• DummyBoy
    Ati, én így szeretlek ...

Mellesleg vicces, az Ati mindig híres volt arról, hogy keményen purgálni kell a rendszerből a drivert (Sweeper és társai ...) különben ottmarad ... Szóval valszeg ezért mehetett ...

A 12.1a driver uninstall után nekem pl: használhatatlan lett a desktop, valami félbites színmélységet generált, csökkentett módban sweeper-el tudtam rendberakni ...

Elkezdtem olvasgatni ezügyben és találtam egy Atiman uninstaller nevű programot, amit sokan istenítenek, nosza, ki is próbáltam ...

2-ik használat után kékhalál, (csökkentett módban is ...) isten áldja az automatikus rendszervisszaállítót, ugyani pont tegnap előtt készített visszaállítási pontot, a 2 driver installos pont teljesen halott volt ...

Most 12.1 whql van fent, de kipróbálom a 12.2 privjút, aztán megnézem mit lép a züsztem ha driver nélkül használom ...

De komolyan mondom ez vicc ... (Az már más kérdés, hogy most találtam egy topikot a hivatalos fórumon, ahol páran sírnak, hogy game közben megy a VGA rendesen, WZ-k alatt meg 30% terhelés alatt ... Még nem néztem, de lehet én is letesztelem ... )