Tudom, hogy te nem a halalaert drukkolsz - te csak siman pesszimista es mindenben a negativumot lato ember vagy, lelked rajta -, egyszeruen a te kommented kapcsan irtam amit irtam. Jon egy pozitivumokkal teli peccs, erre kijelented, hogy fos az egesz, ertelme semmi, "ugyis el lesz baszva". Hat szep, ezek utan mit gondoljon az ember?
Nem vagyok szuklatokoru, tudom, hogy ezer sebbol verzik a jatek, es vannak hibai. Egyszeruen arrol van szo, hogy inkabb orulok neki, ha egy peccs javit az osszkepen, ahelyett, hogy meg ezt az egyebkent pozitiv dolgot is rossznak allitom be. Arrol van szo, hogy az emberek nagy resze elfelejtett orulni valaminek, mindenki csak sir es sir es sir. Az, hogy a magyar emberek egy resze a forumokon eli ki az IRL nyomorat, szegenyseget, rabszolgasagat, egyeb frusztracioit, az a baj. Hiszen, pont, hogy a jatekok kellenenek, hogy kizokkentse az embert a hetkoznapi szar eletebol... de nem. A jatekban is folytatodik minden, senki sem tud mar orulni semminek sem.
De akkor minek kinozza magat az illeto, ha amugy is utalja a jatekot, nincs is penze fizetni a havidijat, es meg csak nem is szorakoztatja? Vagy mindezek mellett, meg mazochista is?