Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Egy pvp-vel kapcsolatos kerdesem lenne: battlefield-eket leszamitva milyen szinten kornyeken futhatok ossze az ellenseges fakcio kepviseloivel?

Beta hetvegen pve szerveren mokaztam, es kb 18-as szintig jutottam, de nem remlik hogy barmilyen ellenseggel osszehozott volna a sors.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Ok, storno, az egyik swtor-os acc-ot megette, es be tudtam vele origin-en logolni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Nos ma már 3-4 óra felé 2000-es sor (4-6 óra) volt a Tomb of Freedon Nadd-ra.

Ugyanakkor kb. fél órája csináltak valamit a serverrel mert hirtelen csökkent a 2000-es sor 500 körülire.
Remélhetõleg ez azt jelenti, hogy foglalkoznak a problémával és növelik a pop cap-et.

MrStokes
Megrendeltem a jatekot egy kulfoldi webshop-ban, ott azt irtak majd a release-kor kapok egy kulcsot, amit az origin-en megadva aktivalhatom a jatekot.

Amit nem teljesen ertek, az az, hogy akkor most az SWTOR-os account mellett kell egy uj, origin account-ot is letrehoznom, es meg csak veltlenul sem ugyanaz a ketto?

Tömören? Faszság... Bõvebben? Nagyon nagy faszság....

Azért mert volt egy-két emberke aki nem kapott kódot (kilopták a CE dobozból a dvd tokot) még nem kellene ekkora hatalmas világhírt gründolni mert akkor megint van valami új cikk az sg-n.....

GW2: Dragonknight.5302

PiszkosFred
Nyugi, neked is aktiv accod van, 90 napra feltoltve.

Egyebkent mar lehet logolni, es peccselni (190mb) a retailt accounttal is, par perce.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MrStokes
Annak ellenere, hogy altalaban szamomra a sivatagos teruleteknel unalmasabb es lehangolobb dolog keves van, meg kell adni, tenyleg nagyon szep es hangulatos.

Jol latom, hogy vegul bekerult az AA a jatekba?

Én a legolcsóbban a platinumshopban láttam, ott 9500Ft-ot írnak. link
Bár szerintem meg kell kérdezni õket, hogy tényleg ennyi-e.

Én amugy a gameshopban rendeltem ahol 9990Ft +990Ftha futárral akarod. link
Bár azt írták, hogy valószínûleg csak szerdán kapom kézhez.
De azt az 1 napot már kibírom. 😊
[HUN]Crassus
rengeteg elérhetelen hely van azért rajta azt ne feledjük.....majd ha teljes lesz a szabadság....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

TDC Geronimo
Hát igen...ez a bolygó kegyetlen szép. Ez is biztos csõmap, ahogy egyesek állították swtorról <#whatever>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Elsõ kérdésre nem tudok választ adni, mivel nem Magyarországon élek. A második kérdésre a válasz pedig 13 euró.
[HUN]Crassus
jaja! a legkirályabb!tegnap bandáztunk a rombolómon😛😊 arra kell figyelni,hogy a hangárba a tulaj lépjen be elõbb! utánna már mehet az egész csapat!😊 ezek kis apróságok,de annyira feelingessé teszik a játékot!

LeWyTy
Hol a legolcsóbb? És menyi a késõbbi havidíj?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ha azt nézzük, h az árban benne van 1 hónap havidíj is, akkor már nem is drága.
A Dark úgy néz ki, mintha bajsza lenne. <#idiota>

@MaRee A mi idõszámításunk szerint reggel 6-tól lesz elérhetõ mindenki számára a játék. Szóval az az 5 óra inkább 10 és fél 😊
csapattagok beléphetnek a játékos hajójára?

PiszkosFred
Van valami hivatalos menetrend a kezdessel kapcsolatban? Az oke, hogy 20-an indul a buli, de milyen idoszamitas szerinti hanyadik oraban?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BoneDragon
Tarisnál én is agyfaszt kaptam, de én megoldottam a dolgot. Levettem 800x600-ba és nem ette meg reggelire az összes memoriámat. Igazából Taris utolsó része gázos. Megáll a kép azt csoki...

TDC Geronimo
Tatooine baszott szép és eszméletlen nagy. Imádom ezt a játékot <3

Az is tetszik, hogy minden bolygón van rakat group q és nincs automata lfg rendszer ezért kénytelen vagy kommunikálni. Ez már nagyon hiányzott.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[HUN]Crassus
én Tarison agyfaszt kaptam....,mert kb játszhatatlan volt:S

Aki Taris elõtt van egy jó tanács , csak a main küldit vegye fel a többit ne, az nem csinál még crasht.
Ez az ja, ment a mail, jó lenne annyi idõre legalább bemenni míg a küldiket kikapcsolnám...

Addig nem volt gond míg csak a main küldit csináltam é nem vetetm fel a többit,
Ferro_TwL
Ja bocs.

Arról ez van a fórumon:

Greetings All,

We are aware of the issue on Taris and we are actively pursuing this case.

Please be advised that we are treating this as a very high priority issue and will be working to find a resolution until a satisfactory one is found.

There have been reports that untracking all missions and turning off all options in the map section of User Interface Preferences has resolved this issue for some people. This is a temporary workaround and may not fix the problem for all users.

If this workaround does not help you then please contact Customer Service via email from the support form on the Contact Customer Service page and include the key phrase "Stuck in Taris" in your email. We will move you off Taris upon your request.

We understand the frustration experienced by users affected by this issue assure you that the root cause of this problem will be eliminated.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

ennél bonyolultabb, leesik az fps majd crash, nem tudok semmit csinálni...
Ferro_TwL
/stuck

Na belefutottam egy jó kis bugba, baragadtam Tarison...
j0nNyKa
Neutral human female:

Dark V human female:

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

hyjal
köszöntem<#eljen>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Megjelenés napján fogják terhelni (holnap)
Hogy azon belül mikor, arról még nincs hír.
hyjal
mikor vonja le az Origin a kártyámról a játék árát? a kód már megvan,játék élesítve.az Originen belül le lehet vonatni vele manuálisan a pénzt?

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Akkor slicing lesz 😊 Mar csak nyóc óraaaa<#gonosz1><#gonosz1>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Omlás
Én is szeretek szintezés közben elmojolni saját cuccot kreáli fõleg, hogy itt ugye fedezhetsz fel továbbfejlesztett verziókat is az adott itemekbõl. Bejövõs 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Mármint synthweaving <#email>

Én is arrafelé hajlok, bevallom.

Slicingra írták már pár helyen máshol is, hogy abból jön a pénz, és AHban úgy is lehet venni cuccot, ami kell, ha van pénze az embernek. Személy szerint azért én szeretem, ha saját magam által "kovácsolt" cuccok vannak rajtam 😊

Sir Quno Jedi
Ja, érdemes-e craftolgati, meg szenvedni, ha 1x sok pízzel úgyis vehetsz magadnak készen szuper cuccokat?!?!?! Mer akkor meg a pízre érdemes rámenni inkább, nem?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kipróbáltam a cybertech-et, de egyelõre nem jött be, mert a synthweaving azonos szinten erõsebb páncélt tud csinálni, mint a modos cuccok.
Plusz a synthweaving kell azoknak is, akik modokat akarnak, mert õ csinálja az üres narancssárgát is.
Melyik a legjövedelmezõbb szakma? Slicingot írta még régebben valaki, hogy nagy pénzeket lehet vele csinálni.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Azon töprengtem, hogy assasinnal melyik craftskill lenne jobb. Az artifice jó, mivel jobb fegyver=nagyobb sebzés, a synthweaving meg azért, mert biztos szép páncélokat lehet gyártani, és ugye azt bámulja az ember leginkább, amikor játszik (szeretem ha stílusosan néz ki a karakter).

Ferro_TwL
Tegnap megnéztem a Legacy rendszert, hogy is megy. Minden karakterre vonatkozik az adott szerveren. Arra is amit a Legacy megszerzése elõtt csináltál, arra is amit utána csinálsz, sõt a Republic és Empire oldalon lévõ karakterek is ugyanazt a Legacy nevet viselik.

Miután megvan a Legacy minden karakterrel amivel játszol Legacy Exp-t gyûjtesz, és a Legacy-nak is van szintje lehet vele fejlõdni. Kb ennyi van most a játékban.

Pont ez az, az explosive dart az aoe (és igen, legviccesebb amikor a célpont beviszi pl a labdavivõ mellé a bombát), a thermal detonator meg, hacsak nem értek félre valamit, akkor single target.
j0nNyKa
az a spell igazából az 5-ös (?) szinten megkapott ragadós rakéta (Explosive Dart) továbbfejlesztése (teljesen ugyanaz, csak nagyobbat pukkan)
én szoktam spamolni az Expolosive Dartot is, amikor látom, hogy egy hülye szalad be a társai közé 😊
hagy vigye csak az ajándékcsomagot a többieknek..

na, szóval lényeg, hogy persze, hasznos, fõleg powertechnek, akinek picit kevesebb az AoE lehetõsége, mint a mercnek

Sogron meg a Firebug tetején lévõ Thermal Detonator miatt érdeklõdött, hogy van-e értelme.
Én több AC-nél is a 31 pont alatti utolsó 5 pontot nem értem, mert nem adnak hozzá olyan dolgot az AC-hez, mint az alatta lévõ pontok.
j0nNyKa
nálunk akinek x óra után lassult, az átrakta egy gyorsabb vinyóra (nem ssd, csak normális állapotban lévõ sata) a játékot, és megoldódott neki

ja, hozzáteszem: remélem, senki nem fog belefutni, de tarison a bh quest egy bizonyos pontján megmered a rendszer, és elkezdi teleszarni a memóriát
amikor már 7 gigát eszik az swtor.exe, akkor a windows 7 úgy dönt, hogy ideje lelõni <#idiota>
hja de látom, lentebb a kolléga már linkelte is errõl a hivatalos álláspontot

szal ja, van még mit optimalizálni 😊

j0nNyKa
itt tart a merc build, és a firebug ágon fogok fentebb mászni

arsenal teteje valami félelmetesen használhatatlan, aki kitalálta, hogy az unload core spell legyen, azt fejbe kéne lõni..

A gameshopban elvileg 10k-ért megvehetõ szerdától...

Azon el kell, hogy menjen szépen. nkem rosszab vas van alatta per pillanat (amíg meg nem jön a vadi új gép elvileg ma vagy holnap) és megy rajta. Mondjuk a low és a high beállítások között én speciel annyi difit nem látok, de mondjuk nálam low-ban megy olyan 30fpssel..néha esik le olyan 10 köré...meg warzoneban...szal per pillanat nincs pvp.

Ha kicsit szaggat a dolog kapcsold ki az árnyékokat...az iszonyúan megdobja az fpst.
JethroHUN
off:
Most mit várunk egy olyan dologtól ami 7200 fordulatot tesz meg percenként? 😄 és napi 2-10 órát megy? vagy szervergép 24/7be
Nincs az a csapágy ami ne kopna szét már 1 év, vagy kevesebb alatt.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Omlás
off
Csak WD winyókat veszek 😊.

Cirka 1000 nap üzemóra van a 640-es winyóban ami elhasalt a múlt héten :S
"Szerencsémre" (már ha lehet annak mondani) nem halt meg teljesen "valahol 50% tárkapacitásnál" van hiba, ha ott akar írni olvasni lehal elõtte utána, hibátlanul mûködik. Így használni tudom de õszintén, ilyen állapotban ki az aki bármit is tárolni mer ilyen állapotú lemezen <#idiota><#ejnye1>
on

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|