• DummyBoy
    Én könnyen vagyok ezzel, mert relatíve kevés időm van játszani.

Ha egy nap 4 órát tudok egyhuzamban ülni a játék előtt, akkor az a "habzsidőzsilanpartyweekend" kategória :)

Napi 1 max 2 óra, amit játszani tudok, ez HC játékhoz édeskevés, viszont kikapcsolódni, szórakozni talán elég ... (Szeretnék én többet, de nem tudok :) ) Ráadásul mostanában a hétvégéken mindig van valami outdór program (Átmegyünk valamelyik haverhoz inni) szóval akkor is ritka a játék :)

Én mikor érzem, hogy kezdem kicsit unni a kvesztelést, akkor elmegyek zűrhajózok egyet, vagy PVP, vagy matit gyűjtök, elmegyek datakronokat keresgetni, vagy csak beloggolok a másik karakterrel, és játszom kicsit azzal.

Régebbi emlékeim vannak a végigkockult éjszakákról, na igen, mindent meg lehet unni. De van alternatíva a gépen egy pár, szóval engem egyelőre nem fenyeget ez a veszély :)

(Megboldogult fősulis koromban hétvégéken, mikor mindenki hazament, én meg egyedül döglöttem a koleszban, akkor voltak olyan hétvégék, hogy péntek este bementem az irodába, mert ott volt net, nekiálltam mudozni, rendeltem pizzát, vettem magamnak sört, elvoltam mint a befőtt egész hétvégén, pár óra alvással, majd vasárnap este vissza az albiba, aztán egész hétfőn alvás :) )