Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milyen tõr?? az egy tompa gumi bicska

Torzonborz
ja mondjuk az elég nagy baj 😛

jobb lenne péntek + 1.1-es peccs 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
Szerintem attól a "tõrtõl" nem igazán kell tartania. :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

\o/ kevesebb lesz a sírás!

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

TDC Geronimo
hát az nem sok vizet fog zavarni

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

..és ami még egy tõrdöfés az SWTOR-ba :

Február 1 töl ingyenes lessz az AION ...
Valaki magyarázza el legyen szives, hogy adott két fegyver - az egyik champion, a másik centurion. Jelenleg a centurion van berakva, viszont megvettem a champion pisztolyt, ami +45 max +21 min damaget ad, plusz minden stathoz hozzá ad minimum 20-at, egyedül az aim-ból vesz le hármat. Viszont ahogy ezt berakom, a primary és a secondary damagem is kevesebb lesz. Csak én nem értem a logikáját, hogy a több statot és damaget adó fegyverrel miért sebzek kevesebbet? Még mielõtt valaki javasolná, nem tudom main slotba rakni, mert ez offhand pisztoly.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

még mindig kedd.

ez nem jelenti azt hogy nem próbált ki sok mmo-t.
lehet hogy sokat megvett de utána már nem fizette be a havidíjat.
vagy sok trialt nyomott vagy tört szeró, freemmo...stb.

TDC Geronimo
Há' de ánríl endzsin akkor jól kell futnia!!!44

Torzonborz
jééé és mégis szar a mortal ...

na most akkor mi van ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Torzonborz
"ez az elsõ olyan MMO a piacon, amiért egyáltalán fizetni hajlandó vagyok"

hinnye akkor nem sok mmo-t próbáltál ki eddig 😄

jó, de könyörgöm, unreal3... már alapból elég sok optimalizációt tartalmaz... minden driver tökig van nyomva unreal3 futását segítõ kóddal... ráadásul mióta kint van már...

DummyBoy
OMFG. OMFG. OMFG.

Sok embert meg fogok most bántani, elõfordult már több online játákos topikban, de lesz@rom.

Az "MMO" az csak a "14-" -os nólájfereknek jelenti azt, hogy 1 hét alatt fel toplvl-re, majd epikgírben szétgenkelem mindenkinek a száját!

De valójában ez a mágikus 3 betû NEM ezt jelenti. Az MMO az Massively Multiplayer Online. Ezt jelenti. Hihetetlen módon sehol nincs lvl 50 ... vagy top lvl ... vagy bármi ... Ez sehová nincs leírva, csak a nagyonkockák kitalálták mellé.

Az igazat megvallva ez az elsõ olyan MMO a piacon, amiért egyáltalán fizetni hajlandó vagyok ...

@eurom: Juuuuuj ... Nem kéne ... Az ilyen postokról messzire süt, hogy mindenféle komolyabbnak mondható piaci dologtól olyan messze van a kommentelõ mint Makó Jeruzsálemtõl. (A dolog komolyságát erõsíti, hogy a "komolyabbnak mondható piac"-on most nem mondjuk egy multicég világpiaci tevékenységét értem, hanem egy kisvárosi zöldségest ...) loooool ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

BoneDragon
Én meg a 70-80 fps-es 16fös op képeket. <#idiota>

TDC Geronimo
Hiába magyarázod nekik. Még mindig várom a 70-80 fpses alderaan képet

azért törekedni kell rá... 1v1 balancera anno azt mondták, hogy nem vizsgálják, mert kicsi az elõfordulása a faction alapúhoz pvphez képest. factionnél meg a classok és ac-k egymás tükörképei, minimális eltérésekkel.

Torzonborz
mortal...
tudom hogy ue3 van alatta de az tök mind1 hogy milyen , kapnak egy defuault engine-t onnantól kezdve pedig a fejlesztõknek kell reszelni rajta. ott is olyan memory leak van hogy ihajja.

Én! ugy érzem hogy azért vannak ilyen kevés játékossal mûködö pvp k mert a játék motorja egyszerüen nem birna el többet jelenleg.Mi lesz majd a 100 vagy feletti pvpvel nyilt téren? Sajnos még 1 játékost sem tud sokszor rendesen kiszolgálni a motor nemhogy százat akik egymással harcolnak.
csokicsiga
elirtam vazze, de nem ez a legfontosabb <#vigyor2>

\"Hess innen troll.\"

az véletlenül nem grindelés lenne?
"Darálás" (Grinding) - A darálás (vagy szleng formájában: "grindelés") során a játékos mást se csinál, csak egy bizonyos mobot vagy NPC-t öl halomra.

mi az gringelés?

csokicsiga
Na ezaz, akkor nincs balance 😊
De szerintem mmoban Nemlehet, egyszer a palám volt op, egyszer a rugóm 😊

\"Hess innen troll.\"

elvileg van. launcherben options, és a nyelvet állítsd át németre.

PiszkosFred
A harombetusben van balance. Evekig probalkoztak, amig rajottek, hogy rosszul kozelitik meg. Megcsinaltak, hogy ninden honapban mas es mas class az op, igy mindenkinek van 30 napja kielvezni, aztan kussoljon, mert jon par szukos honap 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Szevasztok aszt szeretném kérdezni hogy van e német szinkron az SWTOR-on?
az unreal3? o.O

Torzonborz
az sincs optimalizálva höhö

csokicsiga
NA, ahhoz képest, hogy sok mmoban, tényleg full lvl-en kezdödik el az élet/demilyen ? sok moslékosfostalicska gringelése/ , itt ahogy megszületik a karakter, egy történetbe esel bele, aki beletudja magát élni, annak jó, aki nem, az sorry.
Amiket, bugokat mondtatok , hogy 50-en jön ki, ha javitva lesz, jó lesz?Gondolom.
DE, egyébként, ittis ugyanaz megy, mint más mmokban, full lvl-en gringelés a pontokért, raidelés.Akkor mindenki az új contetet fogja várni.Itt legalább,élvezetes ameddig eljutsz idáig.
Ne mondjátok nekem, hogy máshol olyan nagy balance lenne pvpbe? Például, a hires nemmondomki anevét játékban, olyan nagy balance van, nemhinném, meg persze,ott minden patch után valamit elkur.., valamit felbuffolnak.
Mindenhol ez megy, minden mmoban, ez sem hoz újjat, csak egy kis változatosság, ennyi.

\"Hess innen troll.\"

BoneDragon
Az kit érdekel, hogy neked hogyan megy a 16gigáddal meg mittomén mivel? Nem mindenkinek van fullos gépe...

Akkor az enyém a minden gép fogalmába nem tartozik bele. Az enyémen tökéletesen fut, nekem semmi problémám vele.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

nálam sokkal jobban fut, mint az unreal3 motoros mortal online. ennyi.

közepes gépigénynek még tökéletes megfelel a gépem.

BoneDragon
Te is feleslegesen magyarázol...Minden gépen szarul fut, nincs normálisan optimalizálva...ennyi

darth devil
Ha megy új hiper szuper engine lenne a játék alatt, akkor azon menne a sírás, h miért kellen ilyen motor nem megy a gépen, brühühü.

War, war never changes.

Igen, erre van a Recommended Game Requirements.
Viszont a minimum szintet elérõ vagy alig-alig karcoló konfiggal rendelkezõ emberek ne várjanak már 60-90 FPS-t high graf-on, de még mediumon se.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

de jó neked, megy 5millió rammal meg egy majd 70ezres kártyával a játék????????<#zavart2>

akkor tényleg nem a bioware a hibás. igazán közölhették volna velem ezt hogy a játék megvétele elõtt valahonnan szerezzek majd 100ezret...

VÁRJÁL...RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS...hmmm

darth devil
Mert valószínûleg nem egyszerû kijavítani. Majd meglesz.

War, war never changes.

TDC Geronimo
Ja tudjuk. Ígérték a hónapra és semmit se láttunk meg hallottunk azóta se róla. Hiszti meg azért van, mert valószínû van miért.

azzal pont hogy nem.

TDC Geronimo
alderaan 80 fpst megnézném szívesen 😄 Csinálj már képet mikor megy a harc középen vagy valamelyik pontnál és látni az fps számot.

BoneDragon
Jólvan te csak húzzál fel 78345252 karaktert és legyél boldog a szintezéssel. 😊

darth devil
Abiliti lag javítva lesz, amint megtalálják a problémát. Ezért kár emoragequitolni.
Ennyi hisztis kurvát, mint itt van, nem láttam még sehol.

War, war never changes.

ööö wtf ? ez valami wowos gecinagy nubsag, hogy egy mmo lvl50tol kezdodik. hol van ez leirva? en meg nem lattam ilyet, de akinek jozan paraszti esze van, gondolhatja, hogy itt az 1-50ig tarto folyamat a main event, tortenet, voiceact, felepites
persze van aki ezt nem latja be vagy nem akarja belatni, nos...
ezek canceljenek oszt csá!

szerintem meg egy mmo ott kezdodik, hgoy egy tarsasagnak, egy servernek, egy realmnek aktiv es hasznos tagja leszel es akkor kurvara mindegy, hogy lvl10 vagy lvl50et kontenteet tolsz, hanem az szamit, hgoy akiket birsz azokkal egyutt toljad. a tobbi cska fluff
ebbol is latszik, h mindenkinek mashol kezdodik : )

nem vagyok a lvl50 kontent ellen sot nagyon kell, de meg1x aki arra bazirozott, az most sztem nagyjabol jogosan szopik. a pvp resze, valoban szopas, ezt maximalisan alairom.

anti hero

Hát akkor változtassák meg a minimum system req-et, mert ott akkor sok embert átbasztak.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Én nem tudom, wz fps probléma esetén a gépeknél is lehet hiba. Nekem pl Huttball-on és Alderaanon is 70-80 FPS között ugrál tele képernyõ esetén is. Van mellé egy NVidia 560Ti-m meg 16GB Ramom. Alapesetben PVEben 110-120 környékén vagyok. Valszeg a RAM-nál vérzik el sok ember konfigja.

Tatyla
még jó hogy elmaradt a patch 4 champin bagbol 3-ban beváltható cucc token volt (fegyver,csizma, kesztyû)😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Open bétában is érezhetõ volt már a wz lag, csak arra számított a nép, hogy gyorsan javítva lesz. Nem így lett.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

BoneDragon
"sztem ez egy nyugger tempoju, olvasos, felfedezos, story alapu fasza kis pve coop kotor 3 ennyi"

Pont errõl beszélek. Ez egy mmo ember. 50-en kéne kezdõdnie az igazi gamenak. Ha kotor 3 néven lenne nem érezném csalódottam magam, de hát kurvára nem az a neve. 😊

BoneDragon
Sokat ért a bétába high levellel ha nem csinált semmit közben.

nekem kúrvára tetszik a játék, nemreg kezdtem egy masodik karit (elso 4x) annyira kivancsi voltam van-e benne eg es fold. van. wzt nem tolok, hanem questelek ahogy idom engedi, pveben fps korrekt, ability lag nincs, szal elofizetek, nem kerdes.

az itteni legnagyobb hangu siro rivo tarsasaggal egyutt erzek, clearly nem az o jatekuk lett ez. sztem ez egy nyugger tempoju, olvasos, felfedezos, story alapu fasza kis pve coop kotor 3 ennyi
alapvetoen a szoksos neha szellemi fogyatekos beir generalra, de a csapatok akikkel toltam tok normalis, poenos felnott emberek.

aki pro pvp jatekot vart (onamitok, vakok, siketek stb) azt szepen megvezettek, kiraboltak, es jól atkurtak a palankon :o)

anti hero