60924
  • Omlás
    :] akkor azóta updatelték a hibát és még jobb lett
  • Uniel
    Én nem értem ezt a nagy Jeti sírást ami megy mindenhol Illum miatt, tagadhatatlan hogy egy melléfogás ami most ott van, de kérem szépen, ha semmi esélyük a jediknak akkor minek mennek oda, ha nem megy oda, a sithek nem tudják őket farmolni, és ha nem tudja farmolni, akkor nem kap valort/napit/stb..., ennyire egyszerű.

Ha teszem azt a sithek a rendes quest területeket kempelnék így még meg is érteném ezt a nagy sírást, de így.... :P
  • Pacho
    Az nem kifogás;)
  • ShaiHulud
    hm, nekem semilyen offline karaktert nem enged felvenni bartnak, sajat altokat se pl, de haverok offline altjait se, pedig semmie extra karakter nincs a nevukben.
  • DoctorStryker
    detto
  • Laroa
    Ez a felfogóképességed teljes hiányának, és a funkcionális analfabétizmusodnak köszönhető.
  • Torzonborz
    talán az hogy nem tomb-on van ? :D
  • Pacho
    Mi minden nap elverjük a Tomb-on az imp-eket. WZ-ben is, és Ilumon is. Nem értem, hol a gond.
  • t0xikus
    repeseknek is simán van esélyük. elég sok imp mászkál egyedül illumon.
  • DoctorStryker
    Mi is így vagyunk veled.
  • Sir Quno Jedi
    nemmind1??? rövidre lehet zárni az ilyesmit megdönthetetlen bizonyítékokkal...
  • DoctorStryker
    Stry'ker testvére pont az. Szólok neki, hogy jöjjön segíteni.
  • Laroa
    Látom nem jött át miről magyaráztam eddig, de sebaj, hozzászoktam már ehhez itt az sg-n
  • Sir Quno Jedi
    Nézd van megoldás. Feltolod a repes karidat 50-re és elmész illumra keménykedni, FRAPS-sal meg felveszed a keménykedéseidet tanulságul. Jutyúbra felrakod, itt belinkeled és akkor minden kétség eloszlik, bizonyítottad az igazadat, ŐK a noobok. Ennyi kb.
  • Laroa
    Nektek van puskáspap
  • Laroa
    Szerintem tök csini a dark V hypo fej a két mokkával a szem körül :D
  • DoctorStryker
    modnom, én h ott sokminden van ami a repb nincs... lépegető pff tankokról mi csak álmodunk.
  • j0nNyKa
    azér kell 25 republicos, mer ronda a fejed, és harc helyett kiröhögnek.
  • Laroa
    Jatényleg, én is full BM-ben vagyok a valor rank 37es birodalmi lépegető kasztommal, amihez legalább 25 republicos kell, hogy egyáltalán megsebezzék
  • j0nNyKa
    mivan illummal? én se illumozok, ott nem lehetett ölni eddig sem (egymás mellett áldogálás), meg most sem (turrettel szemben megállás csordában, aoe spellek nyomkodása idióta módon)

warzone-ban legalább néha ki tud alakulni 1-1 jó harc, azt kell erőltetni, és még a napi quest is dől belőle, pont jó mértékben

egyébként amíg nem lesz valami aréna rendszer, addig tök butaság gearekről beszélni - csapatjáték. az számít, hogy hogyan dolgozol össze a csapatoddal.
    igen, ha beáll egymás mellé 4 sage, és spamelik a kavicsot, az nem csapatjáték. tessék szépen összedolgozni a különböző kasztok erősségeit, és ne a másik gear-jére mutogatni

egyébként áruld már el nekem, hogy honnan tudod, hogy melyik imp. kasztnak hogy néz ki a battlemaster gearje. csak mert én pl. imperialként nem tudom, távolról sem. kb a sajátomat se, nemhogy még más kasztokét is megszakértsem

pl. ha velem te szembejönnél warzone-ban, nem tudnám megmondani, hogy level 20as zöld gearben vagy, vagy rakatában, battlemasterben, columiban, stb.
    DE nem is szólnék bele, hogy ha esetleg elpicsázol, azt miért teszed.
  • darth devil
    Ezzel azért vitatkoznék, volt h félnapokat mentem wzbe, és semmi, mert tényleg olyan const gruppok jöttek ami ellen esély sem volt. Mehettem én akár puggal, akár guildes constal is.
  • j0nNyKa
    1.1.1-ben javítva van már, bár nem teszteltem még
    mind1, ha nem adja be, akkor is maximum, de NAGYON maximum 2 óra alatt össze lehet szedni a napi questet
  • Sir Quno Jedi
    Namost mi is (nyilván nem premade-del, honnan is lenne olyanunk) van hogy 10-ből 1-2-t nyerünk, azaz elvétve. Simán elhiszem hogy nekik 5-6 óra alatt jönne össze a 3 tuti win.
  • DoctorStryker
    ilum?
  • DoctorStryker
    Könnyű úgy beszélni a maghas lóról, hogy megvan mindene és nem látta nem érezte magán. Nem "plugal" megyek állandóan mennek a inv op kérések ilumon. 16-20 ember szinte mindig van de fogd már fel, hogy nem elég.
    Igen ki szoktunk menni páran megpróbálni vissazhúzni de mivel qva nagy piros betűvel kiírják, hogy kik vannak a pontok közelébe így nagyon sok esély nincs. Mert a sitheknél is vannak csoportok akik vadászzák ezeket. S ott BW van mindenkin ergő 2-3 emberrel már 6-10 kell.
    Azzal együtt mozogni nem a legkönnyebb és ált 20 repes szokott ilumon lenni elég nehéz összehozni.
    de te nyílván jobban tudod okoska, mert játszas rep oldalon.
  • Laroa
    99%-ban vesztenek. Ugyanis az ÖSSZES Sith full BM gearben van. Nem tudtad?
  • darth devil
    Ha beadja a 6-0ás wint. :D
  • Sir Quno Jedi
    Na nekem nincsenek is performancia gondjaim ugye... :D
  • j0nNyKa
    ő, a napi quest ugyebár 3 win, labdázással is MAXIMUM 15 perc egy kör, 3x15 az testvérek között is 45 perc. számoljunk rá 15 percet behívásra (soha, mind1), akkor az egészen pontosan 1 óra
    honnan jött az 5-6?
  • j0nNyKa
    nem op, 1 gombos. vagy op is?
  • picket
    Amúgy is op kaszttal játszol, mert csak azzal tudsz
  • DoctorStryker
    Egyedül a huttballon nem annyira számít a gear különbség mert ott könnyen ki lehet játszani az ellent sok passzal.Örülnék ha nem 10:1 arány lenen a HB. Nekem nincs 5-6h-m naponta hogy összeszedjem a napi questeket.
  • cain
    én veszek neked egy olyan kártyát, cserébe azért az atiért. kötünk üzletet?
  • j0nNyKa
    ev hard-ról tudok estére, a pylontól
  • j0nNyKa
    nem bannolják őket, kézzel visszalövik a valorjukat

de egyébként ez kurvára nem sok játékos, akikről beszélünk, csak most szimplán jó erre fogni, hogy állandóan össze vannak hajtva a republic játékosok

én a mai napig corelias commendation fegyverrel nyomom, de hidd el nekem, hogy ha pl. a héten nekiállok aktívan pvpzni, a sok agyhalott meg fogja szakérteni, hogy full battlemasterben vagyok :D (mármint valor rank 54en, ugye. :D)
  • picket
    A te véleményed sem ér sokat így, hogy one-man-serverről küldöd :p
  • Laroa
    Ilum eddig a világ vicce volt. Odamentem álldogáltam 15 percig a déli pontnál meglett a napi quest és viszlát. Amióta az új rendszer van be se tettem a lábam imperial karakterrel a játékba. Viszont itt továbbra is arról van szó, hogy kedves delikvensünk amiatt sír, mert mondjuk odamegy Ilumra egyedül és elkenik a száját. Vagy bemegy egy warfrontra puggal és elkenik a száját a csúnya gonosz imperial premadek.
  • Sir Quno Jedi
    Node egyrészt hanyadik szintű repes-e vagy és másrészt tessék kiírni a karit aláírsba-e! :D Ha meg még mondjuk nem szoptál repesként illumon, akkó ugyanúgy nem számít a véleményed szvsz. (én sem szoptam még, mer nem megyek oda se :D)
  • DoctorStryker
  • Laroa
    34613