• Chris
    Nekem anno a Baldur's Gate sorozat volt az, ami éveken keresztül a legmagasabb szintű szórakozást biztosította, mindmáig non plus ultraként gondolok rá. NwN sem volt rossz az online játék miatt, de már nem hozta azt a szintet, viszont számomra ezek a Dragon Age típusú dolgok már túl árkádok lettek, emiatt nem tudtam élvezni őket.

Szóval számomra már csak a Baldur's Gate miatt is megérdemelték az swtor megvásárlását, a játék félkész voltára csak legyintek, mert egyszerűen úgysem játszom így vele, de amit a napokban csinálnak ezzel az előfizetéses dologgal, azt érdeklődve figyelem, mert ahhoz pofa kell és már-már a szándékos megtévesztés határait súrolja. 2 napja amikor nem volt cancel gomb, akkor ugye az volt az oka, hogy az előfizetés adatai törölve lettek mondván így nem kell cancelezni. Tegnap ezek vissza lettek állítva úgy, ahogy 1 hónapja megadtam őket, tehát erről akar automatikusan terhelni. Viszont három napja folyamatosan változik a billing date az adott napra és aktív az account. Akkor most mi van, ez bug, egyedi eset nálam, esetleg ügyeskedés? Sok mindent el lehet nézni, de a pénzzel való trükközés az vér komoly dolog.
    Másoknál hogy van ez?