Warden#35617
Nem a szerverleállást kommentáltam én sem.A wowban a nem tervezett karbantartásokra adtak free napot, a hosszabbakra pedíg többet is.Gondolom idővel itt is majd szétválasztják az európai és az amarikai karbantartási időpontot (ez ugye a wownál egész másként alakult az eu szerverek lényegesen később indultak mint az us, így a karbantartások is külön voltak)
Crassus úgy tudom tourizmussal foglalkozik azon belül is a szállodaiparban dolgozik.Más világ de, ami közös hogy a pénz beszél mindenhol.Amennyiben a kedves vendég nem kapja meg azt amit megvett-lefoglalt akkor az oda nem megy többet.Magyarországra nem jellemző max a lehuzós kis panziókra de pl egyiptomra, tunéziára (még a forradalmak elötti időszak) igen hogy befizettél egy 3-4-5 csillagos all exlusivere és ott kaptál egy félpanziós II.osztályt.Nem rosszindulatból csupán rossz szervezésből folyóan, mert a hely ép tele van.Crassus ezt próbálta elmagyarázni gondolom, hogy rossz szervezések idehaza is vannak amit azonnal le kell korrigálni és ha nem sikeredik akkor bizony ebben az üzletágban fejek hullanak és qrvára nem számít hogy az a fej mekkora.
Mindenesetre szerintem elég visszataszító volt itt ahogy pár arc megmondalak az ovónéninek stílusban kibannoltatta, persze azért crassus is tett érte a moderátoroknál a hatalmas önérzetével.Az amit ez a jonyka nevű meg összebír görcsölni még uszkkve 2-3 hét után is és majd jól megmondja a frankót, úgy hogy még kicsit crassusozni tudjon ez meg egyszerűen szánalmas.