta PvE-s így járt. :D
  • N1ggA
    Legkönnyebben elérhető gear, amivel érdemes nekifutni endgame pvenek, az a champion+esetleg centurion pvp gear a daily pvp questekböl.
    Melyik szeron vagy melyik oldalon?
  • Boncmester
    A játékban ami igazán jó, az a szintezés. Azzal el lehet lenni jó ideig.
    Warzone-ozni is jól lehet általában, ha nem unod a 3 WZ-t. Szóval endgame-nek ezt tudom javasolni, szerintem szokj rá :)
    A PvE bugos, tegnap pl több, mint 1 órát szívtunk EV utolsó bosson, mert random eltüntetett embereket:

Ráadásul ha megcsinálsz vmit normal mode-on, akkor utána már hardon is ugyanaz lesz, csak jobb gear kell hozzá. Szóval aki PvE beállítottságú, az ettől a játéktól ne várjon többet 1-2 hónapnál.

Viszont én remélem, hogy még beletesznek némi PvP contentet, azelőtt, hogy a mostanit megunnám.
  • Tyrpak
    Áthidaló megoldás: csinálj meg pár (száz) daily-t, és vedd meg daily commendation-ért a narancs (barna) cuccba a belevalót, és máris előrébb vagy picivel. AH-ban is nézz 50-es cuccokat, hátha van jobb.

Viszont a pug-okkal kapcsolatos problémákat csak egy jobb guilddel tudod leküzdeni.
    Az ilyen "kevés a dps" meg "csak ilyen-meg-olyan class jöhet, mert a másiknak szar a dps-e" dumákat addig kiröhögöm, amíg nincs normális dps mérő modul.

Rift-en azonos cuccal, azonos builddel hatalmas különbségek voltak játékosok között, volt olyan ember, aki 20%-al többet tudott tolni mint én, miközben macroig bezárólag mindent róla másoltam.
  • sata75
    QQ... nos már 1.5 hete lvl 50 vagyok. eddig 2x jutottam le hm instába. először kivágtak első boss előtt mert megjött a haver kellett a hely(nc)
    másodszorra szétesett a group BT 3. bosson mert kevés az ÉN dpsem...:)
    kérdem én mi a rákot csináljak? igen casual vagyok és nincs időm napi minimum 1 órát fleeten ugrálni, hogy hátha találok egy groupot akik megszánnak. a guild amiben vagyok, szintén casual, annyira hogy általában 3-an vagyunk online:( pvp felejtős, nem tudok ergo nem is szeretek. komolyan, nem tudom mit csináljak, konkrétan rohadtuk unatkozom a játékban:(...QQ

most, hogy kisírtam magam a vállatokon, megyek folytatom a megkezdett jedit. a karakter nevelést legalább élvezem, csak nem tudom mi lesz ha ez is 50 lesz...
  • Pacho
    Én a 4 emberből a negyedik, aki szólóban jelentettem és mentem be, de 15600 hp-val "hoztam az elvárt minimumot";)
  • PiszkosFred
    Megkapjak a buntetest a kovetkezo peccsben, es nem leavelnek. Illetve, ha lesz itt is olyan rendszer, hogy azonos guildbol az emberek szavazasa csak egynek szamit, akkor a profik fognak szivni. Bar lelkuk rajta, nyomja az jelenlegi pvp-t sport/komoly szinten, akinek hat anyja van :)
  • darth devil
    Mivel az afk-oló emberek ellen lesz ez, biztos lesz valami limit amiért majd felajánja a wz a kicket. Legalábbis szerintem így lenne jó.
  • Boncmester
    Amúgy pöcsfejek mindig is lesznek, az ilyen játékokban meg főleg. Remélhetőleg a kickeléssel nem élnek majd vissza, pláne úgy, hogy jobb egy 12K HP-s ember, mint a senki, szerintem.
  • Boncmester
    És te melyik voltál ebben a történetben? :)
  • darth devil
    Valószínű lesz rá valami korlátozás, hogy gear egyéb indok miatt ne lehessen kickeltetni.
  • Pacho
    Tegnap pl. az egyik "premade" lelívelte a wz-t, mert a maradék 4 emberből 3-nak nem volt 15k hp-ja, ergo szar a gear-je, tehát biztos núúb, ilyenekkel nem is fognak játszani.
    Mi lesz itt ha lehet kickelni?
  • Thoracotomia
    Hát kérdés az hogy hány szavazat kell, hogy ki kickeljenek, mert pl egy premade lehet, hogy lazán /hatekickelhet majd valakit.
    Ráadásul az emberek birka szelleme se elfelejtendő, aki mondjuk WoW-ban group finderel pug-al csinálta az instákat ismerheti a dologot... elég beírni, hogy "omg the healer is a noob!!111" <kick vote indítása> és az esetek nagy részében minden ok nélkül kickelhetsz így bárkit, meg se nézik, hogy most ez a healer-e vagy éppen a tank.

Persze kérdés milyen formában fogják ezt bevezetni, mert jól is elsülhet a dolog, ha kijön a patch meglátjuk.
  • Boncmester
    Ez a helyes mentalitás.
  • Robe77
    Fura. Én is csinálom a napikat, de még 1 db wz-ből sem léptem ki azért mert vesztésre álltunk. És ha ebből az lesz, hogy a napim bent lesz 2 napig akkor bent lesz. De vagyok annyira gerinces, hogy végig bent maradok.
  • N1ggA
    Votekicknek pont az az értelme, hogy szavazni kell. Azért, hogy szar geared, nem fognak kiszavazni, nem lesznek elegen. Szerintem csak afkolókat fognak kikickelni főleg.

Ami viszont tuti elő fog fordulni 1x-2x, hogy a sagek/sorcik elhúzzák pl. Alderaan wzben a turretet foglaló emberkéket, hogy ők foglalhassák el, az új medálok miatt. Mondjuk erre jo a votekick, meg a közutálat, de suttyók mindig lesznek.
  • Nephin
    Ez nem igaz, többször voltam már olyan meccsen, ahol 4-5:0-ról nyertünk...
  • darth devil
    Pár perc után már látható egy meccsen, hogy van e esély, vagy totál homály a team.
  • Boncmester
    És persze ha nyernek, az azért van, mert ők mekkora királyok.
  • Boncmester
    Azért 1-0-ról meg 2-0-ról azért lehet fordítani, de ha 1 percig nincs bent 2-3 ember a 8-ból, akkor mire jön utánpótlás, máris semmi esély nincs. Ebben a játékban mindenki mástól várja a megváltást, mindenki mindig a többiek miatt kap ki, fantasztikus...
  • BoneDragon
    Azért lépked ki mindenki, mert rá vannak kényszerítve a napi questekre és nem mindenkinek van ideje/türelme végigvárni míg kifog egy nyertes csapatot. Szerencsére ez 1.2-ben változni fog.
  • Boncmester
    Jobb még mindig az indokolatlan bünti, mint a sok balfasz, aki kilép 1-0-nál...
  • Thoracotomia
    Hát friss 50esként full kék gearben, engem kb mindenk ok nélkül vote kickelni akartak és hangot is adtak ennek ops chaten, hogy leaveljem a warzonet.
    Akkor pont lesz*rtam őket, de az baromi jó lesz ha csak simán azért ki vote kickelnének embereket, mert nem tetszik nekik a fejük/gearjük/guildjük és ki akarnak szúrni velük.
  • a.carkey
    "Lehetőség lesz majd a leecher és afkoló játékosok szavazással történő kirúgására, ők ezután néhány percig nem jelentkezhetnek a queue-ba."

Na ez hülyeség. Nehogy már 7-9 random (néha hülye)gyerek ítélje meg, hogy ki hogyan viselkedik?

Példa:

Jelenleg néha akkor is kivágja a rendszer az embert, ha:

feljön a menü, hogy 39 seced van, hogy elfogadd a behívást. Ez ált. már zajló csata, vsz hatalmas zakó előtti csapat.

Namármost, nekem spec nem túl gyorsan tölt a jelenlegi gépem, és van, hogy pont betölt, de a kapun már ki se tudok menni (vagy zárva van, vagy nincs, de már nem érek fel), mert lassan töltődtem be. Na ilyenkor rendre kivág, és néha Ilumról visszabasz az imp stationre, mert miért is? Bug? Szemétség? Nem tudom.

Az lenne a jó megoldás, ha onnan menne a számláló, hogy betöltődsz, és megnyomsz egy billentyűt, mint Voidstarnál a movie előtt. Szóval manuálisan jeleznéd, hogy ott vagy. Mert ha autokibaszás lesz, és ezért bünti, akkor jópár nem fair esetet fog ez okozni. Ha ehhez még hozzájön a szavazósdi, na akkor lesz ez atomgáz.
  • Tomy Lee
    Hello:)
    Hú de profi akkor ráfér az ssd-re.Köszi!
  • Witcher
    Nem, nem csak te vagy olyan hülye! :D
  • Witcher
    Szeva Tomi! Olyan 21 gigára számolj kb.
  • Tomy Lee
    Én még csak most kezdem el!
    Szereztem Deluxe Edition-t pár ezerért(hétfőre)meg Gc-t.Sőt mi több,gépem is megvan már hozzá.Bétát még a régi Pc-vel erőltettem,láttam nem elég játéknak így kivártam a jót:)
    Egy kérdésem lenne viszont.Mennyit fog letölteni?Kliens+frissítések.
  • Rubint
    Ilyet is ígérnek:

The animation team has been working on a new set of animations for abilities like the Trooper's Mortar Volley to provide closer matching of animation timings and improved combat responsiveness.

Ezek szerint sajnos nem merik megígérni az azonos aktiválási időket a ranked warzone-okra. De azért reméljük a legjobbakat. :) Egyelőre én azzal is kibékülnék, ha solo queue-val nem 15-20 perc lenne egy warzone pop hétvégén este 10 után. Vagy csak én vagyok olyan hülye, hogy még mindig élvezem a játékot? :D
  • Eksz
    swtor.hu-n ennyit irtak a legutobbi Q&A utan:

az 1.2-es patchben teljesen átdolgozzák a warzone-okat – nem lesznek bagek és questek, a geart egyenesen a warzone és ranked warzone commendationokből vehetjük majd meg,

valamint bevezetnek 14 új, objective-hez kötött medált és a jutalmak részvételtől történő osztását is.Lehetőség lesz majd a leecher és afkoló játékosok szavazással történő kirúgására, ők ezután néhány percig nem jelentkezhetnek a queue-ba.
  • Boncmester
    Pontosan így van.
  • Tyrpak
    Karakter akkor nevet, ha valami proccol, legyen az a Collateral Strike Upper Handet, vagy a Duplicity Exploit Weaknesst, de nem nevet ha a Pulverize reseteli a Rupture-t, vagy ha a Resurgence Force Bendinget ad.

Szóval ez is egy nagyon konzekvensen és használhatóan kitalált rendszer.
    /sarcasm tábla/
  • a.carkey
    Lehet már tudni, hogy ez hogyan fog kinézni élőben?
  • TDC Geronimo
    "Damion Schubert: We have an internal strike team that is fully devoted to ensuring that the game runs better and faster, especially on low end machines, and we consider this team's work to be a crucial internal initiative. You should see evidence of this work as soon as Patch 1.1.5, when we will be introducing a new 'very low' setting to shader quality, which should drastically increase the number of mid-to-low machines the game can run well on, especially in Warzones and Operations."

Bioware féle "fix" a performance issuekra. Hát gratulálok :D
  • Thoracotomia
    Őszintén szólva engem pont nem érdekel, hogy mások hová jutottak el pvp progressben amíg, élvezhetően lehet egymást gyakni, de sajnos Ilumon az élvezhetőségi faktor 0 és mindenki csak grindelni megy oda a könnyű valorért meg a dailyért.
    A 3 warzone fun egy darabig, de akkor is csak 3 van összesen azt is viszonylag hamar meglehet unni.
    Így szerintem az alapvető probléma a pvp-vel inkább az hogy Ilum egy rakás sz*r, wzből meg kevés van.
    A balanceba meg a CC rendszerbe meg inkább bele se menjünk.
  • playstation9
    Tudtok ajánlani valamilyen PVP\PVE Guildet egy kezdő játékosnak?
    LvL1 Sith Warrior - Ahto City-n, vagy Hidden Beks-en
    Köszi.
  • N1ggA
    hogy elég az afk? ha meghalsz vagy csak állsz, nem kapsz killt egy idő után. 5 percre afk vagy, utána már nem elég. Amúgy ez csak republic oldalon megy, saját bajtársaiddal meg mit törődsz.