Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van neki egy nagyobb cast time heal, egy kisebb, 1 hot, 1 instant heal es egy area heal. Instant heal nagyon tap, 30% alatt tulajdonkeppen ingyen spammolhatod global CD-n, OP nagyon.
Jabar
Tudja valaki meddig van karbantartás?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Jeffjohnson
BH csak az elején érzõdik OP-nak. Késõbb már nehezebb vele. Vidd azt amit a legjobban élvezel ha a BH bejön akkor azért mert mások sírnak miatta, hogy OP attól ne kezdj új karit. Nincs még elég 50es kari ahhoz, hogy bármirõl is ki lehessen jelenteni, hogy OP vagy UP 1-2 hónap múlva talán de most.....

hetente hany maintenance van?
Omlás
Hát nem tudom BH-hoz képest kicsit "döcögõsebb" de nem mondanám játszhatatlannak. BH-t azért tettem le, mert picit én OP-nek érzem, és én special ráunok a karakterre ha túl könnyû vele játszani. <#idiota>

Persze mindegyik karit végig fogom vinni a storyra kíváncsi vagyok. Szal elõbb vagy utóbb mikor mindegyik lvl50 lesz csak lesz lövésem róla melyik is jön be a legjobban 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ez volt az ami elrettentett kisértetiesen hasonló,

Ugy hogy végül ez lett belõle, de ezt már megtartom ha a fene fenét eszik is, ez már vagy a 7. Starstone, és már igen csak unom a kezdõ bolygót 🤣 . persze minden roszban van valami jó alapon, ezúttal ténylegesen kivégeztem a bolygot, szóval semmiért sem kell visszatérni, elõzõ karikkal ki maradt ez az, most minden késsz.

De hogy élrtelmeset is kérdezzek, Jedinek mien szakma lenne az ami igazán megérné ? Mennyek rá a ruha vagy fénykard készítésre, vagy válasszak valami mást ?

[HUN]Crassus
nem szar a tank....tegnap leszólóztam egy 37. szintü 80.000hp-s Chmapion mobot a 37-es Vanguardommal😊 meguntam,hogy nem volt pártner és megpróbáltam,elsõre lement hihi

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Jeffjohnson
ööö nem akarlak elbizonytalanítani de a Marauderrõl nem sok jót lehet olvasni mondjuk ennek ellenére (vagy éppen ezért) nekem tuti az lesz az altom <#idiota>

Braikingboss
Igen felemelték a limited épp akkor logoltam be 540. voltam a sorban aztán hirtelen már a karakter választót láttam 😄

Don Kartács :)

Omlás
Jah amúgy rerolloltam ismét talán most már véglegesen Marára <#idiota>

Megjegyzem pár év mögöttem van mmo terén, de enyire bizonytalan még sosem voltam kasztot illetõen.... az a baj túl sok kaszt tetszik :] és mindíg elbizonytalanodok, hogy akkor melyik legyen a main <#fejvakaras>
<#banplz>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Jeffjohnson
torstatus.net en néztem a grafikonokat és mintha olyan délután 2-3 felé egy kis kakaót toltak volna a szerverekre. Szinte majd mindegyiken látható, hogy akkor kicsit visszaesett a telítettség. Ez érzékelhetõ volt Ahto-n is mert sorban állás nélkül léptem be du.3-kor meg este 7-kor is.

Omlás
Hát csak csak be kell szerezni majd egy fizikai kulcsot, mert ezek Symbianra nem fogják megcsinálni az ziher <#violent> 😞((

Hm köszi, Operative-t nézegetem, izgalmas a talent fa és érdekes karit lehet így összehozni. Azt hiszem beleásom magam..
Csak empire oldalról tudok nyilatkozni. Úgy tudom az Opeartive és a Sorcerer kasztok a legjobb hílerek, de olvass utána. BH is tud hílelni, egyszer instában én is healeltem merccel, de nem az igazi.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Imperial Agent szerintem.

Ez olcsó? 14 ezer forint, mindenhol ennyi, van ahol csak 13(én 12ért vettem dobozosan). Semmilyen kártyát nem kapsz, minden MMO-nál így van, hogy a játékhoz jár 30 nap játékidõ alapból, ha megadod a bankkártyád számát, vagy egy gamecardot.

Szerintem válassz azt ami szimpatikus, bár healerbõl sosincs elég!

Ahton pedig sosem volt 6 órás sor, max 30 perces, de már annyi sincs. Tegnap csúcsidõben volt kb 20perc, legalábbis én annyit vártam.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

1-2 napja segítséget kértem hogy sith oldalon melyik a leginkább healer osztály, jött is tipp amit köszönök. Most hasonló kérdésem van, látszólag minden osztálynak van healeresebb talent ága, én vonzódom eléggé a fejvadászhoz de ha reménytelen mint gyógyító akkor sajna el kell felejtsem.
Konkrét kérdésem az hogy mi a sorrend (ha lehet ilyet kreálni) az osztályok, speccek között ami a csapatban gyógyítást helyezheti elõtérbe. Ha bicskanyitogató akarok lenni akkor úgy kérdezem: keresem a SWTOR druidját 😉
A játék még nincs meg, két ünnep közöttre ígérték tehát a problémáim egyelõre sajnos csak elméletiek..
LSC
imp playerrel rebelként eddig csak kardos "pistikékkel" találkoztam😊

[HUN]Crassus
fejvadász illetve csempész azokat nagyin ritkán látok...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

j0nNyKa
nem mondod komolyan hogy még mindig megvan az immunity bug...
ez elszomorító, október óta úgy van.. 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ferro_TwL
Stílszerûen lett meg végre a lv 40, a Foundry-ben voltunk és az utolsó boss harc után DING😄 (nem akarom lelõni ki az, aki esetleg nem tudná, de aki szerette a Kotor-t annak a Foundry-ba el kell mennie). Mondjuk bug-os volt szegényem, háromszor kellett leverni, mert amikor a bejezõ szövegnek kellett volna jönnie, immunissá volt mindenre és csak harcolt tovább😄 Végül a hídra kivittük és ott harcoltunk, úgy mûködött.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Szevasztok!
Tervezem megvenni a játékot, szerintetek ez mennyire valid:
http://www.onlinekeystore.com/Star-Wars-The-Old-Republic-CD-KEY-30-days-free-ORIGIN.html
Szóval ez a játék meg egy 30 napos kártya ilyen olcsó áron?😊 Vágom, hogy csak kulcs, de akkoris a kártya kb ingyen van.
Meg mibõl van hiány milyen class/tech tree-bõl? Nem akarok egy 666. sith warriort indítani, ha mindenki az 😊 + Látom a magyar szervereket, de valaki azt írta, hogy z Ahto-n 6 órás a sor, még mindig?
Elõre is köszi a válaszokat!

Kicsit adta. :> és nyertünk! 😄

(hmmpff, most tudtam meg hogy paint leméretezi a full hdt 1600x900ra. van amúgy valami key screenshotra, vagy hol tárolja egyáltalán?)

Eternal life; endless torture.

Köszi, erre vártam ( bár rinyálni nem rinyáltam érte )

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Torzonborz
nu annak aki rinyált érte :
Androidra sec. key app.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Valaki aki kicsit tapasztaltabb irjon valami tippet professionra sith warrior tanknak.
Slicing az tuti mert allitolag jo penz, aztan e melle mi lenne jo amivel lehet keresni?
Szerintem ne gondolkodjatok "üres" szerverekben. Igaz, hogy a magyarok által lakott szervereken most sorok vannak, de ne rövid távon gondolkodjatok. Rövid távon lehet, hogy "kényelmesebb" lesz a helyzetetek, mert nem, vagy alig kell sorba állnotok, de hosszabb távon gond lehet pl a recruit. Egy idõ után minden szerveren normalizálódni fog a helyzet, némi MMO tapasztalattal a hátam mögött azt mondom, érdemes kivárni.

Természetesen a döntés a tied, de gondlkodj el a fentieken.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

nincs valamelyik normál telítettségû szerveren magyar guild?
azt mondták a chat-en, hogy holnapra lesz megint

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

igen elfogyott már az én kódom sem mûködik vissza is adták a zsét

Off:

Nekem eddig ez volt a 3. eset, hogy kértek valamilyen igazolványt, szóval én nem lepõdtem meg ezen, de volt olyan is, hogy felhívtak telefonon (www.allcdkey.com) és úgy ellenõriztek le.

Bigblind
Szia! Köszi szépen a linket! 😊

érdekes, ez volt az elsõ, hogy kértek ilyet pedig nem elõször vásároltam pay-pallal

Komolyan kérdeztem, mert nekem nem kért semmi ilyesmit eddig, csak ki tudtam fizetni paypalon.
állandóan amikor piát veszek 😊

Mikor kértek tõled bármilyen okmány azonosítót?
megvan, de nem fogadja el pedig érzékeli is, hogy standard edition kód, lehet azért mert Angliában vagyok... hmm csak meg kell várnom a holnapot

GAthersw
Hú, útlevélrõl azért nem küldenék szívesen fotót senkinek 😊

01110000 01110010 00110000

kb 3 perce elküldtem az útlevelem fotoját izgatottan várok

Én a jogosítványomról küldtem képet, kb 5 perc múlva már küldték is a kulcsot.

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

As many of you know, we're experiencing high load and corresponding queues on some servers. This is to be expected during launch, as a high number of people want to play the game, and for long stretches at a time.

We're monitoring all of our servers around the clock, and we're raising server population caps where required. However, to ensure our long-term goals of server stability and healthy populations, we do not want to raise population caps too rapidly. We want incoming players to populate lower population servers. At the same time, higher population servers will not be 'locked' because we want to allow people to join a server to play with their friends if they wish to.

With this in mind, we wanted to notify everyone of some consistently high population servers. These servers are closing in on their absolute population cap (the maximum amount of players who can be on the server at any given time) and will likely have a queue to enter even at off-peak play times.

We strongly advise you to not create new characters on these servers, unless you are prepared to queue to play.

US-based servers

The Harbinger – US West Coast - PvE
The Swiftsure – US West Coast - PvP

The Fatman – US East Coast - PvP

EU-based servers

Bloodworthy – EU English - PvP
Frostclaw – EU English - PvE
Legions of Lettow – EU English - PvP
The Red Eclipse – EU English - PvE
Tomb of Freedom Nadd – EU English - PvP

Darth Revan's Mask – EU German - PvP
Darth Traya – EU German - PvP
Jar'Kai Sword - EU German - PvP

Hrakert Rift – EU French - PvP

Many of you who are already playing on these servers are asking for solutions, and we understand your frustration. At this time we can only ask for your patience. Population caps are being gradually raised on these servers, but raising them too fast will create an influx of new players and perpetuate the problem. We do not expect the queues to alleviate on these servers for the foreseeable future. If you do not want to queue, you should consider playing on another server, many of which have very low or no queues.

Character transfer is a common request for these servers. The ability to transfer your characters is being worked on, but there is no ETA on when it will be available.

Finally, we are also aware of the issues some have experienced where they have been disconnected during a queue due to internet issues, and had to restart their queue once more. This is a high priority for our server team and we'll be deploying a fix as soon as possible.

GW2: Dragonknight.5302

GAthersw
Ha tényleg legit, akkor ez mehet is FAQ-ba, mint legolcsóbb beszerzési hely. Karácsonyi voucher (be kell írni, hogy christmas) kóddal 39.99$ a játék, ha valakinek van paypalja.

LeWyTy
Add nekem a kulcsod én is meg akarom venni karácsony után... majd oda adom az enyémet.<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

j0nNyKa
miér jut errõl eszembe valamelyik assassin's creed?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

DummyBoy
Ez lehet nem is olyan nagy baj ... Mert ha soktízezer agyatlan vérpistike elkezdene ríni, hogy júúúj, az X-Y kaszt túl OP, mert az én fullszuperatommájtidzsedájmastervóriórvámpírfarkasemberemet azonnal kicsinálják, akkor bizony lehet hogy rossz infó alapján kezdenének el balanszolni o.O

Már csak abban kell bízni, hogy a belsõ tesztzüsztem megfelelõen mér, és nem fogja félrevezetni a deveket ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

ahh basszus ezeket id card másolatot akarnak, pff, de minek ezerszer vásároltam már netrõl nem volt még ilyen

Uhhhh. Elküldtem a product registration code-t, a számlát rajta a nevemmel és a problémámat (kiírja, h code have been already used) a supportra. Remélem a legjobbakat, mert már kezdek ideges lenni 😄
okés vettem xD

GAthersw
A béta kliensed frissíthetõ pár perc alatt és már játszhatsz is.