Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha hosszú távon akarnak vele pénzt keresni, akkor qrva sürgõsen javítanak olyan hibákat, mint UI, map, warzone lvl-range, character customization. És néhány hónapon belül valahogy MMORPG-t faragnak az Single Online RPG-jükbõl, mert rövid távon élvezhetõ a játék, de jelen formában nagy jövõt nem jósolok neki. Igazán maradandót eddig nem alkottak, újítások terén 0 a játék. Az, hogy Blizzard rekordokat akarnak vele döntögetni meg már mindenképp csak álom marad örökre.

Witcher
Mindenesetre rosszul csinálod, mert engem nem gyõztél meg!

Ozzyehh
nem bétázok június óta dzsonika 😊 nem érdekes.. hogy mennyit javult.. még mindig szar kész vége pont

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

j0nNyKa
te is június óta bétázol? merthogy az én bétámban bizony ISZONYAT sok fps issue volt, végig, és RENGETEGET javult.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ozzyehh
Mi se írunk hülyeséget... 😄 a játék nagyon jó, imádom, de komolyan.
de optimalizálatlan ez faktum..

hyjal
nem,csak realisztikusan gondolkodik...nem bofog be minden hulyeseget <#puszi>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

TDC Geronimo
Hát én dolgoztam már nagyon sok MMO cégnek igen, de EAnek a legtöbbet <#nyes>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Witcher
Te a Bio-nak, vagy az EA-nak a fizetett marketingese vagy? <#miaz>

pontosan. nem mondták, hogy bocs, most kicsit xar a játék, de hát itt vannak az ünnepek, nem érünk rá foglalkozni vele, no nem baj legyen addig ingyen

Ozzyehh
Így van... rengetegen írták ofisöl fórumon, hogy ha nem fixelik a laggot/fps-t akkor cancel szábszkripsön amíg nem javítják

Az a gond, hogy a lag nem 2 napos, hanem jó eséllyel több éves. De minimum a béta elejétõl létezik. És azóta nem sikerült hozzányúlniuk.
Ráadásul ez erõsen gamebreakingnek minõsül, amivel nagyon gyorsan el lehet veszíteni a játékosbázist. Az ilyenek 1-2 nap alatt kiverik a biztosítékot, nemhogy egy hónap alatt.

TDC Geronimo
Szerintem már jövõ héten f2p lesz

[HUN]Crassus
btw vannak bizonyos szakmák ahol senkit nem érdekel éppen milyen napja van az évnek.....egy fizetõs online szolgáltatásnak is ilyennek kéne lennie nemde?😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ozzyehh
Nem... nem taris volt a fõ probléma.. az fps ingadozás mindenre kiterjedt az emberek nagy részénél legalábbis hivatalos fórumon nem csak taris miatt sírnak+ pvp

Nem volt kérdés a játékosok felé, mikor szeretnék kiadatni a játékot, BW döntött így, szóval az, hogy karácsony elõtt/alatt adták ki, nem jelenti azt, hogy hátradõlhetnek januárig. Ez a patch tényleg nagy nulla. Amúgy nem is emlékszem volt-e eddig 3-4 órásnál rövidebb maintenance. Mennyi lesz egy komolyabb patchnél, 2 nap? Az meg szintén kiakaszt, hogy majdnem minden maintenance idejére kilövik a hivatalos oldalt is. Nem látom BW-nél az MMORPG-s tapasztalatot, ha így haladnak 1 év után F2P-ként élvezhetik a játékot azok, akik még fogják élvezni...

TDC Geronimo
És? Javításhoz idõ kell, probléma feltárása, megoldása stb. Pénztõl magától nem javul meg. Nem értem az összefüggést.

PiszkosFred
Taris miatt volt a siras napokon at. Most elvileg meg van oldva a dolog vegleg, leven a legtobb embert ez erintette (vagy erintene a karacsonyra kapott jatekkal szintezoket). A tobbi fix is jon majd idovel.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

pedig a világ összes pénze a rendelkezésükre áll

Ozzyehh
Nem olyan egyszerû problémák? érdekes.. béta alatt egy ilyen issue nem volt ami az fps-el kapcsolatos lett volna... aztán még is jól belenyúltak valamibe 😄 és elég gyorsan történt

Karbantartás van, heti rendszeres, nem patchelés. Az csak pluszban lesz.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

TDC Geronimo
Ezek nem lesznek megoldva 2 nap alatt. Nem olyan egyszerû problémák. Nem véletlen nem lett eddig javítva. Nem ártana néha reálisan gondolkodni egy kicsit.

Ozzyehh
Addig is legalább a laggal kezdhetnének valamit Tarison kívül 😄

[HUN]Crassus
ez lofax

Ozzyehh
:/

TDC Geronimo
január elején jön a nagyobb patch majd FPvel/operationnel stb. 7 napja jött ki a játék, ünnepek alatt...

készülj fel hogy a legtöbbször a semmire kell majd várni 😊

Erre kell 6 órát várni? Valami normális peccsre számítottam.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ozzyehh
Csak én röhögtem hatalmasat az 1.0.1 es peccsnóton??? ló****szt nem javítanak, hihetetlen...

Tessék... együk meg

Hello everyone! With this update, the first of many for Star Wars™: The Old Republic™, we have addressed several high-priority bugs. We’ve implemented fixes for those players affected by performance issues on Taris and have corrected the problem preventing some pending mission rewards from being accepted. Additionally, the issue that could cause some gathering nodes to appear unharvestable has been addressed, and you’ll notice several bug fixes relating to Flashpoint and Operation content. We’re committed providing the best possible MMO experience, and will continue releasing fixes and updates on a regular basis. Thank you for playing Star Wars: The Old Republic!

Note: The Public Test Server patch notes will be provided in English. The final release notes will be provided in English, French, and German when the content is moved to live servers.

1.0.1 Patch Notes

Classes and Combat

Combat Bug Fixes Fixed a bug that could cause the global cooldown to display incorrectly in the UI.

Imperial Agent

Operative The tooltip for Acid Blade now displays the correct information.

Companion Characters

Companions

Kira Carson Fixed an issue that could cause Kira’s affection progression to become blocked. Bug Fixes Companion Character dialogue now plays at the correct volume.

Crew Skills

Bug Fixes Corrected an issue that could cause some gathering nodes to appear as unharvestable.

Flashpoints and Operations

Flashpoints

Mandalorian Raiders Crowd control immunity has been removed from several members of the Enemy Boarding Party.

Colicoid War Game An issue that prevented some players from mounting turrets in this Flashpoint has been corrected.

The Red Reaper Darth Ikoral now uses his abilities correctly.

Directive 7 Mentor now resets correctly if he defeats the player group.

Operations

Eternity Vault Fixed an issue that could cause players to instantly die when affected by Soa’s knockback. Turrets in Normal Mode no longer behave as turrets from Hard Mode. Players are now able to properly obtain loot from chests. The Ancient Pylons now spawn enemies at the correct intervals.

Karagga’s Palace Players no longer need to reset this Operation if they do not defeat Bonethrasher. Corrected an issue that caused some players to become stuck at the throne room door. Bug Fixes All players in a group who have a daily Flashpoint mission now get credit for completing that Flashpoint.

Missions and NPCs

Missions

Imperial

A New Master: Defeating Teeno no longer causes him to surrender on top of Phyne, making him difficult to interact with.

General Faraire: All of Khourlet’s Elite Guards are now accessible by the player.

Bug Fixes Fixed a mission-related issue that could cause poor performance and client crashes on Taris for some players. NPCs

Bug Fixes Corrected several instances of non-interactive NPCs appearing and disappearing from the player’s view.

PvP

Warzones

General

Rewards for winning Warzones have been increased. Warzone completion rewards have been decreased.

Bug Fixes

Voidstar Corrected an issue that could prevent some players from entering the Voidstar.

UI

Bug Fixes Fixed a bug that could prevent players from accepting pending mission rewards. Targeting a friendly player no longer occasionally displays incorrect text for the character’s name. Corrected an issue that could cause some auction expirations to behave incorrectly. The splash screen no longer displays longer than the “accept changes” dialogue when changing resolutions on some computers. Master Looter now works correctly for items being looted from chests. The server select screen no longer displays over the character select after being disconnected for being away. Corrected an issue that could cause mission mapnotes to disappear when a new mission is obtained.

Miscellaneous Bug Fixes Special characters no longer display incorrectly in the French credits. Remaining baby names have been added to the credits. Corrected a link that displayed in French and German versions when the servers are unavailable.

Omlás
Jah amúgy rerolloltam ismét<#idiota> Maráról Powertechre kellet a tank a klánba <#idiota> szóval jelenleg az 5. lvl20 körüli karakternél tartok de talán maradok most már ennél (nem akarom elkiabálni<#idiota>). Amúgy iszonyat fun ez a tank Powertech is <#eljen>:]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
Amúgy is mivan ha pl egy BH-t felbérel valaki hogy xy embert vadássza neki fizet érte xy kreditet. <#idiota> Jó pénzért simán szét fogom kempelni az illetõt ha van "vérdíj a fején" ergó jól megfizetik 😄

BH szavaival élve "Van az a kredi mennyiség..." <#idiota>

Ami nagyon nagy fun lesz ha bekerül valaha és nagyon remélem bekerül a játékba az a Player Bounty 😄 háhá remélem nem hagyja ki a Bio ezt az featuret :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Persze, egy lila cyberteches speeder recept 3-4 napja 400k körül volt AH-ban, most 5k-t sem adnak már érte 😊

PiszkosFred
Akiket pedig "elvesztenek" az elso honap utan, mert semmi sem jo nekik, csak a mama foztje, azok majd kapnak fel ev/egy ev utan 10 ingyen napot kiprobalni, hogy akkor hogy all a jatek. Ha tetszik, visszajonnek, ha nem, akkor ugyis mindegy.

Es ne felejtsuk el a 10-14-20..stb napos trial utokartyat sem, amivel ismet lehet majd toborozni, egy nagyobb rancfelvarras utan. Letszammal nem lesz problema, foleg, hoyg a jatek kivalo.

A BH es a IA prologja mar onmagaban megerte a jatek arat, es akkor SI parbeszedjeirol nem is beszeltunk. Azon csodalkozom egyebkent, hogy par elborult amerikai szervezet eddig miert nem perelte be a EA-t, a "kinzas lehetosege, szadizmus" stb. miatt, mert az amcsi mamak kis 16 eves fiucskajukat rajtakaptak, ahogy a Sith Akademia bortoneben kinozzak/kinozhatjak a foglyokat 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

az árak minden MMO-ban az egekbe szöknek, fõleg az elején, mert sok "okos" hiszi, hogy szerez valamit, ami nem zöld vagy kék, akkor megfogta az Isten lábát. De késõbb mennek majd lefelé az árak szépen.

Most már rakd magad üresbe. Hatszor futottam össze veled véletlenül, ebbõl kétszer megöltelek. Mi a fészkes mond ennek ellent, amit írtam? Talán azt írtam volna, hogy soha nem bántok senkit, esetleg in-game szaladgáltam utánad questelés helyett?
Vagy összetévesztesz engem valakivel, vagy szenilis lettél.

Én is ettõl tartok.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Akkor asszem megvárom a star trek onlinent😄
Szerintem óránként 15000-20000 credit nem akkora durranás lvl50-en. Nem hiszem, hogy ez összeomlasztaná a gazdaságot.

Strahd_
a valasz egyszeru 😊 fel fogja tolni a targyak arat az egekbe 😉

Na pont így van, ebben egyetértünk. Engem is nagyon szórakoztat egyelõre, annak ellenére, hogy látom a hibáit, csak szerintem a szavatossága ebben a formában nem májusban fog lejárni, hanem kb. egy-két hónap múlva. Nem én gondolom így, hanem a tapasztalatok alapján az mmo-vásárló tömeg, akik ha mennek, utána már nincs elnézés. Ezért kell egy mai mmo-nak már megjelenéskor hoznia minimum a wow szintjét pve-pvp-craft-timesink tekintetben egyaránt. Szóval a kérdés, hogy záros határidõn belül tudják-e a problémákat orvosolni.

Ferro_TwL
A slicing az a skill ami teljesen tönkre fogja vágni a gazdaságot szerintem. Lényegében végtelen pénzforrás. 400-as sclicing-al Belsaviv-n 1000-1500 credit van egy "ládában" 1 óra alatt simán találok belõle 10-15 db-t. Elküldök 4 társat sclicing mission-re 1500-2000 creditért és 3-ból kb egyszer 4-5kt hoz vissza az egyik, a többi a mission árát (nem beszélve a mission schematic-król). Pár óra alatt simán lehet több tízezer credit-et szerezni.
Pár hónap múlva minden cucc milliókba fog kerülni, szerintem nem kéne ilyen skill, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebbõl.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Omlás
Igazából ha folytatják hasonló minõségben a karakterek történetét meg vele a kontentet a késõbbiekben akkor nem lesz itt probléma. PVP nekem funolni jó nem versenyszintûen akarok játszani szórakozásra meg tökéletesen megfelel, insták dettó amikben eddig voltam hangulatosak mind.

De még ünnepek vannak, senki nem dolgozik. Reggel az irodába jövet driftelni tudtam volna a Bajcsyn, annyira üres, mélygarázsban 3 autó volt és még sorolhatnám. 😄

Omlás
Én special mindig úgy vagyok ami kredit van azért van, hogy upgrade legyen belõle 😄 simán megveszem ami kell gyûjtögeti a hóhér 😄

[HUN]Crassus
már frozenletem WOW-ot egy ideje😛

Így van a piac a lényeg, legalábbis az ea-nak és a biowarenek.A lehetõségük megvan rá hogy az mmo- piacból akkora darabot harapjanak amekkorát bírnak.Quest-lvl up szinten maradandót alkottak az endgame még odébb van a pvp meg vagy kiforrja magát vagy nem, nem is érint igazából.Viszont ami buktatója lehet a játéknak az az endgame és az hogy ezt a fajta érdeklõdést iylen szinten fent tudják e tartani ez viszont csak úgy május környékére derül ki.Addíg pedíg a magam részérõl kösz valóban jól el vagyok a ponyvával😊
[HUN]Crassus
ez igy fail...mivel miután legyártottad magadnak pl. a páncélod attól még akarsz majd venni implantokat vagy fegyvert...tehát kereskedni fogsz ugyanugy😛

Omlás
Jah :] meg így legalább a klántársak akik szabadságon vannak és kockulnának othon nem tudnak el lépni tõle mert nincs szerver, mire hazaérek addigra meg lesz muhahaha <#vigyor1><#idiota>

Nekem sehonnan, nem slicingolok. Klántárs van eleresztve 400-as slicinggal. 😄

TDC Geronimo
Mindenhol együtt csinálják karbantartást. Meg már nincs is ünnep :p

13 euro