• SuLtAN17
    Azt tervezem, hogy írok egy normális angol posztot a developerek-nek arról, hogy mi a probléma a pvp-vel, és kíváncsi vagyok a véleményetekre.
    Szerintem az a nagy probléma, hogy nem az az illető van jutalmazva, aki naponta lejátszik 20-30-40 wz-t, és esetleg annak nagyobbik felét meg is nyeri (tehát nem feltétlen a medál halmozásra megy rá), hanem aki 0-24 Ilumban afkol, és ha jó fight van elkap egy 30k-tól-120 k-ig tejredő valor "rohamot". Ezt arra alapozom, hogy én nagyon sokat wz-ztem és kb semmit Ilumoztam. Bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a gépem Ilumot nem bírja, és ez elég keserű pirula számomra. Szóval adott egy illető Ahto City republic oldalon, aki keveset wz-zik, de tényleg egész nap Ilumban akfol (ugye tudjuk, hogy Ilumban elég csak buffolni a killélrt) és 14 valor rankkal feljebb van, mint én. Az illető úgy lett war hero, hogy állítom nektek 3* több wz-t nyertem, de ő megteheti, hogy egész nap Ilumban afkol és volt, hogy egy nap 120 k (!!!) valort összeszedett ( és ez most történet nem az "exploitos időkben), és ez engem borzasztóan zavar. Tudom dolgoznak rajta, hogy átalakítsák, de erről szó sem esik. Nem anyázni akarom a játékot, nem állok be a szar nem éri meg a pénzét sorba, de ez így nagy gond lesz még. Úgy érzem, hogy nem éri meg wz-zni csak eszetlenül buffolni, egy atomra laggoló "world" pvp arénában. Nem mondom, hogy ettől el fog bukni a játék, de sok pvp orientált kevésbé bika géppel rendelkező ember passziváltat emiatt. Az ötletem a következő: Ilum valor gain felezés, ha minden bázis a tiéd, és defender buff valor gain felezés. A wz-n elért valort pedig valor rank 50 felett duplázni kellene. Az összegzés, és a főprobléma tehát még egyszer az, hogy 0-24 Ilum afk > napi 5-6-7 óra kemény progresszív wz farm.