arcosharcos#3732
Azon filózom amit az alosztályokon belüli talentezésről mondtak.
A Mercenary,Commando,Shadow,Assassin alosztályok heal képességeket is fejleszthetnek.A Sentinel,Marauder,Shadow,Assassin alosztályok tankolhatnak is.A Guardian,Juggernaut,Vanguard,Powertech spec lehetnek DPS...
Azt mondták,hogy ezekben a szerepkörökben is megállják a helyüket de kérdezem én,hogy a francba?skillből?És a felszerelés/fegyverzet mondjuk egy Mercenary healernek vagy Shadow Tanknak.
Aztán egyszer csak közölték,hogy a Sentinel akár Tankolhat is de bizonyos helyzetekben nem lesz képes helyettesíteni a Guardiant(HOPPÁ)
Nekem ez egy dolgot bizonyít,hogy nem lesznek egyenértékűek az ugyanarra a szerepkörre talentolt,fejlesztett alosztályok.
------------------------------------------------------------------------
Amít írtam ne keverjük a support vagy hybrid karakterekkel,az más kategória.A hybrid/support karikat több mindenre fejlesztjük ezért PvP-ben vagy PvE-ben több szerepkört is eltudnak látni egyszerre és betudnak segíteni több mindenbe.
Én arra akartam rávilágítani,hogy szerintem egy Mercenary Healer vagy egy Shadow Tank még arra talentolva is max Off Healer vagy Off Tank szerepkört lesz képes ellátni.Ahogy egy Vanguard DPS-re fejlesztve sem múlhatja felül a Commando DPS-t.