• PiszkosFred
    Hat a ME3 multija miatt kevesebbet jatszottam az elmult napokban (faszkivan, hogy a BW meg is csak ossze tud rakni innen-onnan lenyult pvp otleteket egy jo rendszerre gyurva, swtorban meg docog a pvp dolog...), de meg midnig elvagyok a jatekkal. Annyira vagyok fanatikus, hogy ujra kellett neznem a reszeket (4-5-6, 1-2-3) decemberben a permier elott, hogy tudjam/emlekezzek, ki kicsoda a SW-ben (az alapokat tudtam, jo a rossz ellen, spoiler: luke en vagyok az apad, meg X-Wing es TIE-Fighter, bar utobbi ketto nem mozi, hanem jatekelmeny volt anno). Aztan rajottem, adtam a szarnak egy pofont, mert ez sok ezer evvel a film elott jatszodik. :)

Ujrajatszhatosag sem unalmas, csak esszel kell csinalni. Altokkal inkabb urcsatazni, pvpzni, isntazni es classkuldiket csinalni kell, ha az elozo karakterrel az osszes bolygo kuldetest megcsinaltad, bonusszal egyutt, es utaltad. Harmadjara ugyanazokat a kveszteket (olj meg 20 rakghoult, stb) csinalni persze, hogy unalmas, de a class kveszteket azok szerintem karpotoljak az egeszet. En a WoWban nagyon sok altot felhuztam a 7 ev alatt, nem jelent problemat, ha ugyanazon a bolygon, ugyanazt a kuldetest kell csinalnom. Az eletben sincs ez maskent, egy mokuskerek az egesz, a jatekban is ezt el kell fogadni, hogy ismetlodik neha, es inkabb koncentralni, elvezni az egyedi dolgokat, mint a class kvesztek, es a class egyedi jatekstilusa, stb.

Bar ketsegtelen, hogy ujabb altot felhuzni nem havonta kellene az SWtorban, mert ugy tenyleg unalmas az elozo elmeny kozelsege miatt. De ez minden masra is igaz.