Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeffjohnson
Következõ szerverleállásnál vagy hosszabb karbantartásnál egyszerûen le kell zárni a topicot! Írogasson a sok troll más helyre.

Egyébként meg az a pár "okos" ember a nem mondom milyen magyar guildekbõl igazán összekaphatná magát mert már elegem van belõlük többek között én is ezért nem mentem az egyik ilyen guildbe mert az itteni viselkedésük egyszerûen nevetséges. Pedig van pár ember aki normális közülük.... gondolom az nem ír ide.
Ha már Ahto city-n ilyen szép rendet próbálnak tenni a guild leaderek akkor igazán szólhatnának annak a pár trollnak aki ide csak flamelni jár, hogy befejezhetik (ez mindenkire vonatkozik aki a tegnapi flameben részt vett)!

Ha azt akarjátok, hogy a topic be legyen zárva vagy máshol kössön ki akkor jó úton haladtok!

Jeffjohnson
Tudod napi 24 órában nem tudok itt ülni és a ti hülyeségeteket olvasni. Különben meg kértem ha flame van nyugodtan lehet írni pm-et nekem egy hsz számmal megnézem és ha kell törlök mindent.

Sir Quno Jedi
Dehogynem, itt voltam, figyeltem. Nem ment a szerver, valahol ki kell eresszék a gõzt. Meg semmi olyan nem volt, amiért bünti járna, végülis nagyjából maradtak a témánál. Ilyenkor érthetõek a túlfûtött érzelmek. Elvonási tünetek, ilyesmi. :DDDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

V43 1105
Ilyenkor persze sehol egy modi ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nem lehet.

Eternal life; endless torture.

Lehetõség van arra esetleg unboundolni az itemeimet? Át akarom adni a dolgokat a másik karakteremnek a régit meg törölni, de ha nem akkor adtam a szarnak egy pofont :S

Jej, haladás. Majdnem 1 héttel azután, h a játék fórumán leírt utasításokat követve küldtem egy e-mailt a "The code have been already used" problémámról, kaptam 1 új mail-t a support-tól, h küldjem el még1x, csak most a változatosság kedvéért adjak más címet a mailnek + rakjak be képet a játékról...
j0nNyKa
ez egy elég jó leírás / áttekintõ a healer classokról

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

5/4 Eternity Vault letudva. Last boss 0%-os 4k Hp-s wipeal zárta hetünket :) Szép kis Hun és Szerver first killek. Köv héten már HC tryok is mennek és remélhetõleg 16os OP-kat is kezdeni tudjuk lassan. Akit esetleg érdekel még mindig vannak nyitott pozíciók.

Képeket itt megnézhetitek : http://swtorhun.blogspot.com/

vagy a klánoldalunkon : Nemesis

eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen

Liio
Mivel egyáltalán nincs belelátásom még a játékba, így vaktában kérdeznék most párat ^^:
- Mercenary (bodyguard), Sage (seer) és Sniper (marksmanship)karaktereken gondolkozom, és mivel olvastam, hogy healerbõl relatíve kevés van, inkább az elõbbi kettõ jönne számításba (plusz általában más MMO-kban is healer karakterrel játszottam fõként)viszont nem tudom, hogy a két fent említett healer class között milyen különbségek vannak, ha egyáltalán vannak. A skill listákat átnyálaztam, de így nem tûnt fel, hogy (most csak példálozok egyet) 'ez most inkább group healre megy, ez meg single targetnél hatékonyabb' - és hasonlók. Tehát mik az eltérések? (+1 kérdés - ennek nem néztem utána: az is szempont nálam, hogy melyikbõl van kevesebb, ha valaki tudna erre vonatkozólag adatot közölni, azt is megköszönném! :) )

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

Jabar
Map nálam is és ismerõsnél is sokszor szarakszik. Vagy semmit nem mutat vagy minden felcsúszik a bal sarokba :D (ez csak imp fleeten szokott lenni)
Mintha most patch után sokkal gyorsabban töltene be terület váltások között ill mintha kevesebb ram-ba is ülne bele.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

[HUN]Crassus
basszus nekem is két SWTOR.exe fut!! wtf???? valami szaki megmagyarázná???

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Eleinte crit rating-re, mert a boost elég jó statokat ad.
Aztán ha azt látod, hogy warzone-ban már nem ad 100% fölötti accuracy-t, akkor arra is egy kicsit. (legszarabb, ha az 50 force-ba kerülö backstab-re kiírja hogy evaded)

Professionböl biochem, ha szeretnél potikat használni, de jó dolog az artifice (fénykard meg offhand gyártás) és a cybertech (modok) is.
Szevasztok!
Jedi shadow tank szeretnék lenni úgy is lvlingelni, milyen "proffesion-okat" ajánlotok és mire kell gyúrni? Force vagy crit-re surgre?:)

Ozzyehh
Egy FONTOS kérdés és kérlek válaszoljatok nekem rá.. khm, csak nekem futtatja 2x az swtor.exe-t a feladatkezelõben???????? és ez mi a tökömért van?? és nem ez eszi a gépet?? köszi :D

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Jah csak nálam nem a game crashelt hanem a net ment el 1 percre amikor meg visszajött gondolom új ipt kaptam vagy nem tudom. <#nemtudom>
Pedig elvileg már meg van oldva hogy ha dc-zel akkor nem vész el a sorban a helyed. Nekem is volt queue közben crash to desktop utána vissza léptem és ugyan ott voltam.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Basszus ez nem az én napom.<#shakehead>
Végre mentek a szerverek játszottam 5 percet, megszakadt a net utána 250es sor, jó már az 5. helyen voltam erre megint megszakadt a net és most meg 430as sorba rakott...
A T-onlineosok elmehetnek a ......<#boxer>
Ozzyehh
Mondom magamba végre játszi van... erre felülök a mountra nyomom a W-t mint az állat és nem történik semmi /stuck nem történik semmi.. ez ment 4x aztán behívott a pvp :DDDDD

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Nekem soha nem volt baja a mapnak, mindent tökéletesen és érthetõen mutat.

N1ggA
Map másnak is bugos? Teljesen használhatatlan. ÁLtalában be se jöt, ha bejön, akkor meg mást mutat. Bejelentkezés után 10 percig bugos volt a képernyõ.

Spread De Love!

TDC Geronimo
Najó tényleg van :D

Go be lámák...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

servers are Online
N1ggA
Gondolom ha ez is elhúzódik (mondjuk holnap reggelig nem lehetjátszani), fõleg ha az amerikaiak sem tudnak ma rendesen játszani (csak az õ szavuk számít), akkor majd kapunk rested xp-t vagy valamit.

Spread De Love!

Azért 4 nap leállást még ne emlegessünk ha kérhetem!<#rolleyes>
Strahd_
Nem tudom pl engem nem zavar ha hetkoznap deltol estig karbantartas van de ejjel szeretnek jatszani ergo te a dolgozokkal basznal ki mert napkozben neked nincs mit csinalnod. Teljesen ertelmetlen ez a sirasod. Orulj neki hogy nem szombat/vasarnap tartanak karbantartast amikor mas cegek szoktak.

Warhammerbe volt kompenzáció, mikor kirúgták a GOA-t. Két hét ingyen játék a 4 napos leállásért.

i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote

ElfQT
Áll, majd 8kor mondanak új infót.

http://twitter.com/swtor
"#SWTOR servers are still in maintenance with no ETA. We will give you another update by 1pm CST. Thank you for your patience."
(Az GMT1 ben 20:00)

Vigyázat, a leopárd harap!

DummyBoy
Ár/teljesítményben majdnem mindig az ATI vezet ... sajnos driverek tekintetében még a szar nvidia driverek is köröket vernek a jó Atikra ...

Ezt nem FPS-ben, vagy teljesítményben kell érteni ... Az ATI driverek zártak, míg az nvidia nyitott ... nem véletlen hogy sokkal több minden finomhangolható az nvidia driverekben ... Egyszer már beszoptam ezt, amikor a 4870 volt a favorit, hiába volt majd mindenben jobb mint az akkor nvidiák, le kellett cserélnem, mert a kedvenc szimulátorom gyakolratilag "fosul" nézett ki vele, és nem lehetett vele mit kezdeni ... Ellenben nvidia driverben két kattintás volt hogy ezt kijavítsam ... (shimmering - google ...)

És sok olyan eset van ... az ati HW-ek jók, ha olyan nyitott drivere lenne mint az nvidiának, akkor tuti rendberakták volna már rég ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

a.carkey
Ez nem igaz. A 6 legjobb fusion generátorom patch napján csináltam meg az SWGben. Nem tudom mit tudtak a végén a fusion generátorok, de az enyémek az általános 8xosát termelték ki ... :) (Azért csak hat, mert késõn vettem észre, hogy mit tudnak, és patch napján pillanatok alatt eladtam 14et. :)

A medve nem játék.

Hmm nem lesz database rollback meg 72 órás meg akárhány órás. HA LESZ akkor annyi patch rollbakc lesz ami azt jelenti hogy mikor ma reggel lelõtték a szervereketaz az állapot lesz visszatöltve nem fog senki semmit bukni (kivéve az idõt amit most bukik)

GW2: Dragonknight.5302

darth devil
Amúgy Extended maintenance volt ma. Sima natúr heti karbantartás nem ilyen idõtartamú lesz. Az ilyen ritka lesz, de emoragelni azért kell.

War, war never changes.

TDC Geronimo
Kemény 2 órája.

PiszkosFred
Abban sem vagyok biztos, hogy van ezeknek EU tech reszleguk, marmint eu-s server karbantarto brigadjuk, ezert csinaljak az ottani holdidoben. Meg lesz ez is oldva idovel, az elso most igy alakult, benne van a pakliban.

Nem mondom, en is jatszanek mar, az osszes ajandekot osszeguberaltam wowban a mikulastol es mar feliratkoztam a ma esti alt raidre is (biztos ami biztos), de ha ma nem, akkor majd holnap repkedek tovabb egy messzi messzi galaxisban.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

5töl.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

a.carkey
Megválaszolva. .)

A medve nem játék.

Nem olvastam csak elmagyaráztam kedves Crassus kollégának mit jelent a patch rollback. Hogy lesz-e vagy nem majd kiderül de ahogy múlik az idõ egyre közeledünk hozzá.

a.carkey
Köcce! (Amúgy mióta csúszik, hogy így áll a bál?) :)

A medve nem játék.

Röviden annyi, hogy valami galiba közbejött és csúszik a karbantartás. Rollback biztos nem lesz.

i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote

Fenrir
Extended maintenance van aminek elvileg 5-kor vége volt, de még sincs vége :P

Patch day, no play...

A halál csupán a kezdet...

TDC Geronimo
Csúszik egy hiba miatt a karbantartás és emiatt megy a címeres QQ. Röviden ennyi. majd lesz szerver...soon

Tatyla
ja lenne egy 72 órás rollback,mi õrjöngés lenne a kockáknál :DDD

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

[HUN]Crassus
ohh thx:)

a.carkey
Most hoztam haza a gyereket a kórházból, ahová hajnali kettõkor elvittem. (Végre alszik!) Egyszerûen nincs energiám elolvasni mi minden történt, csak egy óra alvás után be akartam lépni, erre nincsenek szerverek, és pár hszben patch rollbacket írtok. Srácok, leírná valaki röviden a helyzetet?

A medve nem játék.

És ezt hol olvastad? :)

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Nem olcsóak az ATI-k sem. Jó szériát kell kifogni. Én anno a Radeon 9200 és az X1550 után megfogadtam, hogy soha többé ATI. Ahhoz képest egy HD5750 Vapor-X dolgozik a gépembe(35 papír volt, szal nem olcsó). A driverrõl meg annyit, hogy az nVidia is ad ki szar drivert elég sûrûn.

TDC Geronimo
Nem fognak semmit se visszarakni megnyugodhatsz

Igen azt. patch elõtt csináltak egy backupot ha valami végképp gallyra menne akkor legyen mihez nyúlni.... No most kb. ez a helyzet kezd lenni. Vagyis visszarakják az 1.0.0-t és írnak szép nagy bocsánatkérõ levelet.

[HUN]Crassus
olyan nem lesz ami mindenkinek,de ha hajnali 2 kor lelövik mondjuk de 10-ig az ugy sacc/kb az emberiség 90%-át lefedi:P

DummyBoy
Nálunk vasárnap 10-tõl du 4-ig volt áramszünet: karbantartás ...

Mellesleg érdekes ez a hiszti dolog ... elvileg kedd van, munkanap ... Mikor lenne jó a karbantartás? Éjjel mikor a sok kocka játszik? Egy átlagos 12 órázó ember még haza sem ért a melóból ... Vicces azért hisztizni mert a tiszagacsajfalvai paraszt cigarettaszünetében van karbantartás ... Szüljenek sünt ... De mikor legyen? Mondjatok egy olyan 10 órás idõszakot, ami a világon mindenkinek jó?

ATI témában ... Aki ATI kártyát vesz, az tanulja meg hogy azért olcsó, mert szarok a drájverek. Minden egyes VGA vásárlásnál megfogadom, hogy ATI-t többet nem veszek ... Aztán mégis azt veszek, mert csábító az árcímke, természetesen mindig beszopom, hogy a világ 90%-nak nincs gondja az ATI szarokkal ... Persze nekem aki összesen 2 játékkal játszik, nekem egyik játékom sem szereti ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"