Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hisztizek kis barátom, tényként közlöm, hogy 2012 elején egy mmo-ban alap kene legyen a lfg opció, hogy ne kezzel kelljen irogatni meg chatelgetni generalon
Bigblind
Akkor mi lehet a problem?

GAthersw
Nem kell, hogy rajta legyen az egész összeg, kb 1$ kell legyen rajta.

01110000 01110010 00110000

PiszkosFred
Hat hisztizhetsz meg nyugodtan, de vagy megszokod ezt a rendszert, vagy uninstall. Abszolute nem nehez partyt talalni dpskent, se tankkent, vagy valamit rosszul csinalsz, vagy peched van/volt. Healerkent pedig instant invite.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

GAthersw
Értem én, hogy karácsony meg minden, de 24-én du. 4 körül szakadt a netem miközben töltött be a flashpoint, azóta loading bar felénél megakad és nem tudok belépni a karival, reportoltam persze, ma reggel írt a protocoll droid, hogy átadták a "special supportnak", de még mindig semmi. Hány emberük van bent az ünnepek alatt? 1-2?

01110000 01110010 00110000

Braikingboss
3000Ft lehet kicsit kevés nem? Legkevesebb idõ 1 hónap és az 13 euro az meg 4000ft durván.

Don Kartács :)

Igen ez igy nagyon el van cseszve, mivel ahoz hogy instazzak, ott kell acsorognom imperial fleeten, spammelni a generalt, ahelyett hogy kuldiznek. Azert ez egy rohadt nagy fail. Igaz wowban is igy volt kezdetben, de azert volt mibol otletet meritenia bioware-nek ugy gondolom es pont a lfg mechanizmust kihagyni a jatekbol az fail
[HUN]Crassus
nadzon nadzon,nadzon kevés a healer! és amikor aztmondom magyon kevés akkor tényleg nagyon kevés van!😄
46-os vagyok 4 db instában voltam pedig fullra tank vagyok def/absorb/hp/talentek.....amennyire csak lehet,de még ígysem jutok le:S
Az LFG hiánya is hátráltatja a helyzetet az emberek szanaszét küldiznek az univerzumban így hiába akarok lemenni egy 45-ös isntába ha én épp a tatooinon nyomom a kompanionom küldijét míg a potenciális healer mondjuk ugyanezt teszi a Hoth-on és a 2 dps pedig a Voss-on anyázik,mert se tank se healer.....ez így átgondolatlan volt a bioware részérõl!
Mellesleg kevés a magasabb szintü karakter is hiszen ne feledjük a játék még 1 hete sincs kinnt hivatalosan és közben volt egy durva 3 napos ünnep😛😊 Szerintem normalizált helyzet úgy január közepe körül lesz.
Sok az új MMO játékos is akinek a healer az nem is igazi választás hiszen nem tud PWNOLNI😊
Én már elkezdtem húzni egyet ,mert látom elõre arany élete lesz😛 ,de az is január közepe elõtt nem lesz 50-es

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Bigblind
Sziasztok, kellene egy kis segítség! Most regisztráltam be a játék kódját elfogadta, aztán fizetõeszköznek a mastercardomat adtam meg amin van kb. 3000 forint, látszólag azt is elfogadta, de továbbra sincs kipipálva! Mi lehet a gond?
Ezt a képet nézem már 15 perce

[/url][/img]

DummyBoy
Én miután leszálltam az Imperial Fleeten, nem jutottam el az AC küldis arcig, mert már hívtak Black Talonra ... Utánna meg ott nobkodtam a magyar csatin, hogy hogy tudok AC-t választani ...

Utána meglett az AC ... Azóta 4-szer mentem végig, eddig egyszer sem kellett sokat várni partyra ... (mondjuk Healerként 😊 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

még az ikonok is tök ugyanazok mindenkinek kb.
Egyre több apró bug és hianyossag van amik egyre jobban a jatek ravasara mennek. Legalabbis szerintem
nem tudom hogy mennyi egy szervernek a full kapacitasa, de lehet az hogy ilyen 2-3000 fõ??
Dromund Kaas bolygon vannak 102-en most es halal kuss van a chaten hiaba lfgzek.... ez igy erdekes lesz, mert en egy black talont mentem osszesen vmikor lvl 11en aztan azota sehol semmi insta... erdekes...unalmas?
Torzonborz
1 . BW direkete leírta hogy párbeszédben lévõ játékost nem lehet támadni

2. igen kipróbáltam , tényleg nem lehet támadni. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

j0nNyKa
annyira aranyos vagy ilyenkor 😄D

btw convestaion-ben levo jatekos immunis mindenre 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

[HUN]Crassus
well, ott állt elöttem targetelni lehetett.....te már próbáltad?😛😊

Torzonborz
"1, én miért nem támadtam meg azt aki épp questvideóban volt "

talán mert NEM is tudod. <#zavart1>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

[HUN]Crassus
a blitz bugos szerintem....hol beadja hol nem hiába incapaticated a célpont.....aranyokon eliteken nem,ezustökön néha müködik.Játékosokon amugy egy csomó minden nem müködik igaz az tul durva lenne ha a sorozatlövés vagy az explosive round speckója is menne rajtuk

Végülis tök kézenfekvõ, hogy tükrözik a két oldal kasztjait és átnevezgetik a dolgokat. Nem is tudom miért gondoltam, hogy másnak kellene lenniük, talán a mythic miatt, mert daocban eltértek az oldalak hasonló kasztjai egymástól.

Troopernél mûködik a blitz skill játékosokon meg eliteken? Mert a powertechnél nem.

[HUN]Crassus
yepp a skill lag az kiboritó tud lenni....
én is észrevettem már,hogy birodalmiak tük ugyanazt csinálják mint én...én is a mult hét közepén eszméltem rá erre...hát nem baszták el az idõt,hogy különbözö skilleket találjanak ki a 2 frakciónak annyi hétszentség😄

Most emiatt ránéztem a vanguard talentfáira és tökéletesen ugyanaz, mint a powerteché, csak más nevekkel. Hát ez nem kicsit nevetséges. 😄
Szóval ott a frontline defensed tactic ágon, azzal kb. teljesen lelockolva tudod tartani a castereket. Warzoneban vannak csak gondjaim, de amíg ennyire szar a játék a skill lag meg az akadozás miatt, addig mindegy is, mert az idétlenül nagy burstjével úgyis szétkap.
Consularokat meg inquisitorokat meg úgysem tudod kiteolni a sprint meg a cc-k miatt.

[HUN]Crassus
akkor most te is sokallod? azt a DMG output-ot? vagy gyik a karim burkoltan?😄😄

btw a melee karikat elég jól lehet kiteolni

Witcher
Igen, az ilyen unintelligens szarjancsik miatt kedvelik ennyire mindenhol a magyarokat!

N1ggA
ritka

Spread De Love!

Kénytelen voltam megszakítani játékom ugyan is véltelten a chat ablakra tekintvén ezt fedeztem fel, ajálom figyelmetekbe honfitársainkat. Természetesen rendkivül jófényt vetett nemzetünre 😊

j0nNyKa
um, turrettel racelzol, turret lelovi, orulsz

de szerintem hagyd azt a flashpointot, mert ezen -durva- logikai resz utan 1 (sot 2) tenyleges logikai feladvany fog kovetkezni.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ezért érdemes elolvasni a karakterneveket a fejek fölött. Fél órát összesen nem töltöttem abban a minizónában questeléssel együtt, és max kétszer öltelek meg. A kettõ között 3 perc sem telt el, és mindkét alkalommal a questünk mellett rohangáltál, amibõl az egyik 4-es heroic volt, amihez nem tudom mi közöd volt, ha egyedül játszol.
Ezt az ideológia dumát még mindig nem értem. Amit leírtam teljes mértékben igaz, és nem jelenti azt, hogy mindig betartom. Nem vagyok az elvek embere, veled ellentétben.
Ezek után is ugyanúgy meg foglak ölni, ha úgy tartja kedvem, és ugyanúgy nem fogok ráülni a hulládra. Szíved joga utólag bármit hallucinálni az esetrõl, csak ne nyafogjál itt, mint egy taknyos kölyök.

Ja igen tényleg. Ebben amúgy csak az zavar, hogy egy tanknak lehet nem kellene ellenük 5 mp alatt meghalnia. 😄
Casterek ellen nem nagyon tapasztaltam, hogy probléma lenne, épp ellenkezõleg. Úgy érzem nevetségesen, átgondolatlanul alacsony a cd-je az interruptnak. Bár nehezítésként ekkora warzone skill lag mellett minimum jövõbelátás kell, hogy jókor nyomja az ember. Máshol nem probléma, nemrég questelés közben nekemjött egy caster és szerintem jó ha csak a petje lesebzett rólam 10% hp-t, annyira ki lehet zárni az interrupttal.

Már most túl van lihegve ez az egész lényegtelen történet. Fogalom- és memóriazavarban szenvedsz, az összes érzelem amit kiváltottál belõlem az a mosolygás volt, mikor megtaláltam ezt a hsz-ed: "Én ugyan nem keresem õket. Ha nagyon meg akarnak halni, akkor nem mondok nemet."
Mindez közvetlenül azután, hogy 49-esként többen gankelitek a 44-45-ösöket több mint fél órán át a nektek nyilvánvalóan alacsony szintû bolyó egyik utolsó zónájában, köztük engem is aki egyedül játszik és sosem gankel, mondván, hogy egyszer miközben 4-en öltek én is belédlõttem mikor átfutottam azon a folyosón. 😄
Erre szoktam mondani, hogy mindenre van ideológia, legfeljebb nem stimmel. 😄

Ferro_TwL
A healer ne üljön fel az ágyúra, hanem gyógyítson. Érdemes befelé fordulni az ágyúkkal és így egymás hátát fedezitek.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

a sorcerer nem duplalightsaberes csak normálpengéset tud viselni.Crassust õk ölik meg téged az asassin öl meg vagy a shadow attól függ melyik oldalon vagy😊amugy pl az asassinomat egy commando vagy bármelyik lövöldözõs class pillanatok alatt leamortizálja ha nemtudom kinyirni az elsõ 10 mp ben utána marad a futás vagy a vanis.

Valaki ezt a war games bogaras ágyuzós flashpointot végigtolta már?Mi a fenét lehet csinálni ezekkel a bogarakkal.Sosem szerettem a wowban sem a jármûves fighteket ezt is útálom rendesen.
Joe004
Jaja sajnos ez igaz, pl speedernel szinte soha nincs hang:S

t0Mi
Köszi, legalább tudom, hogy nem nálam van a hiba.. 😊

!Renault F1, Real Madrid CF!

dede ugyanez nalam is, eleg gyenge a sound engine.

t0Mi
Sziasztok! Nem tudom, hogy volt e már róla szó, de nálatok nincs gond a hangokkal? Ha sok hangot kéne lejátszani, csomó elmarad, és legtöbbször az én karakterem skilljeinek a hangeffektjei. Általában groupban és warezoneon jön elõ. Elég idegesítõ, és ráadásul mindkét gépemen csinálja.. Van erre valami megoldás?

!Renault F1, Real Madrid CF!

legkozelebb majd direkt neked irom privatba ha queue van. 😊

[HUN]Crassus
nem,nem irónikus tényleg nagyon sokat sebeznek vele....nekem sokáig tart kinyirni valakit meg úgy általában azt látom elszöszölnek az emberek bármilyen class,DE ez a sebzés amit õk tolnak az kegyetlen brutál

N1ggA
nem tudom hogy ez ironikus akart-e lenni, de torhead nemtom hogy számolja, de nem ekkora a demage 50-en hanem nagyobb, ha normális ruhád van. Nekem pl. warzoneban már nagyobbat ír, pedig csak level 35 vagyok.

Spread De Love!

[HUN]Crassus
atyaég....durva DMG....

[HUN]Crassus
hehe amig ezt begépeltem valaki levágta az AFKolo karimat😄😄 miééééért nincs combat log! most nemtudom ki volt,hogy retorziót vegyek😄

[HUN]Crassus
gondoltam.....adja le a questet a 46os Bountycsoki a Shrine of healing templomban Voss-on simán rátudtam volna lõni ,mert nézte a questvideót....,de mondom ez mekkora geciség.Mindegy leadtam én is kb. egyszerre végeztunk.....ránéztem ,de hagytam õ os hagyott.....egészen addig mig a nagy rohanásban ugrottam egy nagyot leroviditve a lepcsos rohangaszast meg is lett az eredmenye 1/4 hp-ra kerültem....na ekkor jött meg a BH bátorsága.....csak elszámolta magát,hogy nem ma kezdtem a pvp-t igy elobb a healelos kompánionját majd õt is hávösre tettem.... innen üzenem JÓ FEJ VAGY B+ 😄 FOSIMANO😛

Tatyla
jaj,sorbanállásboss feltámadt...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Strahd_
thx

igen

[HUN]Crassus
SILENTUm az magyar birodalmi guild?

Meséld már el milyen ideológia, meg milyen low level gankelés.
Egyrészt, sosem mondtam, hogy nem ölöm meg az alattomos low level majmokat. Néha becsúszik néhány ártatlan áldozat is, de a Te esetedben nem így volt.
Másrészt, legalább háromszor találkoztam veled elõtte aznap. Akkor biztos csak simán nem volt kedvem megölni Téged, vagy beijedtem.
Nem értem ezt az érzelemkitörésed. Elõször 4v1-ben belelövöldözöl egy stunlockban lévõ emberbe, aztán felháborodsz, hogy megölnek egy pvp szerveren. Ezekután fórumon össze-vissza beszélsz valami ideológiáról, amihez hasonlót sem írtam.

Nem fogom. Jó lowlvl gankelést... ja, csak az ideológiát nem kérjük mellé. 😄

na ennyit szamit a karacsony, megint 1140 a queue 😄

Kedves kis történet, el ne feledd aggastyán korodra.

N1ggA
IWIN spell:
Jedi Sage: Ezzel és ezzel együtt EZ
Sith Sorcerer: Ezzel és ezzel együtt EZ

Spread De Love!

Késõbb jobb lesz, alacsony szinten sajnos egyik healer sem igazi healer és egyik tank sem tank...

Javaslom talenteknél a 2 pont Will of the Sith-et, mert a willpower növeli a healt is, és aztán a Resurgence + Force Bending után már egész jól fogsz healelni.