60892
-
Érthető az Op/Scoundrel nerf, bár a total dmg outputja a durva bursttel együtt is átlagos. Igaz, hogy a 3 sec fektetéssel 1v1 szituációban gyakorlatilag verhetetlen, pláne, hogy 10ből kb 2 ember képes megnyomni az Escape skilljét. Még ha nincs is CD-n csak csöpögő nyállal nézi ahogy a 60% HPját lecsapkodom míg fekszik... -
A cylinder-t, ugyse nagyon kell lövöldözni, a mellette lévő tűzet viszont szeressük:D
Ezt a videót érdemes megnézni, az ability delay-ről, nagyon jó:
LINK -
melyik pontra gondolsz és hova?
-
Az első, de egy pontot ott is máshova érdemes rakni. -
Chris #34516 Senki nem mondta, hogy nem játszottam vele, csupán nekem pár hét elég volt.
Tizeniksz éve játszom online játékokat, n+1 mmo-ban eddig soha nem voltak ilyen trükközések az előfizetéssel, ez az első ilyen tapasztalat. De ettől függetlenül ahogy látom amúgy fogalmad sincs hogy hogyan is működik egy ilyen bankkártyás online fizetés.
-
gavor #34515 Nem a kérdéssel van a baj, hanem amennyi idő alatt ide beléptél, begépelted és kvázi vártál a válaszra, 5x megtaláltad volna a választ, azzal a kevéssé ismert G betűs keresőoldallal! -
oké bocs a kérdésért, és kösz a választ. -
csak az első oldalon három olyan hozzászólás volt, amiből egyértelműen látszik, hogy fizetős.
nem szoktam ilyeneken fennakadni, de ez most kiütött. -
Már ha utána még megadsz egy érvényes bankkártyát amiről tudnak vonni egy tesztterhelést, VAGY veszel 60 napos gamercardot és azt is beletolod. -
Igen, miután megveszed 30 napig! -
Sziasztok, a játék ingyenes? -
melyik a jobb POWERTECH tank build ez vagy ez ? esetleg más javaslat? -
Ja, tegnap délelőttől este 11ig ugrottam erölködés nélkül 47ről 50re. SZóval a vége bár nehéz volt, erölködésmentesen egyszerű.
A Corellia volt nagy meglepetés, mert 8 év alatt máshoz voltam szokva ... :D
... de amint meghallottam azt a bizonyos Corellias zenét, elérzékenyültem. -
gavor #34507 Igen, SWG-ben totális lázadó fölény volt. Engem ezért is lepett meg, hogy itt ez teljesen megfordult. Annyian jöttek ránk néha, hogy a lépegetők és tornyok nélkül esélyünk sem lett volna bevédeni a várost -
December 15én kaptam meg az earlyt, aznap és utána még 18 napon át kb. 2-3 órát volt netem/nap ("Köszike" UPC!), és január 20-án este 23 óra körül lettem L50 úgy, hogy a Nar Shaadaig az összes! küldit (H2 és H4, AREA) megcsináltam, majd a Nar Shaadan két H4et nem, plusz az első pár FP a Foundryig (Foundry már nem). Utána minden más küldit minden bolygót, kivétel az extra küldiline Nar Shaadatól kezdve. PvP csak amire a bolygón volt lehetőség, WZ semmi, L40ig fleet (utána nem, hogy kapnák be, mert nem akartam ezreket elcseszni L40-L50 közötti űrszemétre). Szóval L50ig kb. ez. Egyébként a Corellian lettem L50, és még ott is qurva sok van hátra.
Nem siettem, nem léptettem át a questeket, hoztam hibás döntéseket, de kb. ez idő alatt úgy 2-3 olyan nap volt, amikor mondjuk de. 9-10től tudtam lenni, 1-1 ebéd és vacsorával úgy este 22-23 óráig. Van családom, munkám, nem vettem ki szabit.
Szóval szerintem simán összehozható nap pár óra átlagos játékkal egy hónapon belül az 50.
Igazából két class quest volt nehéz ezidáig SM-el (főleg az egyik quest Dromund Kaason), de nagyobb problémáim nem voltak.
Guildből tudom, hogy ketten, akik mindent együtt questeltek végig social 4 vége ill. 5 elejéig jutottak, de vannak VIIes és VIIIas páncélok is, szóval lehet itt még kihívást keresni ha tényleg csapatban nyomja az ember. Van pár jó kis páncél ezen a szinten amit akár érdemes is lenne megszerezni. -
Nem akarok senkit bántani, de ...
... az SWGben Starider kb. 8 éven ez volt a helyzet, mégis játszható, korrekt kis szerver volt, sok PvPvel, és senki sem sírt, pedig plusz xpt és egyéb finomságot sem adtak az imp oldalnak ...
Megj. Vosson pár napja egyes republikok azzal szórakoztak, hogy egyedül játszó impeket támadtak le. Szóval nem csodálkozni, ha egyszer a fagyi visszanyal. -
Pedig elég kár, olyan, mint a bika .
-
Grand Theft Ahto? :D -
Ahhoz nem nyúlnak... -
Nekem is van egy 43-as Gunslingerem, és nem mondanám gyengének, föleg wzn, megértem a nerfet.
-
Lol, mióta mmo van, vazze lehet bankarival fizetni, régebben csak azzal lehetett 
Miértne lenne vazze, régebben is hogyan fizettük volna...
Jogtalan pénzleszedésröl a szolgáltatók/mmo üzemeltetö/ irányából, még senkitöl sem halottam.
A másik, sokan feltöltökarival fizetnek ilyeneket, köztük énis, igy tehát, még véletlenül sem kell a bankkarit megadni, és valjuk be öszintén, sokkal olcsobb tc-vel.
-
Simán egy számlátót kellene az ikonokra tenni. -
Miért kellene miatta sírni? Előbb utóbb várható volt. Mondom ezt úgy, hogy dps opreativval játszom. Bár én nem láttam ennyire imbának. Majd most jönnek a sorcik/sage, shadow/assák is nem kell itt aggódni. -
Sok volt a sírás (jogosan) az új cooldown animáció miatt is. Elvileg ezzel is elkezdtek megint foglalkozni bár egyszerűbb lenne a régi visszarakni, mivel azzal nem volt semmi gond... Ránéztem most PTSre. Hát fene tudja :s Az a baj, hogy 5ös a karim ott szóval eléggé korlátozott a testelés... -
Arwenke #34496 Igen regota jatszom MMo-t es SOHA nem trukoztek a penzzel. Totalis baromsag amit irsz. -
MaRee #34495 Te mé vagy ebben a topikban? -
Arwenke #34494 Nalam is igy volt, de nem vontak le 1 fillert se csak miutan ujra elesztettem az elofizut. -
gavor #34493 Én is a párnába varrom bele a spórolt pénzem... -
szerintem karakter kopit nem is fognak belathato idon belul adni sajnos
mas kerdes, hogy 3-4 nap alatt fel lehet huzni egyet, aztan lehet tesztelgetni
de ja, ahhoz kepest, hogy kisebb patch jon, egesz jo iranyba haladunk megint
nekem az is tetszik, hogy a tukorkasztok kozotti kulonbsegeket elkezdtek javitani, helyes. -
nowan #34491 scoundrel vagyok, szerintem teljesen korrekt dolog. -
hát a z op/scoundrel nerf fasza, wz winek számolása, ha működik fasza. a GCDs meg nem válaszoló gomb szintén. A castolós skillek lagját viszont még itt nem javítják, azt majd very soon csak. Megnézem PTSen majd, de kurva character copy még mindig nincs... Kíváncsi vagyok mikorra óhajtják megoldani. Fórumon már megy a sírás a nerf miatt, hogy brühühü most mi lesz, ha nem hal meg az ellenfél a nyitó stun alatt :( -
eeeeeeeepic patch.
kivancsi vagyok, mit basznak el benne - az eredeti elkepzeleseiket komalom megint :) -
háhá operative/scoundrel nerf. Várom a patakokba folyó könnyeket :D -
Thoracotomia #34487 Nem azért csinál a BW(vagy akármelyik cég)egyszerűbb, agyatlanabb játékokat, mert szimplán hülyébbek az emberek, hanem mert BG óta kicsit megnőtt a pc-s piac és már nem (annak a viszonylag szűk) rétegnek fejlesztik a játékokat hanem a tömegeknek.
Nekik pedig ez kell, szóval hiába vannak sokan akik szívesen fogadnának egy BG szintű rpg-t, de egyszerűen jobban megéri ezeket a lebutított változatokat fejleszteni. -
1.1.1 PTSen
Classes and Combat
General
Fixed a bug that could cause the Global Cooldown to appear as if it has been cancelled when it is actually still in effect, resulting in a feeling of unresponsiveness to input.
Corrected an issue that could cause an ability icon to appear usable but be unresponsive to clicks or keypresses for several seconds.
Players revived by other players, including by in-combat revival abilities, now revive with 25% of maximum health.
Jedi Knight
Guardian
Freezing Force: Now correctly lasts 9 seconds (up from 6 seconds).
Jedi Consular
Sage
Mental Alacrity: Now correctly costs no Force to activate.
Salvation: No longer heals targets twice on application. It now correctly heals all affected targets once when applied.
Smuggler
Scoundrel
Flechette Round: Now provides 30% armor penetration while active.
K.O.: This ability now knocks the target down for 1.5 seconds.
Shoot First: The damage output of this ability has been decreased by approximately 20% to control burst damage and because it was enabling significantly faster than intended kills in PvP.
Imperial Agent
Operative
Acid Blade: Now provides 30% armor penetration while active.
Jarring Strike: This ability now knocks the target down for 1.5 seconds.
Hidden Strike: The damage output of this ability has been decreased by approximately 20% to control burst damage and because it was enabling significantly faster than intended kills in PvP.
Bounty Hunter
Mercenary
Sweeping Blasters can now be made free with Thermal Sensor Override.
Powertech
Oil Slick now correctly costs no heat to activate.
Flashpoints and Operations
Flashpoints
Directive 7
Bulwark’s Area of Effect cone abilities now properly fire in the direction Bulwark is facing.
Some of Bulwark’s abilities were incorrectly susceptible to interruption. Bulwark is now immune to interrupts.
The False Emperor
Fixed a conversation that could cause the cinematic with Arkis Wode to function incorrectly.
The Foundry
Fixed an issue that could prevent the final fight in this Flashpoint from beginning after the cinematic.
The final boss can no longer become stuck in an invulnerable state; there was still a small window where this could occur.
The Red Reaper
Lord Kherus now grants less experience.
Some of Lord Kherus’s abilities have had their damage values adjusted to be more in line with the level of the Flashpoint.
Players now enter into melee range with Lord Kherus in order to stop him from throwing crates.
Operations
Eternity Vault
Players no longer randomly die in this Operation after being in Gharj’s lava.
Karagga’s Palace
Foreman Crusher’s enrage now includes a movement speed increase, allowing him to catch players who attempt to run.
Fixed an issue that prevented the Materials Disposal Unit’s main control station from becoming useable again after the Operation Group is defeated by the G4-B3 Heavy Fabricator on 16-man Hard Mode.
Fixed an issue that prevented the G4-B3 Heavy Fabricator from deploying the correct number of Proximity Pulse Mines and Security Stun Drones during combat.
Karagga no longer snaps up above portions of the walls during combat.
Bug Fixes
General
Fixed an issue that prevented some players in Operations Groups from receiving credit for the missions “[WEEKLY] Deadly Operations,” “[WEEKLY] Galactic Operations,” and “Journey to the Belsavis Depths.” The entire Operations Group now receives credit when the objective is completed.
Items
Bug Fixes
Comparative tooltips for researched items no longer have their stats reversed.
Missions and NPCs
Missions
Imperial
Number One with a Bullet: Corrected an issue that prevented Bounty Hunters from leaving The Founder.
The Eagle’s Nest: The Assassin’s Fortress mission is now correctly a prerequisite for this mission.
The Mandalorian Killer: Thendys Noori no longer continues to heal Kellian Jarro after she has surrendered.
Republic
Death Spiral: Fixed an issue that prevented Jedi Knights who completed the Commander Rayfel encounter from using the shuttle back to Belsavis Orbital Station.
PvP
Warzones
Fixed an issue that could prevent players from receiving mission rewards for completing Warzones.
Space Combat
General
Added two daily mission commendations to the high-level space dailies Operation Ascendant Pride (Imperial) and Operation New Eclipse (Republic).
UI
General
Attempting to loot an item in a group when the Master Looter is off-planet now generates an error message.
Bug Fixes
The leader of an Operations Group will no longer receive an incorrect message informing them that their companion has been dismissed.
Miscellaneous Bug Fixes
Special items related to different editions of the game have been re
sent if they were deleted by the mail system prior to being claimed. -
Hagyjuk már állandóan minden rpg topikban... h páran rinyálnak és minden 2. mondatuk az h ez nem Bladur Gate és ezért szar az egész. Ha annyira odáig vagy érte akkor játszatok azt.
Játékokról beszéljük. A játéknak az a lényege h szórakoztasson és kikapcsoljon ne az h ott görcsöljek előtte...
@Chris: ha megteheted h csak azért vetted meg az SWtor-t mert Bladurs Gate, és felvágtad a polcra bontatlanul mert úgysem játszol vele, mert nem BG. Erre nem tudok mint mondani.
Az h ügyeskednek a számláddal és nem lehet lemondani az előfizetést... hát na, ezért nem játszok mmoval. Mert már gyanus, most komolyan, az h adjam meg a számlaszámom, és majd ŐK automatikusan levonják róla a pénzt. Amikor beírtad a számod és elfogadtad a szerződésük (amit senki soha nem olvas el) hozzáférést adtál neki a pénzedhez, akkor meg ne várjuk el h ne éljenek vissza vele, ez a Főd bolygó
-
gavor #34484 Tatooine 34esként. Jéé milyen ötletes ez a léggömb:)
Tatooine 40esként a faszom ebbe a léggömbbe! -
Jo, csak a BG ota felnott egy (fel)generacio :) A vilag korcsosul es butul naprol napra, a technika olyan szinten kiszolgal minket mar minden teruleten, hogy fele annyit sem mozgunk/gondolkodunk/tevekenykedunk mint regen. Ezert aztan a jatekkultura is valtozik, muszaj lepest tartani az igenyekkel, vagy megszunik. Egyszeru legyen minden, lehetoleg rovid (mert az atlag koncentracio/fokuszalas ideje sem olyan mar mint regen), gyors es konnyen lehessen sikert elerni, a leheto legkevesebb emberi energia raforditasaval.
Ennel csak rosszabb lesz. Mar a hutoszekreny is onmaga intezi a bevasarlast interneten, mirol is beszelunk? :D Ami a vilagban bonyolult, gondolkodasra kesztet, az rossz es surgosen cserelndo/javitando (jatekok eseteben bukas). -
nekem tovabbra is furcsa, hogy ugyanaz a patcher a felhasznalok 99%-anal gond nelkul letolti a jatek file-jait, a maradek (maximum) 1%-nal pedig nem
raadasul most azt mondod, hogy mas letoltott file-jaival jol mukodik a cucc - ergo nalad valamiert nem tudja letolteni rendesen, pedig a file-ok maguk hibatlanok
mit szolsz, ha eloterjesztem nephinnek (mar ha megkapja a hazigazdi jogot), hogy legyen bent a linked a bannerban azon tomegek miatt, akiknel... o.. hibas a launcher?!
es akkor elfelejthetjuk a temat. -