Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tegnap nálam sem volt.
mondjuk nagytakarítást végeztem a gépen

Ez elég off téma, de egy megjegyzés erre meg PiszkosFred véleményére:

Kb. 2000-2001 óta csak online játékokat vagyok képes játszani, ezért nem igazán mondható, hogy a wow-on szocializálódtam volna. Számomra etalon a mai napig a Dark Age of Camelot pvp-je vagyis inkább rvr-je, az SWG craft rendszere, az EvE gazdasága/szocializációja, stb. A wow mégcsak meg sem közelíti egyik területen sem ezeket a szinteket, de csinált egy stabil kidolgozott elfogadható középszintet az évek során ezekbõl minden téren, újított pve területen (más kérdés, hogy szerintem kicsit le is silányította az mmo mûfajt cooperative pve-re) és ennek az eredménye már történelem, a sikere mindmáig elvitathatatlan. Lehet unalmas már annyi év után, de ezért nem elegáns állandóan, mint "rossz példát" elõrángatni.

Witcher
Én 39.90- dodóért vettem 20%-os karácsonyi akcióval! Beregisztráltam de rossz volt a kód, aztán engesztelésképpen küldtek egy digital deluxe edition kódot amit elsõre elfogadott! Tehát 9500 magyar forintot kóstált a deluxe változat LoL.... <#nyes>

PvP-ben kicsit statikus, kicsit törékeny, de rengeteg ability-je van, ami miatt nagyon élvezhetõ. Ha szerzek még expertise-t, akkor valószínûleg a negatívumok is javulni fognak.
Viszont a nem mûködõ ops frame és a castlag miatt nagyon fel tudom húzni magam néha. És sajnos castlag nem csak warzone-ban van.

Hogy fájhat mikor ez lesz failed <#eplus2>

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Tatyla
a shoulder slam mûködik ha meleeben vagy és kicsi a hp-d,vagyis nekem akkor lett aktív

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A mocskok, én még 12450,- ért vettem 3 napja ugyanitt. 😊
Mondjuk nem bántam meg, tetszik.

"vessetek a mókusok közé" :)

Omlás
Én csak egy CF-Cap-et várok aztán csókolom 😄 meg egy kicsit gazdaságosabb memória kezelést. <#eljen><#vigyor>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Witcher
Itt lehet most megint kapni nagyon jó áron,csak siess mert mindig pillanatok alatt elkapkodják!

j0nNyKa
Más. Kinek mi volt a leghosszabb crew skill time? Akár crafting, akár gathering, akár mission. Nekem:

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
Nálam sincs, dehát tényleg sokan panaszkodnak rá, szóval nyilván nem x-akta annyira 😄

Csináltak már csodát a srácok fps téren, én bízom bennük.. 😊
Meg aztán tényleg arra leszek még kíváncsi, hogy mit mûvel egy esetleg swtorra optimalizált ati driver pl.

Omlás
Amúgy ez a warzone fps lagg ez valami X-Akták tényleg, komolyan mondom nem tapasztaltam egyik wz-ben sem az fps laggot max ha elfogy a ram de akkor meg swappel azért akad restart után pár óráig nincs gond ismét... Pedig ati-m van... Szal szerintem ez vagy gép függõ vagy hardver függõ vagy passz <#banplz>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

s0n1c
Sage healspec-el nyomod? Milyen?
Hát ez az. És a hivatalos fórumon is ez megy: van olyan állapotban TOR, mint anno WoW az induláskor. De azóta eltelt az a rohadt 7 év. Akkor ezek szerint 2018/2019-re lesz olyan TOR, mint WoW most? Amit meg akkor kiadnak, arra azt mondják majd, van olyan, mint anno TOR, mikor kijött (2011, de az meg ugye olyan volt, mint anno WoW 2004) tehát igazából semmi fejlõdés XD

<#eljen>

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Olvastam facebook topicokban, amikor sírtak az emberek az indulás miatt, hogy anno a wow szerverek két napot álltak indulásnál, meg ilyenek. De az idõ megszépíti ezeket a dolgokat 😛
Jó kis game ez, kisebb/nagyobb hibákkal.
A warzone fps lag pl. nagyon gáz. Sztem a kari transzfer hiánya (akár fizetõsen is) szintén alap lenne. Az optimalizált ATI driver hiánya a vicc kategória. Stb, stb.

Haha, az jó meccs volt.

DummyBoy
Naszóval:

1: Ma munkanap van ... pont. Nem ünnep ... hogy hol merre hányan vannak szabadságon, az a kutyát nem érdekli ...

2: Wow témára ... SWG is akkor lett elbaszva mikor wow-osítani próbálták ... Nem biztos, hogy mindenki wowozni akar ... Sõt ... Nem érdekel milyen a wow, le sem szarom. Akinek a Wow hiányzik ... az ismeri a mondást.

3: Voice acting. Van akinek nem jön be, én kifejezetten szereetem. Hangulata van a játéknak ... olyan hangulata, amit nem sok minden tud felmutatni.

Ez a hangulat bõven elviszi a hátán ezt a játékot, mert manapság ezt a legnehezebb "leprogramozni".

A hibajavításokról meg annyit hogy nem egy nagy játéknál kell hónapokat várni javításokra ... Most mindenki hisztizik nem egész egy hét után ... looooool ...

Ha most kött volna ki minden hiba javítása az azt jelenti hogy összecsaptak valamit ami késõbb még több bugot szül ...

És a magyar fórumokra (nem csak SG ...) abszolút jellemzõ, hogy olyan tizenx diplomás polihisztorok járnak köztünk, akik az élet minden területén sok 10 éves tapasztatot szerezve osztják az észt, mindenkinél okosabban ... csak sajnos néha olyan ordító baromságokat theorycraftolnak, hogy az ember hanyattesik a székkel ... Sokszor olvasok olyan dolgokról, amik a szakmámhoz kapcsolódnak, és ott is van pár olyan észosztó, hogy mindenkinél jobban ért a dolgokhoz, de akkora baromságokat beszél, hogy látszik, hogy max takarítóként kerülhet az adott technológia közelébe 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

s0n1c
Hát ez az basszameg, hogy senkinek 😄
pontosan, és ehez rohadtul kéne egy combat log, mert tényleg vakon megyünk bele mindenbe jelenleg. +a lvl10-50 range +wz lag +skill decay +operation frame bug 😞

Strahd_
LOL 😊 ez megis mikor kinek sikerult eddig? az elemelet szep hogy a mult hibaibol tanuljunk de soha nem jon ossze 😛

[HUN]Crassus
btw meg se köszöntem DARTON-nak,hogy közel 12 percig tartott életben két napja egy Void star meccsen😛😊 Cserébe szedegettem róla az enemyt mint kisgyerek a cseresznyét a fáról😛😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
ofc nem egy hét,de sokat dobna a dolgon ha látnám a bejövö+kimenö skilleket

s0n1c
Azóta eltelt 7 év, típus hibákból tanulni kellene, nem pedig elkövetni újra és újra.
egy hét után...

j0nNyKa
DragonKnight kolléga vágta be ezt a postot még 10.-én a közeljövõs tervekrõl:

IGN: What's the plan for maybe three, six months outside of launch?

James Ohlen: We're careful not to promise a date for any of the features, but I can tell you what we're working on. Guild functionality is something that we're working on right now. The first piece of guild functionality that we want in the game is guild banks. We have a team that's essentially just going to be pumping out new guild functionality on a regular basis. The other thing we're working on, obviously we have multiple teams on Flashpoints and Operations so that's the high level content, some of our best content, the hardest content in the game where you have an epic story. We're continuing to work on those so we have multiple teams working on flashpoints and operations, we have new War Zones planned, we have new open world PvP planned, and we have a team on that as well.

illetve itt van egy nagyon jó cikk még a témáról, be is vágom a lényegi részét:

New Content – We will be adding new content to the galaxy on an ongoing basis. These worlds will include Operations, Flashpoints and solo content.
Guild Functionality – Guilds are important to the long term health of any MMORPG. We have a huge list of guild centric features. This will be an ongoing effort that will probably never end. Guild banks are the first thing we’ll be delivering in our plans for increased guild functionality. Eventually we even want to deliver on the promise of the long hinted at “Guild Capital Ships”.
UI customization – You like choice. We hear you! SWTOR is all about choice. Being able to choose how you interact with an online game is something we feel is very important. We are going to be giving more control over the UI as an ongoing effort. This is a very big priority for us.
PvP – We have an entire team dedicated to adding content and features to player vs. player. We have some of the most experienced PvP developers in the world on this team. So far very few people have seen, or know much about the stunning Open World PVP on Ilum; when you get to the high levels prepare to be blown away! In addition to that high level PVP content, expect new Warzones and new PvP features on a regular basis.
Space Combat – We will continue to add missions to the space game. We also have a special project going on right now that will expand space gameplay in a significant way… for now the details will have to remain under wraps.
Legacy System – The ability to select a surname for your character is just the start of something much bigger. Soon, the Legacy experience and levels you earn will grant your characters access to powers, objects and other cool benefits.
And more – We have an entire team of developers working on future content. Right now we are focused on nothing else but Star Wars: The Old Republic, so expect new and cool things.

Omlás
50-50 a sört meg irl állom <#hehe><#pias>

Igen, én is így gondolom. Ezért hangsúlyoztam és hangsúlyozom ezután is, hogy a a tapasztalatok alapján az a kérdés: mit tesznek bele és javítanak az elkövetkezendõ 1-2 hónapban, mert ez így nem elég. A bukott mmo-k csak ezt a tapasztalatot hivatottak alátámasztani, de az swtor egyelõre még nem tart itt.
A warzone fps dolog viszont tényleg game-breaking, ez nagy arcvesztés, hogy így jött ki.

[HUN]Crassus
én is elemezgetném,hogy jobban fellegyek készülve a küzdelmekre....a PVP ott kezdödik,hogy az összes class skilljét fejbõl nyomod😛

Ha hatalmas mázlid van akkor marad benn elfekvõben példány az 576nál cdgalaxisnál, vagy isten tudja ki árulja még itthon. Ha nem akkor marad az eurós origines vásárlás, vagy vársz 1 hónapot.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

j0nNyKa
60 nekem - 40 neked, és ha lesz sör az swtorban, veszel nekem 1-et

Omlás
Megjátszom ha nyerek felezünk <#eljen><#idiota>

STREEX
Mondjátok, a méregdrága Origin-en kívül meg lehet még valahonnan szerezni ezt a játékot bármiféle elõrendelés nélkül

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

j0nNyKa
tudom, hogy nem rám gondoltál, de a lottó számok ... ? easy... <#idiota>

Ez is egy jó kérdés, és olyan dolog aminek alapban ott a helye egy MMORPG-ben. Azért mikor WZ-ban kapok 2sec-en belül 9K dmg-et egy embertõl, szeretném tudni, mégis mi volt az. Õ ütötte, vagy csak rám esett egy Imperial Cruiser

Omlás
Pont nem rád gondoltam <#mf2> de ha már így magadra vetted ... <#gun>

j0nNyKa
itt van egy elég jó pvp gear leírás, amiben tippet is ad, hogy hogyan kezdjél level 50-en
megjegyzem, én is úgy farmolom a pvp cuccokat, ahogy a tag leírta, jó módszer (tulajdonképpen warzone szarásig, és a 200/200as bagek vétele, de olvasd el, õ jobban leírja)

Ez korrekt vélemény.

Nem így gondolkodnak, mivel több évig akarják fejni a tehenet, nem két hónapig.
A hatersgonahate emberekkel az a baj, hogy a játék pozitívumait ritkán emelik ki, többször olvastam a "minek a questekbe szöveg". Hát azért, mert nem csak pvp huszárok játszanak a játékkal. Ezt kellene már belátni, hogy van egy réteg, aki bizony nem a wowon szocializálódott.
Van egy alap célközönség, azokat sztem elkapta a BW, a többiek pedig türelemmel várhatnak. Ha látnak potenciált, várnak, ha nem, WoW. Rém egyszerû végül is. Meglátjuk, melyik tábor tartja el a gammát.

j0nNyKa
1, 2, 3, 5, 8

j0nNyKa
tudom-tudom, és én is látom ezeket a gondokat (talán picit jobban szemellenzõ mögül, mert nem igazán zavarnak), csak te már a bukott mmo-kkal dobálóztál, amiktõl azért ez jelen állás szerint igen messze vagyunk

inkább úgy fogalmaznék, hogy ebben a termékben bõségesen megvan a potenciál, hogy hosszútávon fennmaradjon, illetve hogy a kezdés döcögött, de azért összességében igen jó volt, fõleg ha össze próbáljuk hasonlítani a többi mmo kezdéssel

Omlás
Bírom amúgy, hogy sg fórum amúgy is tele van minden féle statisztikai meg piachutatási elemzõvel akik mindent tudnak és osztják az észt 😄 még a jövõheti lottó 5-öst is csak nem mondják el...<#mf2>

Sziasztok!

lvl 50re valami kezdõ pvp geart hol lehet összeszedni?
a fleeten néztem a battlemaster gear vendort, szép felszerelések vannak, de olyan tokeneket kér, amiket még nem is láttam. ezeket hol lehet szerezni? láttam olyan ládát, hogy 200 mercenary meg 200 warzone tokenbe kerül, és akkor az tarmazmazHAT (feltételes módban) battlemaster geart. ez a battlemaster gear az egyetlen pvp cucc, és ha két ládát veszek, akkor abban lehet-e ugyanaz az item?

ahogy néztem torhead-en a rakata és a tionese az inkább pve (legalább is nem lábbam rajta expertise ratinget). ez vélhetõen akkor lvl50es FPkbõl meg OPkbõl esõ tokenekért lehet megvenni.

köszi
[HUN]Crassus
jut eszembe miért nincs combat log?😛

Omlás
Ne javítsák ki egy nap alatt és akkor a rinyagépek eltûnnek 1 hónap után utána ráérnek javítani <#eljen>

Komolyan úgy hisztizik pár ember mintha ezek a dolgok nem tipikus mmo indulási hibák lennének... Sosem játszottatok még mmoval könyörgöm?

Türelem az nincs úgy látszik, vagy én vagyok túlontúl türelmes mert én tudom élvezni a játékot a hibák ellenére. Sosem értem mi értelme adott problémákon pörögni.. attól úgysem oldódik meg semmi ellenben idegbeteg lesz a "páciens" tõle..

<#banplz>

Strahd_
Anno wow is rakas szar volt elso honap utan rengetegen nem fizettek be joideig 😉 pl en is eltettem szepen a dobozokat par evre hogy utana megint 2 honapot toljam es megunjam.... jo neha elovenni kicsit jatszani vele majd megunja az ember hamar...

ettol a jatektol eddig en azt kaptam amit vartam 😊 a tortenet lekot.

a "haters gonna hate" meg a "go back to wow" jellegû hozzászólásokkal kapcsolatban annyit, hogy ha a fejlesztõk így gondolkodnának, akkor tényleg lehúzhatnák a redõnyt hamarosan. Ha a játékosok 90%-a olyanokat írna, hogy mekkora ász a játék, és hurrá és minden úgy jó, ahogy van, akkor BW nyugodtan hátradõlhetne, hogy õk kész vannak, megcsinálták, és már csak a pénzt kell zsebelni. A játékok elsõsorban a negatív kritikák miatt fejlõdnek, ha azok nem lennének, akkor aztán várhatná mindenki az update-eket. És bizony sok-sok negatív kritika kell ahoz, hogy tényleg hozzá is nyúljanak valamihez, néhány hozzászólás kevés

PiszkosFred
Ugyanazt lehet csinalni az UI-val, mint a wowban. Se tobb, se kevesebb. Hja, hogy a wowban vannak addonok amelyek mindent atrendeznek? A premier utan jo ideig pontosabb kepet kapnak a hibakat reportolo jatekosoktol, ha a szuz rendszert hasznalja mindenki, es nem valami hibas beta addont, amelynek szarjait a jatekra fogja az egyszeru juzer 😊 Hazai peldaval elve, a Skyrim is ezert fogja csak megkapni januarban a szerkesztojet, mert az isten sem tudja szetvalogatni, hogy melyik alap engine hiba es melyik addon/mod hiba.

Elobb legyen rendben a szuz rendszer, majd utana raer a community addonokat gyartani.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Minden kritikában írom pedig, hogy nagyon szórakoztat a játék és nem szabad feketén-fehéren szemlélni, ahogy láttad felsoroltam a pozitívumokat is. Az, amire reagáltál, meg a néhány korábbi is nem az swtor jövõjére vonatkozott megdönthetetlenül, hanem az eddigi tapasztalatokra, amitõl óvnám ezt a játékot is, felnyitva kicsit ezzel a szemellenzõket.
Hiszen ki tudja, ha többen érzik ezeket a hiányosságokat, talán több ticket születik, és tereli a fejlesztõk figyelmét.

<#eljen>