Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Nvazz. Csináltam eppár heroic 4-es küldit. Háááát gyerekek, healer nélkül itt nem lehet boldogulni. Healerrel fáklyásmenet, anélkül kínszenvedés és van hogy konkrétan adott partival megcsinálhatatlanok a fõellenfelek. Meg murvára szintfüggõ a dolog. A medpack-ok cd-je olyan nagy, hogy még az epicebb csaták is bõõõõõven végetérnek, mire megint használhatnád, nemkülönben alig gyógyítanak a szintben hozzád mért pack-ek (még a spéci prototípusok is).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Agamemnon
Lehet, hogy csak "parasztvakítás" és tényleg nem lesz egyenlõ esélyük a különbözõ szinten lévõknek, de így legalább nem 1 hit az alacsony szintû... Elég vicces lenne, ha 1578 hp-vel menne be a lvl 15-ös warzone-ba 😊 / Nem tökéletes megoldás, de a semminél nagyságrendekkel jobb...

[HUN]Crassus
nem mellesleg már a bétában megmondtam,hogy ez a PVP buff csak parasztvakítás....te bejössz lvl 15-ön kapsz 14k hp-t és míg te nyomod 15 secente az ugrásodat addig én 38-on kb 13 féle skillel veszem fel a kesztyût veled szemben....még jó,hogy kb esélyed sincs....,de nekem is kevés lesz egy 50-es karival szemben.
én úgy gondolom a PVP buff ez egy kis aranyos ötlet volt a biwaretõl,de nem igazán használható élesben....

más: lenyomtam Balmora összes questjét/már három és fél napja ezeket toltam😛/ ,de egyetlen birodalmi kutyával nem találkoztam kalandozásaim során....pedig még a leszálló helyükön is küldiztem egy "ide lõjj" táblával a hátamon😄 Merre vagytok birodalmi kutyákok?😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Agamemnon
Ne add fel johnyka, én is megtanultam ebbõl, szóval nem mindenki reménytelen 😊

Eddig mi a legjobb/legviccesebb/legretardáltabb guildnév/név amit láttatok?

Ma találkoztam "Ewok stole my Speeder" nevû guilddel. Karinévbõl egy igazi gyöngyszem a "Fejbelo" nevû Smuggler, "Nemszaroz" legacyval.

Eternal life; endless torture.

j0nNyKa
egyenlore a sorozatgyilkos... ah, mind1. 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Torzonborz
ühümm , fõleg ha van némi mazo hajlamod 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Viszont ez az imperial agent kurva jo. nagyon tetszik ez a fedezekes granatdobalos sztori. Kesobb sniperkent is jo lesz?
Venom
10. szintõl kezdessz kapni skill pontokat és asszem lvl 50-en kettõt kapsz

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

JethroHUN
Nézegettem a skill fákat, egy ezzel a kalkulátorral Ha 50 szint van nem 49 traning pontnak kellene lennie? (még nincs meg a game, azért ne tûnjön hülye kérdésnek) De az feltûnt h elég, hát szarul van megoldva... mi értelme van annak hogy két külön oszlopban úgy van elhelyezve a perk egy CChez h nem lehet mind2õt kirakni??? Egyik a másik nélkül kb semmit nem ér(het) AoC-vel játszottam utoljára (még régen, ott is pont ilyen 3 oszlopos skill fa volt) Meg ezek a bónuszok, +1% :/ érdekes.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Gungan-oknak vót valami elég gagyi pajzsuk amit ott fogtak a mancsukban, miközben a nagy lapát füleiket lobogtatták 😄

GW2: Dragonknight.5302

Láttam, de nem tudom melyik volt juggernaut a filmben 😊))
Egyébkena craft skillt azt tnelyeg igy lehet huzni, hogy elkuldom a kis tarsamat missionokre es visszajon valami kis butasaggal es par skill ponttal 😊
Epic WIN<#idiota><#hehe>

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

Witcher
Láttál már valaha star wars filmet? Már uninstallálnám is a gamet ha meglátnék egy juggert shildel.... még viccnek is rossz <#nyes>

[HUN]Crassus
lvl 15........könyörgöm......

Hát... en most tudtam meg hogy a juggernautnak a shieldje az valami lofasz az offhandbe ami nem is latszik. Semmi designos iszonyat pajzs amivel blokkolsz, hanem valami gagyi lofasz erõtér amit nem is latsz.

Pvp-ben meg azon kivul hogy odaugrasz az ellenfelhez 15 mp-enkent kb ennyi 😄 szarrá kiteol mindenki, mert semmi skill nincs ami pvpbe hasznos egyenlore (Lvl 15)
Venom
Én csak azt nemértem miért kell ezen háborogni. Online játék, havifizetõs. Logikus hogy kell valami amivel majd fizetni tudod és gondolom nem azért vetted hogy játsz 30 napot aztán bedobd az ágy alá.
Jó persze lehetne máshogy is de legtöbb havifizetõs játéknál mindig is igy volt, van és lessz is.
Ha nemtudsz vahidijat fizetni akkor nevegyél havifizetõs játékot, ennyi.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Lehet tudni valami infót amúgy hogy hányan vették meg a játékot eddig?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Torzonborz
no para az EA majd kiad egy AC modification DLC-t potom 5 $ áron aztán majd lehet azt csinálni 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Bigblind
AC-t váltani végül is miért nem lehet? Úgy 2-3 hónapja még valahol azt olvastam hogy lehet majd, aztán mégis meggondolta magát a Bio? Ez így elég gáz mert ha ki akarom próbálni egy class mindkét ágát tolhatom végig ugyanazt a sztorit mégegyszer.

Bázzeg beszoptam ezzel a BH-val, nem nagyon jön be. De rerollolni meg lusta vagyok, pedig a sith juggernaut nagyon bejön <#falbav>

Érdemes újra beregelnem a bankkártyámat? Vagy ne piszkáljam és várjam,hogy megcsinálja a bw.?!?!?!

N1ggA
Ha ez lenne, akkor a hónap végén lenne ugyanez 😄

Spread De Love!

jovok a Lovagrendbe csak egy kerdesem van
guildado van ?
;d

anti hero

Hát ez beszarás 😄 Az a röhögéés 😄 😄😄

Torzonborz
2377 hsz faszbúkon...szép 😄

[HUN]Crassus
"Wouldn't the smart thing to do be to open up the servers, give ppl their 30 days, and ppl will have 27 more to get their sub. Then millions of ppl wouldnt be trying to access the site at the same time and crashing it."

észt nem adhatok,mert nekem is kevés van.....😄

Remek! Megvettem a játékot megkaptam elõször az early kódot majd pár napja a full-t. Beírtam bankkártyától kezdve minden szart és azt írta,hogy rendben van a dolog. Most meg azt írja,hogy nincs aktív elõfizetésem...

Pedig mindent megcsináltam amit leírtak és azt a visszajelzést kaptam,hogy rendben is vagyunk.

B_UGHALMAZ FTW

[HUN]Crassus
van itt mindenre videjooo😄

FULLSERVER

http://www.youtube.com/watch?v=mGD2PyaUfUY&feature=relmfu

Nem kötelezõ megadni a bankkártyád számát, de játszani sem az. Sajnos õk diktálják a feltételeket, akkor is elméletben neked van igazad. Én sem értem a logikáját, ez van ezt kell szeretni.

[HUN]Crassus
nem vagod mi a hulyeseg? ha megvetted a jatekot akkor ha piros ho is esik JATSZANOD KENE TUDNI 30 napig! majd ha tetszik megadod a kartyaszamod....donthessem mar el en basszus😊 ezzel a huzaSSAL kb. bezsarolnak😛

TDC Geronimo
Ez komolyan ekkora probléma? Amúgy meg accodnal a my games fülnél ott volt szépen vizuálisan levezetve az x lépés ami ahhoz kell hogy játszani tudj. Közte van a kártya megadása is.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[HUN]Crassus
ezt akartam

[HUN]Crassus
unalomuzesnek!

Torzonborz
de , volt az több is. nekem 30-50k között is volt a ping 😞

[HUN]Crassus
ha megvettem a jatekot es kifizettem amiben benne van a 30 ingyen nap akkor mi a rakfarkaert nem er ra ezalatt a 30 nap alatt elinteznem/eldontenem mivel fizetek majd??

[HUN]Crassus
anugy neki van igaza:

"
2) Click "Register your pre-order" (You will be prompted to log in or create a Star Wars™: The Old Republic™ account if needed)

3) Enter and Confirm your pre-order code when prompted.

4) Complete Registration.

5) You will be notified by email of your early access time at a later date."

No where does it state I have to enter my credit card for a subscription in order to play.

How-ever on the purchase page it does state I will receive 30 days of game play.

Bad business is bad.

MrStokes
Nah ugy nez ki relog rendbe tette.

Erdekelne, hogy kesobb (lvl 20 vagyok) lesznek-e force-ot regeneraciot gyorsito, vagy force-ot visszatolto consumable-ok, vagy egyeb dolgok, mert neha eleg vicces h egy-egy bossnal kifogyok a kakaobol healerkent.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Braikingboss
De igen 2500-ra már ki is dobott erroral a játék 😄

Don Kartács :)

TDC Geronimo
16an megkaptam kódot origintõl, felfáradtam oldalra majd minden gond nélkül beírtam a kódot meg hozzáadtam a bankkártyám és kész. Nem értem miért mindenki ma akarja ezt megcsinálni

MrStokes
Masnak aki szinten T-Online-nal van, nem ugrott fel nagyon a latency, ugy 3-4 K korulire? Vagy csak en volnek ennyire szerencsetlen? ... :S

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

[HUN]Crassus
aktivaltam mikor megvettem az origintol juliusban,aktivaltam 3 napja is mikor megjott a kulcs.....erre ma is keri hogy aktivaljam..... AZERT B+!!!!! 😄😄

TDC Geronimo
Miért nem aktivaltatok a kódot régebben? Ezerszer elmondták hogy mi kell ahhoz hogy 22e után játszani tudjál

Fritz Von...
Hát basszák meg... eleve nem értem, hogy a saját origines fos oldaluk miért nem aktiválja automatikusan az egészet, és miért kell ezzel szarakodni. Megvan minden adatom, kártyám, anyámtyúkja is, és bazeg nem tudom beírni a kibaszott kódjukat, mert fos az egész.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Oops!!

The page you are trying to access is not available.
This is typically due to an incorrect URL or old content.

Ez a legjobb...

Fritz Von...
Lehet, hogy ez egy jel. És mivel én is lassan 3 órája szopok ezzel, még várok este 5-ig. Utána eladó lesz egy account egy 30as sith assassinnal és egy hónap játékidõvel. Rohadjanak meg az eánál és a bionál is.

Sir Quno Jedi
Ez amúgy a BW hülyesége, mert mivel 1xrre szopatta be az embereket ezzel a most már nem tudsz tovább játszani subscription nélkül dologgal, így mindenki 1xrre rohanta le weboldalukat, amit semmi se bírna ki. Ha látták mennyi embernek nincs még normálisan beállítva a dolog, akkor miért nem próbálták csoportokban megvonni a jogukat, hogy mondjuk egy-két hét alatt csengjen le a dolog.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

GAthersw
2 órája nem tudom megadni a paymentet, ha nagy nehezen eljutok a kártyaszám beírásáig akkor rögtön kibasz...

01110000 01110010 00110000

Anthrax
Az egy dolog,de mikor megadom a fizetési opciót ,miért dob vissza waitingre 😄

40 dollár volt, szóval nem gyengén megérte 😄