60924
-
:] akkor azóta updatelték a hibát és még jobb lett
-
Uniel #34671 Én nem értem ezt a nagy Jeti sírást ami megy mindenhol Illum miatt, tagadhatatlan hogy egy melléfogás ami most ott van, de kérem szépen, ha semmi esélyük a jediknak akkor minek mennek oda, ha nem megy oda, a sithek nem tudják őket farmolni, és ha nem tudja farmolni, akkor nem kap valort/napit/stb..., ennyire egyszerű.
Ha teszem azt a sithek a rendes quest területeket kempelnék így még meg is érteném ezt a nagy sírást, de így.... :P -
Pacho #34670 Az nem kifogás;) -
ShaiHulud #34669 hm, nekem semilyen offline karaktert nem enged felvenni bartnak, sajat altokat se pl, de haverok offline altjait se, pedig semmie extra karakter nincs a nevukben. -
DoctorStryker #34668 detto -
Laroa #34667 Ez a felfogóképességed teljes hiányának, és a funkcionális analfabétizmusodnak köszönhető. -
talán az hogy nem tomb-on van ? :D -
Pacho #34665 Mi minden nap elverjük a Tomb-on az imp-eket. WZ-ben is, és Ilumon is. Nem értem, hol a gond. -
t0xikus #34664 repeseknek is simán van esélyük. elég sok imp mászkál egyedül illumon. -
DoctorStryker #34663 Mi is így vagyunk veled. -
nemmind1??? rövidre lehet zárni az ilyesmit megdönthetetlen bizonyítékokkal... -
DoctorStryker #34661 Stry'ker testvére pont az. Szólok neki, hogy jöjjön segíteni. -
Laroa #34660 Látom nem jött át miről magyaráztam eddig, de sebaj, hozzászoktam már ehhez itt az sg-n
-
Nézd van megoldás. Feltolod a repes karidat 50-re és elmész illumra keménykedni, FRAPS-sal meg felveszed a keménykedéseidet tanulságul. Jutyúbra felrakod, itt belinkeled és akkor minden kétség eloszlik, bizonyítottad az igazadat, ŐK a noobok. Ennyi kb. -
Laroa #34658 Nektek van puskáspap
-
Laroa #34657 Szerintem tök csini a dark V hypo fej a két mokkával a szem körül :D -
DoctorStryker #34656 modnom, én h ott sokminden van ami a repb nincs... lépegető pff tankokról mi csak álmodunk. -
azér kell 25 republicos, mer ronda a fejed, és harc helyett kiröhögnek. -
Laroa #34654 Jatényleg, én is full BM-ben vagyok a valor rank 37es birodalmi lépegető kasztommal, amihez legalább 25 republicos kell, hogy egyáltalán megsebezzék
-
mivan illummal? én se illumozok, ott nem lehetett ölni eddig sem (egymás mellett áldogálás), meg most sem (turrettel szemben megállás csordában, aoe spellek nyomkodása idióta módon)
warzone-ban legalább néha ki tud alakulni 1-1 jó harc, azt kell erőltetni, és még a napi quest is dől belőle, pont jó mértékben
egyébként amíg nem lesz valami aréna rendszer, addig tök butaság gearekről beszélni - csapatjáték. az számít, hogy hogyan dolgozol össze a csapatoddal.
igen, ha beáll egymás mellé 4 sage, és spamelik a kavicsot, az nem csapatjáték. tessék szépen összedolgozni a különböző kasztok erősségeit, és ne a másik gear-jére mutogatni
egyébként áruld már el nekem, hogy honnan tudod, hogy melyik imp. kasztnak hogy néz ki a battlemaster gearje. csak mert én pl. imperialként nem tudom, távolról sem. kb a sajátomat se, nemhogy még más kasztokét is megszakértsem
pl. ha velem te szembejönnél warzone-ban, nem tudnám megmondani, hogy level 20as zöld gearben vagy, vagy rakatában, battlemasterben, columiban, stb.
DE nem is szólnék bele, hogy ha esetleg elpicsázol, azt miért teszed. -
Ezzel azért vitatkoznék, volt h félnapokat mentem wzbe, és semmi, mert tényleg olyan const gruppok jöttek ami ellen esély sem volt. Mehettem én akár puggal, akár guildes constal is. -
1.1.1-ben javítva van már, bár nem teszteltem még
mind1, ha nem adja be, akkor is maximum, de NAGYON maximum 2 óra alatt össze lehet szedni a napi questet -
Namost mi is (nyilván nem premade-del, honnan is lenne olyanunk) van hogy 10-ből 1-2-t nyerünk, azaz elvétve. Simán elhiszem hogy nekik 5-6 óra alatt jönne össze a 3 tuti win. -
DoctorStryker #34649 ilum? -
DoctorStryker #34648 Könnyű úgy beszélni a maghas lóról, hogy megvan mindene és nem látta nem érezte magán. Nem "plugal" megyek állandóan mennek a inv op kérések ilumon. 16-20 ember szinte mindig van de fogd már fel, hogy nem elég.
Igen ki szoktunk menni páran megpróbálni vissazhúzni de mivel qva nagy piros betűvel kiírják, hogy kik vannak a pontok közelébe így nagyon sok esély nincs. Mert a sitheknél is vannak csoportok akik vadászzák ezeket. S ott BW van mindenkin ergő 2-3 emberrel már 6-10 kell.
Azzal együtt mozogni nem a legkönnyebb és ált 20 repes szokott ilumon lenni elég nehéz összehozni.
de te nyílván jobban tudod okoska, mert játszas rep oldalon.
-
Laroa #34647 99%-ban vesztenek. Ugyanis az ÖSSZES Sith full BM gearben van. Nem tudtad? -
Ha beadja a 6-0ás wint. :D -
Na nekem nincsenek is performancia gondjaim ugye... :D -
ő, a napi quest ugyebár 3 win, labdázással is MAXIMUM 15 perc egy kör, 3x15 az testvérek között is 45 perc. számoljunk rá 15 percet behívásra (soha, mind1), akkor az egészen pontosan 1 óra
honnan jött az 5-6? -
nem op, 1 gombos. vagy op is? -
Amúgy is op kaszttal játszol, mert csak azzal tudsz
-
DoctorStryker #34641 Egyedül a huttballon nem annyira számít a gear különbség mert ott könnyen ki lehet játszani az ellent sok passzal.Örülnék ha nem 10:1 arány lenen a HB. Nekem nincs 5-6h-m naponta hogy összeszedjem a napi questeket.
-
cain #34640 én veszek neked egy olyan kártyát, cserébe azért az atiért. kötünk üzletet? -
ev hard-ról tudok estére, a pylontól -
nem bannolják őket, kézzel visszalövik a valorjukat
de egyébként ez kurvára nem sok játékos, akikről beszélünk, csak most szimplán jó erre fogni, hogy állandóan össze vannak hajtva a republic játékosok
én a mai napig corelias commendation fegyverrel nyomom, de hidd el nekem, hogy ha pl. a héten nekiállok aktívan pvpzni, a sok agyhalott meg fogja szakérteni, hogy full battlemasterben vagyok :D (mármint valor rank 54en, ugye. :D) -
A te véleményed sem ér sokat így, hogy one-man-serverről küldöd :p -
Laroa #34636 Ilum eddig a világ vicce volt. Odamentem álldogáltam 15 percig a déli pontnál meglett a napi quest és viszlát. Amióta az új rendszer van be se tettem a lábam imperial karakterrel a játékba. Viszont itt továbbra is arról van szó, hogy kedves delikvensünk amiatt sír, mert mondjuk odamegy Ilumra egyedül és elkenik a száját. Vagy bemegy egy warfrontra puggal és elkenik a száját a csúnya gonosz imperial premadek. -
Node egyrészt hanyadik szintű repes-e vagy és másrészt tessék kiírni a karit aláírsba-e! :D Ha meg még mondjuk nem szoptál repesként illumon, akkó ugyanúgy nem számít a véleményed szvsz. (én sem szoptam még, mer nem megyek oda se :D) -
DoctorStryker #34634
-
Laroa #34633 34613