Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hah! Még hogy ténylegesen lejátszott idõalapú játékidõ vásárlás egy MMO-ban... ott még nem tart a fogyasztóvédelem, ebben a társadalmi berendezkedésben!
Abban mi volna az üzlet a fejlesztõnek/"kiadónak"? Miért vállaljanak õk kockázatot, amikor Te "akarsz" játszani annyira...
Azt el lehet felejteni, hogy a lemezt beteszed és az egyszeri játékvásárlásod árából tart fenn neked évekig szerverhelyet a kiadó, ne adj Isten, úgy van megírva a játék, hogy saját magatok adjátok a (dedikált)szervert (pl. CS) az adott "pályához". Ennyire ódivatú ne legyél má'! Há' milyen rajság az, kilencezer, 8 napi (órai?) játékidõért (plusz beregg, kliens letõlt, átkozódás, stb.)...
Hah! Egyesek nagyon a múltban élnek! Azóta már kitaláltak sok szép lehúzósdit ám a "kiadók"! Nem ám úgy van, hogy magától halódik a PC-s játékipar, nem...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

en ezert adtam meg a neves kerdesekre a valaszt😄 arra csak fogsz emlekezni hogy gyerekkorodban ki votl a haverod, meg most, meg mi votl az elso sulid, kedvenc tanarod neve stb😄

Davidus
sárkány lovagrend

V9ykn8_TZL0

Minden karakteredre vonatkozni fog egy szerveren, mindkét oldalon. Más szerveren nem.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

j0nNyKa
add meg urunk a napi STAR WARS betevõnket! - star wars-os baromságok 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Teljesen megbízható, többször vásároltam tõle, nagyon korrekt és gyors volt. Annyi, hogy ha nem OTP-vel veszed, akkor 1-2 munkanap alatt ér oda pénz. 😊

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

baszki, engem 5 percenként kidob a játék, hogy connection lost, tud esetleg valaki valamit errõl?

[HUN]Crassus
innen kb. max te😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Van valami cd-key oldal ahol most elérhetõ a game és olcsóbb mint 12k?

A The Progenitor-on milyen guildek vannak?

j0nNyKa
köszi, mivel bioware nem veszi be az "angol címem van" hekket, így akkor ennél maradok én is

Joe004
Igen az rendszeresen veszunk a sractol xboxlive meg psn cardokat Geroval.

[HUN]Crassus
gondol úgy ,hogy kapsz egy KOTOR3-at többszáz óra játékidõvel...simán megéri!

j0nNyKa
ez megbízható? mit tudunk róluk?

[HUN]Crassus
VAN és julius 21-en 30 seccel a vétel után már ki is küldték a kódomat😛😊

j0nNyKa
nekem megjött, aktiváltam is, le is vonták az árát

Nekem mar megjott az Originrol.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Akit érdekel viszonylag olcsó GameCard az vegye itt:LiveKodok.com. Megbízható,gyors, ha OTP-n keresztül utalsz, akkor max. egy óra és jön a GC kódja. <#vigyor3>

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

TDC Geronimo
ok nem aktuális már. Megnéztem origin.comon a rendeléseimnél és ott a kód csak mail nem jött még meg.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Csak gamecardot tudsz venni 2 hónapra, vagy bankkártyával fizetni egy hónapra. Ez 13 euró. Máshogy nem lehet, trial még nincs, majd egyszer biztos lesz.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

JethroHUN
Csasztok, Trial vajon lesz majd megjelenés után? Nem nagyon érdekelnek az mmo-k, csak kíváncsiságból kipróbálnám mit alkotott a bioware, béta kimaradt. Videok, streamek alapján elég tetszetõs, meg sw is 😄 Csak az ára eléggé borsos szerintem, 9k 60 napra... ugyan már, max hétvégén van idõm ilyesmire. Úgy meg irtó sok, h fizetek 9k-t össz 8 nap játékért <#wow3> Néztem a FAQ-ot hivatalos oldalt, de csak ez a game card van, nincs véletlenül pl óra alapú? 😄 (tudom nem telefon társoság, de akkor is) sry az Offért, <#wave>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

TDC Geronimo
Origin digitális elõrendelõ van itt? Jó lassú a mailküldésük, mert még mindig nem küldték pedig 1 napja már majdnem szórják ki...

Pazmek még jó hogy próbáltam most belépni, a három idióta security questiönbõl csak egyre tudom a választ, fax tudja már mit írtam hozzájuk száz évvel ezelõtt.. Csinálhatok új accot. Kicsit pipa lettem volna, ha már beregelem a kódot és nem tudok belépni mert nem tudom mi a kedvenc filmem 😄

[HUN]Crassus
😄😄 az ilyen nevekem mindig röhögtem,de legalább jópofa és nem ilyen faszverõs nevek,mert azoktól kikészülök....

j0nNyKa
az a Mandalorian Raiders flashpoint

Ha eszénél van az EA akkor nem lesznek ilyenek, bár tegnap láttam egy HamSolo BH-t <#violent><#violent><#violent><#violent>

GW2: Dragonknight.5302

[HUN]Crassus
ezt nemsokan vágják még szerintem,de kíváncsi leszek ki lesz az elsõ DARTH,SKYWALKER,ORGANA,CARISSIAN stb😛😄

Ferro_TwL
Valaki tudna segíteni néhány dologban a Legacy System-mel kapcsolatban, mert nem egészen világos.

Az érdekelne, hogyha megvan a Legacy (asszem chapter 1 után) az MINDEN karakterre vonatkozik, függetlenül attól, hogy melyik oldalon csinálod az új karit vagy melyik szerveren?

Ha csinálsz egy altot még mielõtt elérnéd a main-el a Legacy szintet, az megkapja ezt a bonuszt, vagy csak azok a karik amiket a Legacy unlock-olás után csinálsz?

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Hmm de kihalt a fórum, mindenki játszik.... Igy még a a 27k is kétséges lesz launch-ig

GW2: Dragonknight.5302

ÓÓÓ Istenem még mindig több mint két nap... Megõrülök már itt nézegetem a dobozt, most értem haza a kórházból. "Szerencsére" egész héten nem kell mennem melózni úgyhogy keddtõl úgy bekockulok mint még soha <#email>

[HUN]Crassus
nem scavenge-re küldöm õket azt megoldom bááááááár nem követi igazán a questlánc a bolygókon fellelhetõ nyersanyagok szintjét....értem ezalatt,hogy a tatooine-on már level3-as/grade 3/ fémet tudok szedni közbe pedig a 170 körüli skillemhez amivel 25-27 es cuccokat tudok gyártani grade2-es fém kell ez pedig olyan bolygón van ahol meg a küldik adnak keveés xp-t ,mert már nem az én szintemre vannak méretezve....sõt most,hogy inkább a classküldire gyúrok már az alderaan-ra is elkeveredtem itt viszont már grade4-es fémek esnek amihez pedig még közöm nincs armorgyártásügyileg😄

ami a pénzt illeti 27-re lett meg a mountra a pénz és most,hogy megvettem a skilleket is megint van össz-vissz 10k creditem😛 igaz mostmár nem is nagyon tudom mire kéne a skillvásárláson kívûl egyenlõre😛😊

ami ûbertáp ahogy észrevettem az a sliceing.....haver guildben ilyen 5000 credites bõröndöket kap 10-20 percenként 25-ös van mountja és 100k lóvéja van....igaz gyártani szart se tud,mert nincs underworld skillje ami kéne az implantokhoz😛😄

Pedig ahogy tapasztaltam rohadtul nem éri meg küldözgetni az alap gyûjtû skillel, mivel ha questelés közben te gyûjtöd a dolgokat, az ezerszer gyorsabban hozza a nyersanyagokat, ráadásul ingyen. Csak a "kiegészítõ" crewskillhez kell vki (pl. underworld trading), aki húzza, mert az baromi lassan, idõre fog fejlõdni, mondjuk nem is nagyon van rá szükség az elején, csak ahogy láttam a kék vagy annál jobb cuccokhoz.
Nem tudom, hogy ez milyen lesz végjátékban, majd kiderül.

Neked volt amúgy gondod a pénzzel a múltkor? Nem értem, lvl20-on van 40k creditem. 😄

a.carkey
Ez az Alderaan?

A medve nem játék.

Na megjött a digital deluxa preorderem

Hidden Beks - Adreania - Commando

[HUN]Crassus
jaja kaptam is az ívet viccesen a guildben,hogy mekkora táp a craft miatt....elküldök 3-at egy meg jön velem😛 durva

Szerintem nem.
Fõleg hogy SI 30-on kapja csak meg a 3.-at.
Craftolásnál elég nagy hátrány.
Majd ez is 50-en...
[HUN]Crassus
az normális,hogy 25. szinten már 4!! companionom volt?😛

TDC Geronimo
Kép lemaradt mandalorian instáról...Az a vonatszerûség jópofa volt 😊

TDC Geronimo
Na athiss meg mandalorian riders letolva. Fasza kis FPk voltak ezek már, fõleg az utóbbi. Balmorra meg olyan kibaszott nagy volt és annyi tartalommal volt megtöltve, hogy nem akartuk már elhinni 😄 Mindig mondtuk na még ez a quest azt vége...utána meg jött még 3 camp tele questekkel oO

swtor <3

BoneDragon

[HUN]Crassus
NEMESIS*

[HUN]Crassus
SORY NEMEIS,de ti voltatok SWTOR-os pályafutásunk elsõ IGAZI OUTDOOR PVP-s birodalmi emberkéi😛
Mondjuk azért az gáz,hogy 32.szintüként legalább a 2 21-es srácunkat nem nyúvasztottátok ki....és mi ketten is csak 26-27-esek voltunk....na mindegy😊
jó volt reméljük nincs harag😛

PiszkosFred
Szokj hozza, szunet kezdodik 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

LSC
holnap nem kell isibe menni fent lehetnek pistikék 12-ig?

LSC
server full ejj az annyát már ahto is

Ott hagytad a BF.hu szerkesztõséget?<#vigyor3>

http://www.swtor.com/news/news-article/20111214

uj video smuggler vs sith warrior

dec 16 azaz ma 14:02-kor rendeltem meg, 21:08-kor behívott. oh ye :- )

zzz

elentkezni:
stryker.hu [] gmail [] com
Játékon belül: Stry'ker

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Akik még nem tagjai egyik klánnak sem, szeretném a figyelmébe ajánlani a miénket!

Rendünk története
A WatchInsideCircle életrehívását Satele Shan kezdeményezte a Jedi Fõtanácsban, miután tudomást szerzett a titokban mûködõ Látókból álló csoportról, akik különleges érzékenységgel képesek megérezni a Sith-ek jövõbeli lépéseit. Õk voltak az Elsõ WatchCircle, a Jedi Covenant vezetõi (A Jedi Tanács kérésére errõl a két szervezetrõl további információt nem szolgáltathatunk /De megleshetitek a Wookieepedia-ban /).
Shan tudta, hogy a Látóknak meg van a maga határai a Sith-ek elleni harcban, ezért személyesen szervezte meg a Jedi Tanácstól függõ új rendet, hogy egy ütõképes elitalakulat álljon rendelkezésre az elõre vizionált Nagy Háborúban. Az rend tagjai fiatal, de tehetséges Jedikbõl áll, nem is lehetne ez másképp, hiszen a Jedi Rend hatalmas veszteségeket szenvedett el az utóbbi néhány évben. Corusant-i Jedi Templom pusztulása és a Jedi Fõ Tanács fele oda veszett a Sithek meglepetésszerû támadásában.
Shan további újítása volt, hogy a rend nem csak Jedik számára nyitott, hiszen a Sithek ellen szerzett harci tapasztalata rávilágított, hogy a Jediek ereje nem elég az eredményes harchoz. Szükség van a Köztársaság többi különleges katonájának tudására és együttmûködésére, hogy a rend el tudja végezni a neki szánt feladatot. Az pedig nem más, hogy felderítse és megelõzze a Sithek terveit, valamit likvidálja a vezetõit (A Jedi Tanács abban egyetértett, ha mód nyílik arra, hogy valamelyik Sith visszatéríthetõ az Erõ Világos oldalára, akkor azt meg kell próbálni).

(OutGame)
Szeretettel várunk minden kedves játékost, akik szeretnek és tudnak is csapatban játszani. Nem vagyunk HC klán és nincs is ilyen vágyunk, hiszen mindenkinek van privát élete, amit teljes mértékben tiszteletben tartunk. Az viszont biztos, hogy végsõkig kitartunk szövetségeseink mellet és bizony fogunk nem is kevés borsot törni ellenségeink orra alá
Elsõ és legfontosabb, hogy érezzük jól magunkat, játszunk együtt és szórakozzunk egy jót a Star Wars világában. Ezzel a nagyszerû játékkal, humoros társasággal azt hiszem nem is lesz lehetetlen egy jó kikapcsolódás… kezdõ lépésként érdemes egy kicsit azon elmélkedni, miért is nem lettünk csak szimplán, WatchCircle.

A baráti társaságunk 2003 óta játszik együtt, sokan megfordultak köztünk; provokátorokat, prédikátorokat nem tûrünk meg magunk közt. Három hét próbaidõ van és utána szavazással döntünk sorsod felett, ezalatt minél több idõt tölts velünk, hogy jobban megismerjünk. Öregbítsed klánunk nevét.

Klán neve: Watch Inside Circle
Frakció: Köztársaság
Klán weboldala: késõbb
Beállítottság: PvP
Tagok száma: 15+
Szerver: Ahto City
TS3: van
Korhatár: 18+

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos