Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Jah és ráadásul még mindig jönnek az emberek a serverre...
20.-a után is valószínûleg mert én is ismerek jópár embert akik jönnének a guildbe amibe vagyok de még nemvették meg a játékot.
Szóval én nem úgylátom, hogy megfog szünni a queue. Legalábbis a Tomb of Freedon Nadd-on biztosan nem.
Szóval jólenne ha a Bioware nagyon gyorsan csinálna valamit a Character vagy Guild transferrel.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha ez így lesz 20 után is, akkor asszem feleslegesen dobtam ki 20k-t az ablakon. Perelni meg hiába perelnéd õket, mert nyilván kb. esélyed sincs az EULA-juk ellen.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ennyi idõ alatt jutottam be a Tomb of Freedon Nadd-ra.
Remélem kezd valamit ezzel a Bioware mert aztmondom, hogy 30 perces queue-k még rendbe vannak de 5-6 órás már 'picit' soknak tûnik.
Fõleg úgy, hogy Bioware pakolt minket arra a serverre.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Amúgy ha a fenti server status oldalon full-t ír a szerverekre, akkor oda nem is lehet már karaktert csinálni?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!
zzz
Pedig full beállítással mindenhol máshol zökkenõmentesen megy, a fleeten tömegben, questelve, nincs semmi késleltetés, nincs akadás, azonnal mennek el a skillek. Emiatt nem hiszem, hogy videókártya probléma lenne a radeon kártyával.
Másnak nincs ilyen problémája?
mindegy az vígasztal,hogy tapasztalatbókl mondom,hogy minél gecibb valaki egy ilyen helyzetben az annál bénább meg nyomorékabb egy rendes összecsapásban....ahogy a haverom mondaná ezeket "megújjazom"simán😄
Egyszerûen csak beleraktak olyan területeket, amiknek semmi funkciójuk és kongnak az ürességtõl. Nem attól lesz star-wars érzete a játéknak, hogy üresen kongó space portokon meg dokkokon kell ide-oda gyalogolni.
Nar Shada után vissza kellett mennem oda, majd utazás máshova, majd megint vissza. Hajóból ki, át a baszom nagy üres és felesleges hangáron, le a lifttel, át a nagy és üres spaceporton, taxira fel, amivel nem lehet a térkép másik felére menni, csak a városig, ott átgyalogolni a városon, másik taxira fel, séta, 5 mp beszélgetés, mindez mégegyszer vissza, Huttán is hasonlóan csak orbital stationön átgyaloglás beiktatásával és taxi nélkül (bónuszként ráadásul itt a quest instanceában abból a mobból, amibõl 17-et kellett volna megölni, csak 16 volt). Természetesen innen megint vissza Dromund Kaasra, hogy leadjam a questet, tehát mégegyszer oda-vissza az elõzõ szenvedés.
Pépesre verném azt aki ezt így kitalálta, meg azt aki jóváhagyta, mondván micsoda élmény lesz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
nem hiszem el,hogy minden játékban elõbb-utóbb megjelennek....
én naív kicsit azthittem itt komolyabb/normálisabb emberek lesznek majd...
hibásan döntöttem és egy peches ember vagyok<#zavart2>#zavart2>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Don't feed the troll. <#idiota>#idiota>