mivan illummal? én se illumozok, ott nem lehetett ölni eddig sem (egymás mellett áldogálás), meg most sem (turrettel szemben megállás csordában, aoe spellek nyomkodása idióta módon)
warzone-ban legalább néha ki tud alakulni 1-1 jó harc, azt kell erőltetni, és még a napi quest is dől belőle, pont jó mértékben
egyébként amíg nem lesz valami aréna rendszer, addig tök butaság gearekről beszélni - csapatjáték. az számít, hogy hogyan dolgozol össze a csapatoddal.
igen, ha beáll egymás mellé 4 sage, és spamelik a kavicsot, az nem csapatjáték. tessék szépen összedolgozni a különböző kasztok erősségeit, és ne a másik gear-jére mutogatni
egyébként áruld már el nekem, hogy honnan tudod, hogy melyik imp. kasztnak hogy néz ki a battlemaster gearje. csak mert én pl. imperialként nem tudom, távolról sem. kb a sajátomat se, nemhogy még más kasztokét is megszakértsem
pl. ha velem te szembejönnél warzone-ban, nem tudnám megmondani, hogy level 20as zöld gearben vagy, vagy rakatában, battlemasterben, columiban, stb.
DE nem is szólnék bele, hogy ha esetleg elpicsázol, azt miért teszed.