• sokoo
    Én vagyok az az "egy csávó" és vállalom a "tettemet". Én sem örülök neki, hogy Generalon kell hirdetnem, de sajnos muszáj. Egyrészt a Hungarian chat-et szinte a kutya se nézi, az idő nagy részében a szokásos parttalan pvp meg bug sírás megy, másrészt a magyar játékosok jelentős része - főleg a klán nélküliek - nincs is fent rajta. két klánt töltöttem fel játékosokkal, íme az arány:

Felvett játékosok: 72
    Ebből Hungarian chat hirdetésre jelentkezett: 5
    swtor.hu fórumon keresztül jelentkezett: 0
    General hirdetésre jelentkezett: mindenki más

Azt hiszem ez mindent elmond. A hirdetés szövege amúgy így néz ki:
    "*hungarian recruit ** Tagfelvétel a ROR klánba: 16-os OP elindításához várjuk 1 healer, 4 ranged DPS jelentkezését..."

Ezt hétköznap kb 1 alkalommal / nap, hétvégén kb 2-3 óránként 1 alkalommal írtam ki Generalba és Hungarianra. Mindeddig összesen 2, azaz két ember jött nekem osztani az észt ezzel kapcsolatban, és ebben már te is benne vagy. Nem nehéz kitalálni, a másik okostóni is magyar volt. Első körben gondolkodj el azon, hogy téged zavarna-e egy olyan hirdetés generalon, hogy
    *German recruit* Recruiting der "smart-ass club" Clan, schreiben Sie mir!

Engem nem zavarna. A németeket nem zavarta. A svédeket, lengyeleket, franciákat, oroszokat nem zavarta. 2 magyart zavart a magyar üzenet. Elgondolkodtató, nem?