-
arcosharcos #3424 Úgy tűnik,hogy valamennyi csapat megmozdulásokra a négyes szám illetve szorzó lesz jellemző.A minimum limitet már tudjuk ami flashpoint esetében négy játékos,zárt instance pvp warzone-ban pedig 8 játékos.
------------------------------------------------------------------------
Nagyobb PvE megmozdulásoknál(nagyobb létszámú fp,world questek,esetleg outdoor bossok...)a 8-12-16 fős csapat valószínű,a 20as számot már nem nagyon kockáztatom meg és más oldalakon sem tették de felső limitet még nem mondtak ezért akármi is lehet.
A PvP részt mivel Mythic-esek(Ex-Mythicesek
)fejlesztik,náluk WHO-ban összes zárt instance pvp zóna,azonos létszámú volt.Bizakodjunk,hogy itt nem az összesre a 8vs8 lesz a jellemző.
Open World Warzone-val kapcsolatban hamarosan kapunk egy bejelentést. Itt is lehet találgatni,hogy mennyi lehet majd egy warband létszáma én a 24 vagy 32 játékos/warband-ra voksolok mivel az open pvp warzone-nak elvileg a nagy létszámokról illene szólni.
Egyébbként bejelentették,hogy teszteltek szervert 2x1000 játékossal és elégedettek az eredményekkel.
(#3410):A távolsági skillek,bizonyos távolságon belül elhelyezkedő ellenfélel szemben nem használhatók.Ha nem így lenne akkor a távolsági támadásokra szakosodott osztályok elveszítenék a távoltartó vagy közelharcos skilljeiknek a szükségességét.
Hivatalos fórumon,leak és más oldalakon már sok ranged skill részletes leírását olvashattuk és ott is feltüntették azt a minimum távolságot a célponttól számítva,ahol még használhatjuk a távolsági skillt.
Ha túl közel kerül valaki akkor lépnek képbe a puskatussal leütés,távolra lökés,hátrakétával hátra(föl)megyek,lángszóró,ágyékon rugás,erőlökés,agentnél nagy kedvencem a flashbang skill ami 360fokban egy vakító fényt produkál és akár több ellenfelet több sec-re megvakít illetve a silence-s szonda,sleep dart is rulez(csak némelyik hatása megszünik ha közben támadás éri ellenfelet)
Az nekem is feltünt,hogy két centiről lövik egymást de ezt tudjuk be annak,hogy ez egy lebutított változata volt az fp-nak.
itt több trooper Ranged skillnél is min.5méter van feltüntetve
A bemutatott Taral V fp demóban a Captain boss az fp kb.40%-nál jön vagyis hol van még a főboss.És már ez a boss is olyan volt,hogy a trooper tank shock vagy puskatussal földre ütés skilljeire totál immunis volt pedig többször is próbálkoztak ezekkel.A JC erőlökése nagyobb monster ellen pedig mindössze egy alkalommal láttam rá példát,hogy sikerült.
Elég nagy resist meg immun-ra számíthatunk,aki nem elég skilles az szerintem elég esélytelen lesz