• Nephin
    Nem hittem, hogy a játék ellen vagy. :) Egyébként is ízlésről nem érdemes vitatkozni, valami vagy bejön, vagy nem. Miért fizetnél azért, ami nem tetszik? :)

A craftingról szerintem lesz még infó.

A bolygók közötti kereskedést nem egészen értem, a bolygók kvázi NPC-k, miért kereskedjenek egymással, AH pedig lesz (bocsánat, GMK... :D). :)

A player bounty nem lesz bent megjelenéskor, később lehetséges, ezt mondták.

A PvP-ről a warzone-rendszeren kívül nulla infó van, tehát az, hogy PvE-n nem lesz open world PvP, csak feltételezés (éppen én fejtegettem a kérdést egy cikkben, mint esetleges lehetőséget, de ott is kihangsúlyoztam, hogy nincs hír, ez csak gondolatjáték és para). Jövő héten lesznek hírek, csak pár napot kell várni.

Azt mondod, minden MMO továbbfejlesztette a játéktípust, aztán azt, hogy teljesen WoW-szerű. A TOR a sztori mellett hozza a companionrendszert is, ha csak ezt veszem, már akkor is megvan a továbbfejlesztés, amit említettél. Ha ehhez hozzárakjuk a többi dolgot (pl. trinity lazulása, ranged tank, multiplayer párbeszédek, craftrendszer újításai stb.), akkor bőven más, mint a WoW (ami egyébként szerintem nem mérce, vagy ha igen, akkor elég alacsony - nem minden jó, amit sokan szeretnek, lásd tehénlepény és a legyek esete...:).