• Boncmester
    Ne érje el már minden idióta a BM szintet 2 hét alatt, annak semmi értelme. 2 hétig szintezem a karit, aztán 2 hét múlva már maxos lesz, az nagy MMO élmény... Persze én úgy is elvagyok, ha maxos a karakterem, sokáig, de a legtöbb ember szeme előtt a fejlődés lebeg, és ha elérték a maxot, akkor új karit csinálnak...

Ilumon el lehetne szórakozni egy ideig még így céltalanul is, ahogy most van, ha lenne rendes FPS. Sajna nincs, de az utóbbi hetekben egész jó kis csaták voltak ott. Így viszont tényleg, open world pvp kidobva, ami eléggé szánalmas.

Nem nagyon adtak max szintű karikat tudtommal a tesztereknek, így nem jöttek ki a hibák, vagy fene tudja.
    Frakció balance azért volt rossz, mert az Empire sokkal királyabb, mint a buzi Republic oldal, de mostmár azért kezd beállni, pl Ahto Cityn szerintem egészen jó lett az első pár héthez képest. Tegnap mondjuk valamiért nem láttam republicost mutatóba se Ilumon, nem tudom, miért, de az utóbbi 2 hétben folyamatosan nagy csaták voltak, általában republic létszámfölénnyel.

Grafikailag mit javult a játék? Tudtommal semmit. Max az FPS-re gondolsz, az tényleg jobb lett.