Bandras DaSilva#33726
Ebben igazad van és egyet is értek. Csak az a furcsa, hogy a beta időszakban nem jöttek ki ezek a gondok. Gondolom ott is volt az, hogy szépen egymás mellett farmolt a két frakció meg a többi korábbi baki.
A valor szint meg az ehhez hasonlók sztem is hülyeségek.
A baj inkább ott van, hogy valamiért már nagyon rég óta nem sikerült olyan játékot csinálni amiben értelmes pvp van. Valahogy mindig olyan rendszereket találnak ki, amikről már az első pillanatban lehet tudni, hogy a., könyen exploitolható, vagy b., úgy szar ahogy van.
Valamiért mégis mindig a bukott koncepciókat műsolják a játékok.
Én még mindig azt mondom, hogy a jó öreg swg ebben is nagyot alkotott. ha akrtál pvpzni felflagelted magad és mehettél amerre láttál egy nem instanceolt világban.
Ha nagy pvpt akarsz, akkor nem szabad insanceolt területeknek lenniük. Ha bemész a bolygóra már ne töltsön többet.
A másik gond az, hogy az imp republic arányt azért lehetett sejteni. Várható volt, hogy sokkal több ember lesz imp mint republic. Ezt talán meg lehetett volna oldani azzal, hogy érdekesebb classokat tesznek be. nem tudom. Én azért vagyok republic mert a trooper itt van és nekem az jött be nagyon. Az imp agentet próbáltam még, de nem nekem való volt...ahogy a bh sem tetszett.
Valahogy jobb rossznak lenni az ilyen játékokban. Érdekesebb, meg hát azért az imp oldalon mindig sokkal faszábbak a dolgok. Eddig minden más sw játékban imp voltam. De itt valahogy nem tetszenek.
A populcációs problémák sajnos csak idővel oldódnak meg. Pár hónap alatt valszeg kiegyenlítettebb lesz. Persze azt ki kell várni.