• petecz
    Én nem feltétlen a cikkre reagáltam, csupán a véleményemet írtam le. Ha meg félre értetted, újra, nem a játék ellen vagyok, sőt, valószínűleg elég lesz a star wars világ és a jól felépített story a sikerességéhez. Én személy szerint a craftingot találom legérdekesebbnek egy mmoba, na erről kevés infó van. Összességébe nézve meg azért minden mmo ha nem is forradalmi akar/akart lenni de valamivel tovább fejlesztette a játéktípust. És én személy szerint nem fogok fizetni havonta azért hogy egy teljesen wow szerű (azért wow mert jelenleg az a mérce), star wars világba játszodó storyt megismerjek. Pont hogy a star wars világ baromi gazdag magába is, nem kell a fejlesztőknek feltalálni a spanyol viaszt. És nem is várok el nagy dolgokat, pl. lenne fasza kereskedés bolygók között, vagy bounty hunter tényleg hű lenne a nevéhez és lenne a jobb játékosokról lista és lehetne őket vadászni (open pvp nem is lesz pve szerveren elvileg). 1-2 olyan ötlet ami új szerintem elég sok előfizetőt jelentene.