• z3d
    Hát ez a hétvége érdekes volt WZ szempontból.
    Az esetek nagyon nagy részében vagy egy prO republic csapat ellen voltunk, általában 2+ commando healer, plusz néhány sage healer mindig votl az ellenfél csapatában, persze a fél banda BM.
    A másik részében huttbal premade imperial ellen, szintén majdnem teljes csapat BM felszerelés.
    Volt szó róla, hogy nem számít a gear, meg hogy nem annyira erős a BM. Nos, közel 400as expertise-l azért azt látom, hogy inkább a gear számít, mint a skill, akárki akármit mond. Főleg ha az egyik csapat BM emberekből áll, a másikban meg champion cucc van, akkor a champion nagyon el van verve. Ráadásul a sok okos huttballon nem viszi be az utolsó gólt, hanem farmolja az embereket, amihez itt külön gratulálnék is.
    Volt egy olyan szitu, hogy ketten (assasin + operativ) ütöttünk egy healer commandot, és nem akart lemenni, pedig ketten felváltva szakítottuk meg a channeles skilljeit. Persze lehet, én noob vagyok, de a cimbimnek azért nem kevés pvp tapasztalata van (persze nem egy Crassus :P ).

Tegnap gondolkodtam is, mi értelme van az expertise statnak. Legyen jobb statos a BM cucc, persze, de az expertise-l minek keserítik meg a friss 50es emberek életét, nem értem. Ill értem, a sok okos hárombetűs játékos embernek kell a külön pvp stat, mert különben nem érzik magukat elég királynak.

Exploit: huttball, Gerike (Nemesis) marauder labdával invis lett, majd hirtelen gól. A mi csapatunkból senki nem látta. Köszönjük :-)