• a.carkey
    December 15én kaptam meg az earlyt, aznap és utána még 18 napon át kb. 2-3 órát volt netem/nap ("Köszike" UPC!), és január 20-án este 23 óra körül lettem L50 úgy, hogy a Nar Shaadaig az összes! küldit (H2 és H4, AREA) megcsináltam, majd a Nar Shaadan két H4et nem, plusz az első pár FP a Foundryig (Foundry már nem). Utána minden más küldit minden bolygót, kivétel az extra küldiline Nar Shaadatól kezdve. PvP csak amire a bolygón volt lehetőség, WZ semmi, L40ig fleet (utána nem, hogy kapnák be, mert nem akartam ezreket elcseszni L40-L50 közötti űrszemétre). Szóval L50ig kb. ez. Egyébként a Corellian lettem L50, és még ott is qurva sok van hátra.

Nem siettem, nem léptettem át a questeket, hoztam hibás döntéseket, de kb. ez idő alatt úgy 2-3 olyan nap volt, amikor mondjuk de. 9-10től tudtam lenni, 1-1 ebéd és vacsorával úgy este 22-23 óráig. Van családom, munkám, nem vettem ki szabit.

Szóval szerintem simán összehozható nap pár óra átlagos játékkal egy hónapon belül az 50.

Igazából két class quest volt nehéz ezidáig SM-el (főleg az egyik quest Dromund Kaason), de nagyobb problémáim nem voltak.

Guildből tudom, hogy ketten, akik mindent együtt questeltek végig social 4 vége ill. 5 elejéig jutottak, de vannak VIIes és VIIIas páncélok is, szóval lehet itt még kihívást keresni ha tényleg csapatban nyomja az ember. Van pár jó kis páncél ezen a szinten amit akár érdemes is lenne megszerezni.